Op.Dr.Deniz Kök 2900 greft 17.09.2018
Öncelikle herkese merhaba.
Saç ekimimi plastik cerrah Deniz beye yaptırdım.
Ben de bir hekim olarak saç ekiminin baştan sona bir plastik cerrah tarafından yapılmasını istiyordum.Yaptığım araştırmalar sonucunda saç kökü toplama ve kanal açma işini beraber yapan doktor sayısının çok az olduğunu öğrendim.
Deniz bey de bu az sayıdaki doktorlardan biri.Kendisi ile yaptığım görüşme sonrası sorularıma net ve gerçekçi cevaplar vermesi, 2008 den beri bu işi yapıyor olması,kök toplama ve kanal açma işini kendisinin yapacak olması ve diğer saç ekimi yapanlara göre daha makul fiyat vermesi nedeniyle Deniz beyde karar kıldım.
Operasyon sabahı planlama ve çizim yapıldıktan sonra steril şartlardaki ameliyathane ortamında saç ekim işlemi yapıldı.Operasyon yaklaşık 8 saat kadar sürdü.Kök alma ve kanal açma işlemini Deniz bey yaptı.Ekim işlemini de uzun süredir saç ekimiyle uğraşan Nurten ve Muradiye hanım yaptı.İşlem uzun sürdü ama ekibin hoş sohbet olması nedeniyle sıkıcı geçmedi.İlgi ve alaka üst düzeydeydi.Operasyon sonrası dikkat etmem gereken konular 2 kez tekrar edildi.
Operasyon sonrası saç ekimi yapılan alanın enfeksiyon kapmasını engellemek için antibiyotik ve ekilen greftlerin kanlanması için aspirin,ağrı kesici, yıkamada kullanılacak losyon ve şampuan verildi.İşlem sonrasındaki günlerde hiç ağrı hissetmedim.İşlem esnasında da sadece lokal anestezi yapılırken biraz ağrı ve yanma oluyor.
İlk yıkama işlemden 2 gün sonra Deniz beyin muayenehanesinde gerçekleştirildi.Yıkamayı kendisi yaptı sonraki yıkamaları nasıl yapmam gerektiğini anlattı.
Ben çok memnun kaldım.Sizlerle fotoları da paylaşıyorum.Ara ara da paylaşmaya devam edeceğim.