tekrardan merhaba arkadaslar
bundan önce bir konu acmisdim ve kimde ekebilecegimi sormusdum hatirliyan olabilir. sac ekim hakkinda fazla bilgim yokdu ama bu forum sayesinde bilgimi gelistirebildim.
iki tane doktorla iletisime gecdim. yasim 22 ve sac dökülmem gittikce ilerlior ve moralim cok bozulior
koray erdogan gayet profesionel bir yaklasim sergiledi:
Daha önceki mailimde de belirttiğim gib şuan için Doktor Koray Bey eğer kabul ederseniz sadece front bölgeniz için değerlendirme yapacaktır. Ilerleyen zamanlarda saç dökülmeniz devam edeceğinden ötürü orta ve tepe bölgesine bir ekimi şuan için önermemektedir. Ama ilerleyen zaman içerisinden dökülmenizin devam ettiği taktirde mutlaka ikinci bir operasyona ihtiyacınız olacaktır. Hangi bölge için ekim önerdiğini diğer mailde fotoğraf ile beraber göndermiştim size. Eğer kabul ettiğiniz taktirde beni bilgilendirirseniz sizin için front bölgenize bir değerlendirme yaptırabilirim.
sonrasinda
Dr. Koray ERDOĞAN fotoğraflarınızı inceledi ve FUE tekniği kullanarak, 1 günlük operasyonla, ön(front) ve şakak(temples) bölgelerinize 2600 - 3200 greft’lik bir operasyon yapılmasını önermektedir. Fakat bir önceki mailimde de belirttiğim gibi sizi tekrardan bilgilendirmek isterim ki; Doktor Bey ilk etapta yaşınızdan ve saç dökülme paterninizin henüz oturmadığından ötürü ailedeki saç dökülme hikayesinide baz alarak sadece front bölgenize bir operasyon önermekte. Ayrıca bildirmek isterim ki saç dökülmeniz ilerleyen yıllarda devam edecektir ve orta (mid) tepe (vertex) bölgelerinizede ilerleyen zamanlarda tekrar bir saç ekimi operasyonuna ihtıyacınız olacaktır. Dökülmenizin henüz oturmadığı sebebi ile bizim ektiğimiz saçlarında bır kısmının dökülmesi söz konusu olacaktır ve ilerleyen zamanlarda ön kısım için de bir ikinci operasyona ihtıyaç duyabilirsiniz.
gayet net ve acik bir mail
dr.keser:
otograflarınıza göre size 1500-2000 kadar grfat gerekli bunu 4 günde
ekebilirim fiyat graft adedi 3.5 euro dur.
kisa bir cevap vermis kendisi bana
Koray Erdogan 2600-3200 greft (2.5euro)
Muttalip Keser 1500-2000 greft (3.5euro, 4 günde)
evet arkadaslar sizin görüsleriniz nedir? ön bölgemi kime emanet edeyim? sizce bekliyeyim mi yoksa simdi mi ekeyim? bana yardimci olursaniz cok sevinirim