Merhaba sevgili dostlar. 2015'ten beri saç ektirmeyi düşünüyordum kısmet bu güneymiş. O zaman araştırma yaptığımda pek bilgi bulamamıştım. Bu forumdan epey yararlandım paylaşım yapan yorum atan forumu kuran herkese teşekkür ederim. Temmuz ağustos askerdeydim 2 arkadaşı görünce epey cesaretlendim. Saçları güzel olmuştu ikisininde hatta birinin ektirdiği yerde kesin ektirecektim. Askerden gelince 1 hafta 10 gün araştırınca o merkezden vazgeçtim. Olayı bu forumda çözdüm diyebilirim. Neyse burda yazılan merkezler ve doktorların çoğu ile görüştüm. Hepsi farklı fiyat çekti ama hepsinin tek bir ortak noktası bana 2 seans gerektiği idi. Buradan tanıştığım iki arkadaştan biri antalya diğeri ankarada ekim yaptırmıştı. İkisininde ekimini çok beğenmiştim onlarda da açıklık fazlaydı benim gibi. Jale hanım ve esma serkan tetik arasında kalmıştım. Jale hanım tek seansta 3000 greft ekeceğini ve 4.500tl olduğunu söyledi. Esma&serkan ise ne çıkarsa 7.000tl sakaldan alınırsa 1.000tl daha alacağını söyledi. Tam esma&serkana karar vermiştim ki bi kaç olumsuz yorum gördüm ve açıkcası birazda pahalı geliyordu. İşin enteresan yanı bir tek merkezden teklif ve bilgi alamamıştım onlarıda bekliyordum. Komik olan 1 hafta boyunca este my life ile görüşemedik. Şöyleki aradım onlar açmadı onlar aradı ben açmadım uyuyordum derken 1 hafta geçti. Askerden geldik yorginduk malum 😊 neyse ilknur hanımla konuştuğumuzda 30 ağustostu ben askerden 17 ağistosta geldim. Fiyatın normalde 8 bin olduğunu fakat bugün veya yarın kapora gönderirsem ağustos kampanyasından yararlandırabileceğini söyledi. Fiyat 6 bin tl. bu arada. Zaten este my life ekimleride hoşuma gidiyordu ve kararımı este my life dan yana kullandım. Yoğun bir telefon trafiğinin ardından uçak biletlerimi aldım. Van'dan geldiğim için kaç gün kalmam gerektiğini sordum 1 gün yeterli dediler. 19 eylül çarşamba sabah saat 10.45 te van dan uçağa bindim ve saat 13.00 te sabiha gökçendeydim. Sağolsunlar gidiş dönüş servisle aldırdılar havalimanından ve 1 gecede konaklama verdiler. Madem Van'dan geliyorsunuz dediler jest yaptılar sağolsunlar. Ben Vanda öğretmenim bu arada ve 8 günlük rapor verdiler. İhtiyacı olan olur diye yazdım. Gelelim ekime çarşamba saat 13.00'te havalimanındaydım ve vip servisle hisar hastanesine saat 14 civarı vardım. Ödeme ve doktor beyle ön görüşmeden sonra yemek yememi söyledi doktor bey ve yemekten sonra traş işlemleri yapıldı ve saat 15.30 civarı ekime başlandı. Ben aslında komple ekim istiyordum ama içten içede önü bi halledelim 2. Ekime kalanı yaptırrım diyordum doktor bey önce ön tarafı dolduralım ikinci ekimde arkayı kapatırız dedi. Bu şekilde karar verdik. Saç traşımı ve anestezi işlemini eda hanım yaptı. Alım işlemini yanlış hatırlamıyorsam elif hanım yaptı. Ön çizgiyi hasan bey yaptı. Ön çizginin kanal açma işlemini hasan bey yaptı devamını şefika hanım yaptı. Ekim işlemini 3 hanımefendi yaptı. İsimlerini hatırlamıyorum ama muhabbetleri güzeldi. Güle oynaya dizi izleyerek ekim yapıldı 😊 greft sayısı 10 buçuk deniliyordu. Sayılınca 3.200 greft çıktı. Saat 21.30 22.00 gibi filan bitti ekim. Gelelim asıl merak edilenlere. Bende merak ediyordum çünkü. Anestezi başında iğnelerden dolayı bir ağrı oluyor. Ağrının eşiği kişiden kişiye değişiyor. Ben kendimi hazırlamıştım ve çok ağrı hissetmedim. Ekim esnasında ağrı hissetmedim. Ekim boyunca sedyeden hiç kalkmadım. Ne tuvalet için ne yemek için. Tek korkum geç saat başlandı ekimim alel aceleye gelir mi diye düşünüyordum ama hasan bey içimde hiç kuşku bırakmadı. Ekim sırasında ve sonrasında kesinlikle sabırlı olmalısınız. Ben uyuyordum dizi izliyordum pek sıkılmadım. Gece otele gectim ve gayet güzel oteldi. Otelin yastıkları çok yumaşaktı ve sert yastık tavsiye etmişlerdi. Bende yaratıcı zekamı kullanıp pantolonu rulo yaptım ve verdikleri şişme boyunluğu takıp uyudum. Buna uyumak denirse. Dikkatli olmanız gerektiğini biliyorsunuz ve dönmek yasak. 4-5 defa uyandıktan sonra sabah oldu sonunda. Hiç ağrım olmadı sabah kadar. Sabah kahvaltıdan sonra ilk yıkama için hastaneye gittim. Losyon sürüldü ve 1 saat kadar yıkama için bekledim. Ekim yaptıranlar, yaptırmaya gelenler epey kalabalıktı koridor. Losyon sürülmesi ve yıkama yapılırken bana da anlattılar nasıl yapmamız gerektiğini. 3 gün için 3 adet ağrı kesici yine 3 gün için 3 adet ödem sökücü hap verildi. 1 adet losyon, 1 adet şampuan (150ml.) 1 adet büyük boy devam şampuanı (300ml.) 1 adet kapsül, 1 adet sprey toplam 330 tl verdim. Bi abiyle beraber alıyorduk ilaçları indirim istedi ona yaptıkları için bana da yaptılar o sırada teledondaydım ne kadar yaptılar bilmiyorum. Saat 11 de servisle hastaneden alındım sabiha gökçene bırakıldım. Saat 13 te uçağım kalktı saat 3 civarı vandaydım. Eve geldiğimde saat 5 i geciyordu. 1 paket ameliyat eldiveni ve istemesemde ortopedik boyunluk aldım. İstemeden diyorum çünkü 1.si çok yumuşak 2. si 50 tl idi. Verdikleri boyunluk maalesef patlak çıktı. Neyse yine pantolon ve havlu rulo yaparak bu durumuda toparladım. Ama rahat mı değil tabikide. Çünkü alışmamışım böyle yatmaya. Bugün 5. Yıkamam yapıldı. Evde eşim yapıyor sağolsun. Önce losyon sonra yıkama. Bana anlatılanı kendisine anlattım ve videolar izlettim sağolaun gayet güzel yapıyor. Fotoğrafları paylaşacağım şimdi özelden soru sormak isteyen olursa wasap instagram farketmez yardımcı olurum. Sırf burada paylaşmak için her gün fotoğraf çekildim. Herkese selam olsun.