Gönderen Konu: L ve baston şeklinde şok dökülme  (Okunma sayısı 17326 defa)

stigma4885

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
L ve baston şeklinde şok dökülme
« : 03 Ekim 2018, 14:59:29 »
Merhaba arkadaşlar uzun zamandır araştırdım ettim. Herkes bunlar in normal olduğunu söylüyor . Ama bunlar ilerde geç çıkacak saçlara işaret edebilir mi ? Yani saçların çıkması da uzayabilir mı ? Birde dhi ekimlerden L şeklinde dökülme olmuyor. Sok dokulmede fazla olmuyor ama 4. Aydan sonra saclarda çıkışı seyrek tamamlıyor . Ben klasik fue yöntemini seçerken kanal da köklerin daha iyi tuttuğunu , daha iyi beslendiğini . Dhi ekimin ise risk olduğunu okuyarak karar verdim. Şimdi bu L şeklinde olanlar klasik yöntemin dezavantajindan biri mıdır ? Yoksa gayet normal midir ?

byburkay

• byburkay
  • Hero Member
Ynt: L ve baston şeklinde şok dökülme
« Yanıtla #1 : 04 Ekim 2018, 10:58:52 »
Merhaba arkadaşlar uzun zamandır araştırdım ettim. Herkes bunlar in normal olduğunu söylüyor . Ama bunlar ilerde geç çıkacak saçlara işaret edebilir mi ? Yani saçların çıkması da uzayabilir mı ? Birde dhi ekimlerden L şeklinde dökülme olmuyor. Sok dokulmede fazla olmuyor ama 4. Aydan sonra saclarda çıkışı seyrek tamamlıyor . Ben klasik fue yöntemini seçerken kanal da köklerin daha iyi tuttuğunu , daha iyi beslendiğini . Dhi ekimin ise risk olduğunu okuyarak karar verdim. Şimdi bu L şeklinde olanlar klasik yöntemin dezavantajindan biri mıdır ? Yoksa gayet normal midir ?

L - Baston Şeklinde dökülme normal kabul ediliyor , kök kanal içerisine yerleştirilirken kıvrildigindan, yönünden dolayı o şekilde oluyor. Tabi farklı doktorların farklı görüşleri var.
Bazıları kayıp olarak düşünüyor bazıları ise sorun yok diyor sebebi yukarıdaki gibi sonucu hep beraber göreceğiz 😀 bence bir sorun olmaz ve normal. Forumda bir çok konu var bu şekilde dökülme yaşayan

stigma4885

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #2 : 04 Ekim 2018, 19:08:22 »
Benim ön hatta ekilenlerin çoğu L şeklinde dökülüyor . İnsan merak ediyor neden böyle diye

Saçsız_Kral

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #3 : 05 Ekim 2018, 15:39:21 »
Aynen hocam benimde ön hat genelde L şeklinde dökülüyor.Genelinde ise dökülmenin yarısı L veya baston şeklinde.Ekerken fazla ittirince bazıları yamuluyor sanırım.İnşallah bir problem olmaz.

stigma4885

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #4 : 05 Ekim 2018, 21:04:27 »
İnşallah kardeşim sen nerede ektirdin .

Saçsız_Kral

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #5 : 05 Ekim 2018, 23:00:47 »
Ben de Estemylife da ektirdim.

stigma4885

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #6 : 06 Ekim 2018, 04:15:17 »
Kardesim mesela asagida yakından foto aldım . L şeklinde kopacak saç telleri kendini gösteriyor . Yani kökte sorun yok . Sonradan disarda bükülmüş bu kıllar . Ama sebebini bilmiyorum . Bas çek yaparken da bükülmüş olabilir. Veya kendini tasiyanayip bu halede gelmiş olabilir. Veya bükülen kök uzadıkça dışarı bu şekilde çıkmış olabilir .

Sergeant

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #7 : 06 Ekim 2018, 12:16:41 »
Kardesim mesela asagida yakından foto aldım . L şeklinde kopacak saç telleri kendini gösteriyor . Yani kökte sorun yok . Sonradan disarda bükülmüş bu kıllar . Ama sebebini bilmiyorum . Bas çek yaparken da bükülmüş olabilir. Veya kendini tasiyanayip bu halede gelmiş olabilir. Veya bükülen kök uzadıkça dışarı bu şekilde çıkmış olabilir .
Katılıyorum çok güzel tespit yıkama esnasında ve uyurkende kırılıyor sonra uzuyor kırılan yerden pıt kopuyor L oluyor doğal olarak

stigma4885

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #8 : 07 Ekim 2018, 13:45:48 »
Grefti yerleştirirken cimbizla tutulan yer de olabilir

Sergeant

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #9 : 07 Ekim 2018, 14:19:01 »
Olabilir ama sanmam dhi ekim dede L tipi dökülmeler görülüyor çünkü

stigma4885

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #10 : 07 Ekim 2018, 17:01:20 »
Şuan şok dökülme evresi daha kötü bir görüntü oldu ekilen yerler seyreldi ve oradaki saçlar uzamadi. Eski saçlarda uzayinca insanların dikkatini çeken kötü bir görüntü oldu . Arkaları yanları sıfıra veya 1 nmaraya vurdurmak düzeltir mı acaba   birde eski saclarim tepede bayağı azalmış . Eski saclarim eski haline hiç gelmeyecek mi ?

Saçsız_Kral

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #11 : 07 Ekim 2018, 17:16:59 »
Ben de aynı görüntüden şikayetçiydim.Yanları ve arkayı sıfıra üst kenarlarıda makasla aldırınca görüntü düzeldi hocam tavsiye ederim.Benimde şok dökülmeden kalan saçların pek uzamadığını düşünüyorum ama her gün bakıyoruz belki ondan uzadıgını farketmiyoruz.Ya da kökler yeni yerine tam adapte olamadığı için yavaş uzuyor.

Sergeant

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #12 : 07 Ekim 2018, 17:31:19 »
Şok dökülmenin bi süresi var mı ? Kimi ilk bir ay, kimi ilk bir buçuk ay, kimi üç dört ay sürer diyor. Bide dökülmenin evreleri varmı mesela ilk günlerde zayıf ortalarda yoğun son zamanlarda azalıyor gibi ? Prp nin yada kullanılan takviyelerin şok dökülme üzerşnde etkisi varmı? Merak ettiğim konular bunlar her kafadan ayrı ses çıkıyor.

stigma4885

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #13 : 07 Ekim 2018, 17:37:13 »
Kardeşim şok dökülme ortalama 15. Gün başlıyor 45. Güne kadar sürüyor . Kafa da hiçbir şey kalmıyor . Şuan ki görüntü pek rahatsız edici . Tamamen dökülse eski saçlar kapatırdi belki ama eski saçlar da eskisi gibi kalmamış gibi . Ne olacak bilmihkrum. Sanki üstteki saçlar uzamiyor gibi . Arkaları 1 numaraya vurdurayim en iyisi

geceumudu

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #14 : 18 Ağustos 2019, 18:16:16 »
bu l tipi baston olayına ekim sonrası süreçte yara kabukları neden oluyor bence. Kabuklar saçları sert şekilde günlerce eğik tutunca kırılma ve eğrilik oluyor saçlarda. Şok dökülme başladığında da l baston tipi dökülüyor normal olarak.

Facebook Twitter Instagram