Gönderen Konu: Sizin Tavsiyeleriniz / Dr.Erdogan vs Dr. Keser  (Okunma sayısı 1730 defa)

Mitko

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Sizin Tavsiyeleriniz / Dr.Erdogan vs Dr. Keser
« : 02 Ekim 2018, 10:56:39 »
tekrardan merhaba arkadaslar

bundan önce bir konu acmisdim ve kimde ekebilecegimi sormusdum hatirliyan olabilir. sac ekim hakkinda fazla bilgim yokdu ama bu forum sayesinde bilgimi gelistirebildim.

iki tane doktorla iletisime gecdim. yasim 22 ve sac dökülmem gittikce ilerlior ve moralim cok bozulior

koray erdogan gayet profesionel bir yaklasim sergiledi:
Daha önceki mailimde de belirttiğim gib şuan için Doktor Koray Bey eğer kabul ederseniz sadece front bölgeniz için değerlendirme yapacaktır. Ilerleyen zamanlarda saç dökülmeniz devam edeceğinden ötürü orta ve tepe bölgesine bir ekimi şuan için önermemektedir. Ama ilerleyen zaman içerisinden dökülmenizin devam ettiği taktirde mutlaka ikinci  bir operasyona ihtiyacınız olacaktır. Hangi bölge için ekim önerdiğini diğer mailde fotoğraf ile beraber göndermiştim size. Eğer kabul ettiğiniz taktirde beni bilgilendirirseniz sizin için front bölgenize bir değerlendirme yaptırabilirim.

sonrasinda

Dr. Koray ERDOĞAN fotoğraflarınızı inceledi ve FUE tekniği kullanarak, 1 günlük operasyonla, ön(front) ve şakak(temples) bölgelerinize 2600 - 3200 greft’lik bir operasyon yapılmasını önermektedir. Fakat bir önceki mailimde de belirttiğim gibi sizi tekrardan bilgilendirmek isterim ki; Doktor Bey ilk etapta yaşınızdan ve saç dökülme paterninizin henüz oturmadığından ötürü ailedeki saç dökülme hikayesinide baz alarak sadece front bölgenize bir operasyon önermekte. Ayrıca bildirmek isterim ki saç dökülmeniz ilerleyen yıllarda devam edecektir ve orta (mid) tepe (vertex) bölgelerinizede ilerleyen zamanlarda tekrar bir saç ekimi operasyonuna ihtıyacınız olacaktır. Dökülmenizin henüz oturmadığı sebebi ile bizim ektiğimiz saçlarında bır kısmının dökülmesi söz konusu olacaktır ve ilerleyen zamanlarda ön kısım için de bir ikinci operasyona ihtıyaç duyabilirsiniz.

gayet net ve acik bir mail

dr.keser:
otograflarınıza göre size 1500-2000 kadar grfat gerekli bunu 4 günde
ekebilirim fiyat graft adedi 3.5 euro dur.

kisa bir cevap vermis kendisi bana

Koray Erdogan 2600-3200 greft (2.5euro)
Muttalip Keser 1500-2000 greft (3.5euro, 4 günde)

evet arkadaslar sizin görüsleriniz nedir? ön bölgemi kime emanet edeyim? sizce bekliyeyim mi yoksa simdi mi ekeyim? bana yardimci olursaniz cok sevinirim

Mitko

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: Sizin Tavsiyeleriniz / Dr.Erdogan vs Dr. Keser
« Yanıtla #1 : 02 Ekim 2018, 10:59:14 »
fotolari burdan koymaya calisacam

Mitko

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #2 : 02 Ekim 2018, 11:25:20 »

Mitko

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #3 : 02 Ekim 2018, 11:27:57 »
yoladim

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #4 : 02 Ekim 2018, 12:20:41 »
 ekim istiyorsan ektirebilirsin çünkü görüştügün doktorlar senin ilerki dökülmerini ön görerek operasyon yapar ve donör kapasiteni ona göre kullanırlar
Karara gelince buna sen karar vereceksin herkes gibi hayırlısı olsun.
Yaşın 22 kayıp zamanla artıcak bekleyip daha kapsamlı bir planlama yaptırmanda mantıklı ama tabi beklerim dersen yada ön bölgeyi halledip ileride bir operasyon daha olabilir yada randevu alıp görüşürsün degişebilirde planlamalar
« Son Düzenleme: 02 Ekim 2018, 12:32:29 Gönderen: Hintell »
Global Moderator

Radament

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #5 : 02 Ekim 2018, 18:48:05 »
Koray erdoğana ektir gitsin.

ormangibi

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #6 : 02 Ekim 2018, 19:25:27 »
"Dökülmenizin henüz oturmadığı sebebi ile bizim ektiğimiz saçlarında bır kısmının dökülmesi söz konusu olacaktır." Bu cümle pek olmamış, 5000 greft değil, 2000-3000 greftlik bir ekim, onu bari tamamen güvenli bölgeden alsalar da ekilenler dökülmese.

