Herkese Merhaba,
Öncelikle herkese sağlıklı ve mutlu günler dilerim.
Üniversite yıllarında başlayan saç dökülmesi, sonrasında fazlaca dökülmeye devam etti. Bu süreçte çokça araştırma yaptım, Sibel Hanımın ekim merkezi ile tanıştım
Fakat; İlk başlarda saç dökülmesinin devam edeceği ve verim alamama düşüncesiyle saç ekimine pek sıcak bakmıyordum. Çözümü Protez saç kullanmakta buldum ve 1 yıl kadar protez saçımı kullandım. Saçlarım istediğim sıklıkta ve güzel gözüküyordu. Ancak bu saçın sürekli bakım istediğini ve sağlıksız olduğu kanısına vardım. Çünkü spor yapıp terlediğinizde , saçınıza istediğiniz gibi müdahale edemiyorsunuz.Kafanızda belli bir zaman sonra kızarma oluyor. Ayrıca her 2 haftada 1 düzenli bakım yaptırmazsanız rezilliği çok.
Velhasıl kelam tekrar Dr.Sibel hanımın yaptığı ekimleri inceleyince , benim kafa yapıma benzer çokça ekim gördüm. Sonuçları gayet istediğim sıklıkta ve başarılı duruyordu. Bunun üzerine 2 yıl sonra bugün Sibel Hanım'ın merkezine teşrif ettim.
Burada ekim yaptıran kişilerle muhabbet ettim, işleyişin nasıl ilerlediğini gördüm. Fotoğraflarımızı teslim edip, örnekler üzerinden saç ekim konusunda fikir alışverişi yaptık.
Yarın sabah ekim sürecim başlayacak ve sonucu buradan sizlere aktarmaya devam edeceğim.
Bu arada 29 yaşındayım ve ekime Mersinden geldim.
Ekim öncesi fotoğraflarım aşağıdaki gibidir;
Saygılar
01.10.2018