Gönderen Konu: Amp hair /este word /koray edodağan..kafam karısık  (Okunma sayısı 2666 defa)

akrep

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Arkadaşlar kasimda saç ektirecem ve bu 3 firma arasında karasız kaldım,esteword te ekim yapan arkadaşım var memnun ama ilgileri sanki devlet dairesiymiş gibi dedi,benim için sonuç önemli,digerlerinide takip ediyorum, bir arkadaş olarak bana bir fikir verseniz,bende ekim sonuçlarını sizlerle paylaşsam.,birbirimize yardımcı olsak... ::)

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
Ynt: Amp hair /este word /koray edodağan..kafam karısık
« Yanıtla #1 : 28 Eylül 2018, 15:30:12 »
Şimdi saydığın yerler ile sonuc farkı fiyat farkı dağlar kadar fark olan yerler

Maddiayat problem degilse Koray hoca problem ise diğer yerleri araştırmalısın.
Global Moderator

Angmar

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #2 : 28 Eylül 2018, 15:31:25 »
Kardeşim burada en güzel cevap konuları incelediğinde alacağın cevaptır.
Koray Erdoğan ise çok farklı bir boyut. Eğer siteyi araştırsan böyle bir soru sormazsın bile emin ol :)
Ayrıca ekim merkezinin güzel davranmasının ekim kalitesine hiç bir etkisi yoktur. Yeterli seviyede ilgilensin yeter. Sanki hep bizi düşünüyormuş derdimizle derment olmuş havalar içinde olması yapmacıktır, gerçek değildir. Bu yapmacıklık ekim sonucu kötü olurda iş para istemeye gelince kendini gösterir.
Dikkat edin bunlara arkadaşlar. Ne beklediğinizi, sonuca göre ücret iadesi hususlarını vs hepsini net bir ses tonu ile sorun.

akrep

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #3 : 28 Eylül 2018, 15:35:26 »
Şimdi saydığın yerler ile sonuc farkı fiyat farkı dağlar kadar fark olan yerler

Maddiayat problem degilse Koray hoca problem ise diğer yerleri araştırmalısın.

hepside kredi kartıyla taksit imkanı sundukları için maddiyat sıkıntısı olmuyor,benim için en iyi sonuç önemli,eşyalara daha fazla para ödüyoruz çoğu zaman,bu kişiliğimizi çok etkiliyecek bir değişim söz konusu,şımarık değilim ama,ben eşyalardan daha değerliğim,yeterki sonuç güzel olsun ;)

akrep

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #4 : 28 Eylül 2018, 15:37:15 »
Kardeşim burada en güzel cevap konuları incelediğinde alacağın cevaptır.
Koray Erdoğan ise çok farklı bir boyut. Eğer siteyi araştırsan böyle bir soru sormazsın bile emin ol :)
Ayrıca ekim merkezinin güzel davranmasının ekim kalitesine hiç bir etkisi yoktur. Yeterli seviyede ilgilensin yeter. Sanki hep bizi düşünüyormuş derdimizle derment olmuş havalar içinde olması yapmacıktır, gerçek değildir. Bu yapmacıklık ekim sonucu kötü olurda iş para istemeye gelince kendini gösterir.
Dikkat edin bunlara arkadaşlar. Ne beklediğinizi, sonuca göre ücret iadesi hususlarını vs hepsini net bir ses tonu ile sorun.

haklısınız.. gerçekten 40 yıllık ahbap gibi davrananlar var ;D.. teşekür ederim cevabınız için..

YUNUSEMRE

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #5 : 28 Eylül 2018, 15:37:54 »
Este World ile Koray Erdoğan Erdoğan arasında nasıl kaldın dostum.
Araba alıcam, Fiat mı Ferrari mi? diye soruyosun :)

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #6 : 28 Eylül 2018, 15:38:27 »
hepside kredi kartıyla taksit imkanı sundukları için maddiyat sıkıntısı olmuyor,benim için en iyi sonuç önemli,eşyalara daha fazla para ödüyoruz çoğu zaman,bu kişiliğimizi çok etkiliyecek bir değişim söz konusu,şımarık değilim ama,ben eşyalardan daha değerliğim,yeterki sonuç güzel olsun ;)

Asmed kradi kartı ile çalışmıyor bildiğim kadarıyla yanılıyormuyum? O limitte kartım varsa güzel yani:)
Global Moderator

EndlessNegative

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #7 : 28 Eylül 2018, 15:40:24 »
Hakikaten Este Word ile Dr. Koray Erdoğan ‘ Arasında kalmayı nasıl başardım akrep kardeşim vallahi şaşırttın beni doğrusu:)

akrep

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #8 : 28 Eylül 2018, 17:26:49 »
arkadaşım esteworta yapmış,koray erdoğanı ise sadece sosyal medyadan tanıyorum,aralarında uçurum kadar fark var gibi hissetim bu yorumlarınızdan dolayı,tek merak ettiğim bahsettiğiniz büyük fark fiyattamı,yoksa saç ekim kalitesindemi..?? ::)

YUNUSEMRE

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #9 : 28 Eylül 2018, 17:28:01 »
arkadaşım esteworta yapmış,koray erdoğanı ise sadece sosyal medyadan tanıyorum,aralarında uçurum kadar fark var gibi hissetim bu yorumlarınızdan dolayı,tek merak ettiğim bahsettiğiniz büyük fark fiyattamı,yoksa saç ekim kalitesindemi..?? ::)

İkisinde de...

EndlessNegative

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #10 : 28 Eylül 2018, 17:28:58 »
İkisinde de hiç bakmadınmı koray hocaya ekim yaptıran arkadaşların sonuçlarına kıyas kabul etmez ama işte malesef fiyat farkı çok

akrep

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #11 : 28 Eylül 2018, 17:32:39 »
İkisinde de hiç bakmadınmı koray hocaya ekim yaptıran arkadaşların sonuçlarına kıyas kabul etmez ama işte malesef fiyat farkı çok

kaç bin alıyor acaba,şüpheye düştüm şimdi,10 binle 50 bin arasında şüphelerim zikzak çiziyor,en iyisi arayıp bi soralım bakalım..demekki en iyileri koray erdoğan..yorumlardan kafamda şekillenen o..

samo

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #12 : 28 Eylül 2018, 17:43:03 »
Koray hoca şuanda 87250TL=5000Greft. Yarın değişebilir ama malesef.

akrep

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #13 : 28 Eylül 2018, 23:00:26 »
Koray hoca şuanda 87250TL=5000Greft. Yarın değişebilir ama malesef.

87,250 tl miii :o yanlışlık olmasın..  seksenyedibin ikiyüzyirmibeştl çok yükseeek be.. :-[

recklai85

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #14 : 28 Eylül 2018, 23:06:52 »
87,250 tl miii :o yanlışlık olmasın..  seksenyedibin ikiyüzyirmibeştl çok yükseeek be.. :-[
1 kök 2.5 euro usta ne sandın 5 10 milyarmı :)

Facebook Twitter Instagram