ormangibi

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #7 : 02 Ekim 2018, 19:31:02 »
Sadece ön ve şakak için 1000-1500 greftten başka greft harcamanızı önermem. Fazlasına ileride ihtiyaç duyacaksınız çünkü. Yaşınız her ne kadar genç olsa da, şakakları "mature hairline" olarak bilinen düzeyde bırakmanızı öneririm. Mature hairline, yalnızca yaşlılara yakışır, gençlere yakışmaz diye birşey yok, 18 yaşından hemen sonra ortaya çıkan ve ondan sonra dökülmede ilerleme olmazsa saç dökülmesinin başlangıcı falan sayılmayan bir durum. Gayet de maskulen bir görüntü oluyor zaten. Mature hairline alanını çıkarırsak, 1000 greftlik bir ekim yeter diyorum. Hatta bana sorarsanız ona da gerek yok, saçlarınızı uzatın, önlerini 1-2 derece daha fazla uzatın, iyi görünecektir. Sonra da saç meselesini şimdilik biz yaşlılara :) bırakıp hayatınızı yaşayın derim.

Heptwo

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #8 : 02 Ekim 2018, 19:37:31 »
yeterli paran varsa ben doktor koray erdoğana ektir derim ,sana güzel bir ön çizgi ve orta sıklıkta saç yapar buda tüm çehreni değiştirir.maddi anlamda koray erdoğana saç ektirmek mümkün olsa her kes ona ektirir gerisi hikaye.

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #9 : 03 Ekim 2018, 12:39:13 »
Sadece ön ve şakak için 1000-1500 greftten başka greft harcamanızı önermem. Fazlasına ileride ihtiyaç duyacaksınız çünkü. Yaşınız her ne kadar genç olsa da, şakakları "mature hairline" olarak bilinen düzeyde bırakmanızı öneririm. Mature hairline, yalnızca yaşlılara yakışır, gençlere yakışmaz diye birşey yok, 18 yaşından hemen sonra ortaya çıkan ve ondan sonra dökülmede ilerleme olmazsa saç dökülmesinin başlangıcı falan sayılmayan bir durum. Gayet de maskulen bir görüntü oluyor zaten. Mature hairline alanını çıkarırsak, 1000 greftlik bir ekim yeter diyorum. Hatta bana sorarsanız ona da gerek yok, saçlarınızı uzatın, önlerini 1-2 derece daha fazla uzatın, iyi görünecektir. Sonra da saç meselesini şimdilik biz yaşlılara :) bırakıp hayatınızı yaşayın derim.

Bence sadece boş olan sakak ile olmaz yapılıcaksa önden ortaya kadar bir sıklastırma var olan saçların arasınada girilse yani taminim 90 cm2 bir alan daha iyi olur diye düşünüyorum
Global Moderator

Kaya

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #10 : 05 Ekim 2018, 03:02:44 »
Kesinlikle 3-4 yil daha bekle derim ben.

Sacinin acilis seklinden minimum Nw5 olursun gibi gorunuyor. Her uc bolgeden de sac kaybin olacak. Donorun de kuvvetli degil maalesef. Su anda ekime para ve zaman ayirmani tavsiye etmiyorum.

Baba, dayi/amca saclari ne durumda?

Mitko

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #11 : 05 Ekim 2018, 09:51:11 »
Kesinlikle 3-4 yil daha bekle derim ben.

Sacinin acilis seklinden minimum Nw5 olursun gibi gorunuyor. Her uc bolgeden de sac kaybin olacak. Donorun de kuvvetli degil maalesef. Su anda ekime para ve zaman ayirmani tavsiye etmiyorum.

Baba, dayi/amca saclari ne durumda?

cevaplariniz icin herkese tesekkür ederim

ailede herkesin sac sorunu var baba abi dayi amca maalesef

YUNUSEMRE

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #12 : 05 Ekim 2018, 11:48:35 »
bu kafa nw6 ya emin adımlarla ilerliyo dostum. Şu aşamada ben olsam ekim falan düşünmem.
Sağlıklı beslenme vitamin ilaç vs ile koruyabildiğin kadar koru. 30 lu yaşlarda ekim yaptırırsın.

SAKARYALI54

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #13 : 05 Ekim 2018, 12:09:55 »
Keslinlikle koray hoca ile ön görüşme yap ondan fikir al

Kaya

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #14 : 08 Ekim 2018, 06:41:10 »
cevaplariniz icin herkese tesekkür ederim

ailede herkesin sac sorunu var baba abi dayi amca maalesef

Kesinlikle beklemelisin. Nw6 veya 7 ihtimali var. Bu gidisat belli olmadan sac ekimi yaptirtman buyuk risk; tavsiye etmiyorum.

Facebook Twitter Instagram