Gönderen Konu: 18 ekim 2018 saç ekiminden önce ve sonrası (Fatih Medikal Park - Dr Nurcan)  (Okunma sayısı 11152 defa)

Yörükoğlu

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Devamı

vidi

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
Sizin düşünceniz  nedir?

JaCKiE_BrOwN

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
Merhaba. Sizinle aynı sorunu ben de yaşadım. Seboreik dermatit geçiriyorsunuz.

https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=4585.15

Bazı cerrahi müdahaleler seboreik dermatitle sonuçlanabiliyormuş. Öncelikle iyi bir cilt hekimine başvurmalısınız. Kortizon içerikli kremler kullanabilirsiniz belki. Kişisel tavsiyem ise neutrogena T-Gel şampuan kullanmanız yönünde (n11’de satılıyor). Ben onu kullanıyorum da bu illetten kurtuldum. Çok geçmiş olsun. İkinci bir ekimde çok daha güzel bir sonuç ortaya çıkacaktır
« Son Düzenleme: 14 Ağustos 2019, 16:46:12 Gönderen: JaCKiE_BrOwN »

Trablons

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
saçlar dökülme fazına girmiştir.çıkabilirler hemen karamsar tablo oluşturmaya gerek yok bence.benimde önde dökülşüp sonra çıkan bir miktar saçım var şu anda tek tek gidip.önceki halinize göre önler dolu görünüyor bayağı.

Yörükoğlu

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Tepeden görüntü.

Yörükoğlu

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Ben memnunum şuan ama tepe açık kaldı

Yörükoğlu

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Son görüntüler. Islak ve ışıkta

Yörükoğlu

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Böyle çok çirkin duruyor... tavsiye edeceğiniz bir başka doktor var mı?

ahmetrts

• Hero Member
Aslında önde hiç saçınız yokmuş yuzde 70 çıkmış önede az ekmeleri seyrek olmasına sebep olmuş ortakara ilerledikce durum kötüleşmiş sebebi tepe bölgenize boşa ekileen greftler ikinci ekim düşünülerek önkler daha sık arkaya dogru azalarak ekilseymiş keşke

Yörükoğlu

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Önereceğiniz bir doktor var mı? Bana özelden Engin Sönmez önerildi

ahmetrts

• Hero Member
Önereceğiniz bir doktor var mı? Bana özelden Engin Sönmez önerildi
Bu forumda hiç duyöadım ismini. Ben pek tecrübeli yada bilgili değilim sıklaştırma ysptıran örneklere bakın yerinizde olsam 2018 in son üç ayında sıklaştırma yapanları tek tek incelerim bir yıllık süreçleri mevcut kararı bakıp kendin ver öneriyle değil
Birde tepe bölgesine seyrek serpiştirtme gerekirse hiç ektirme seyrek yerleri güzelce doldurt tepede açık kalsın boşver önemli olan önden arkaya doğru güzel sık bir ekim olsun mutlu olursun bu şekil saçı uzatarak kapatmaktansa sık bi görüntü olsun

JaCKiE_BrOwN

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
Antalya’da esma ve serkan ikilisi var. 2 yıldır foruma üyeyim kötü sonuçlarına rastlamadım diyebilirim.

Ekim tavsiyesi değildir.

Yörükoğlu

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Saçlarımı uzattım, güzel uzadı. Fakat arada bir dökülen saçlar oluyor, sizce uzatmamam mi gerek ?

Yörükoğlu

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Taranmış ve taranmamış halleri

Facebook Twitter Instagram