Gönderen Konu: Liva sac ekim 4100 greft  (Okunma sayısı 4983 defa)

space

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Liva sac ekim 4100 greft
« : 23 Eylül 2018, 18:12:48 »
4 yil once sadece on kisma ekim yaptirdim ve cok kucuk alandi. Daha sonra dokulme devam etti ve tepe noktasida acildi. Ekim oncesi fotograflarimi paylasiyorum. Liva sac ekim merkezini  facebookta gormustum ve irtibata gectim genelde araplara ekim yapiyorlarmis. Yuzyuze serdar beyle gorusme gerceklestirdim ve bana cok samimi geldi. Sacimi incelediginde yazik gunah boyle bir ekimmi olur sirf para icin boyle is yapilirmi dedi . Bu lafta benim icin yeterli oldu. Ekimi bugun yaptirdim ve sabah 9 da basladi aksam 16:00 da bitti. Sabah alinan kokle ekim yapildi fakat tepe noktasina kok tam yetmediginden seyrek gorundugunu belirterek arka tarafa tekrar anestesi yaparak 300 kok daha aldilar. Sonucta bu kadar kok cikti diyip ekimi bitirebilirlerdi fakat yeni kok alarak ekimi bitirdiler. Liva sac ekimlerini gop yeni yuzyil universitesi hastanesinde yapmaktadir

Mrprince

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: Liva sac ekim
« Yanıtla #1 : 23 Eylül 2018, 18:42:46 »
Bana kalırsa sen öncelikle ekim öncesi fotoğraflarını yükle sonra ekimimi kimler yaptı vs ekim sürecinle ilgili bilgilendirici şeyler yaz kardeşim.bu şekildeki paylaşımları kimse çok ciddiye almıyor ve buna görede yorum yapan pek olmuyor ,bunu bilerek paylaşımını düzenlersen bence daha güzel olur.
Liva saç ekim merkezini ben ilk kes duyuyorum ilk ekim fotoğraflarına bakarak yorum yapmak biraz zor ,kabuk dökümünden sonra fotoğraf koyarsan az çok ekim nasıl olmuş  biraz yorum yapılabilir.

space

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #2 : 23 Eylül 2018, 18:52:13 »
Guncellendi
« Son Düzenleme: 23 Eylül 2018, 19:24:33 Gönderen: space »

kelkaldım

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #3 : 23 Eylül 2018, 21:20:52 »
Dostum anladığım kadarıyla bu ikinci ekimin ve son şansınıda bu adını duymadığımız liva saç ekimi merkezine karar vererek kullanmışsın umarım iyi sonuç alırsın ama çok çabuk karar vermişsin ,ön görüşmelerde insan kulağa hoş gelen ve duymak istediği sözler duyunca genelde çabuk ikna oluyor.anladığım kadarıyla sende bunlara  göre karar vermişsin ,umarım doğru karar vermişsindir çünkü saç ektiripte memnun kalmayan büyük bir çoğunluk var.
Şu anki durumuna bakılırsa çok bir şey söylemek zor ama sıklık fena değil gibi mrprincenin dediği gibi kabuk dökümünden sonra bakmak lazım.

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #4 : 25 Eylül 2018, 14:44:36 »
hayırlı olsun ekımınız toplam kaç greft ?
Global Moderator

space

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #5 : 25 Eylül 2018, 20:07:41 »
Hintel tesekkur ederim. Bana soyledikleri 4100 kok. Koklerde genelde 3 ve 4 lu sac teli oldugundan yaklasik 12000 sac teli cikmasini bekleyebiliriz dediler

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #6 : 25 Eylül 2018, 23:15:10 »
Hintel tesekkur ederim. Bana soyledikleri 4100 kok. Koklerde genelde 3 ve 4 lu sac teli oldugundan yaklasik 12000 sac teli cikmasini bekleyebiliriz dediler

Nasıl hesapladılar bu saç teli sayısını ???

Saç ortalamnızı bulmarı gerek bu hesabı yapmaları için ne gibi ölçümler yaptılar size?? Saç teli sayısı vermek için?
Global Moderator

space

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: Liva sac ekim 4100 greft
« Yanıtla #7 : 26 Eylül 2018, 11:27:02 »
Kokleri aldiklarinda her kokte kac sac teli oldugu belli. Benim koklerdede genelde 3 ve 4 lu sac teli olduklarini yaklasik olarak 4100 kok alindigindan ortalama 12000 sac teli yapar dediler

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #8 : 26 Eylül 2018, 12:11:18 »
Dostum 4100 greft için 12 bin saç teli olmaz  olması için saç ortalaman hesaplarıma göre 2’98 olması gerek hattağa daha fazla buda mümkün degil 2,35 veya 2’40 ortalamarı yakalamak bile zor sana gelişi güzel kafadan atmışlar en fazla 8700 saç teli. Ortalaman 2’25 filandır. Tabi bu sonucun iyi olmuycağı anlamına gelmez sonuçla alakasız bir durum olur böyle söylemler merkezlerde.
« Son Düzenleme: 26 Eylül 2018, 13:27:46 Gönderen: Hintell »
Global Moderator

Buz9

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #9 : 26 Eylül 2018, 13:24:01 »
Hintel'e katılıyorum kafadan atma gibi duruyor söyledikleri rakamlar tekli duble ve üstü greftler vardır 3 lü 4 lü gruplar genelde daha azdır hepsi 3 lü 4 lü olsa çim adam olursun saçın ön çizgisi için tekli greftler çok önemli neyse hayırlı olsun saç ekimin inşallah güzel bir sonuç alırsın bir firmanın ismi duyulmamış olabilir ama güzel ekim yapıyor anlamına gelmez böyle şartlanmadan bakmak lazım

space

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #10 : 26 Eylül 2018, 13:33:08 »
Arkadaslar fotolari surekli guncelleyecegim. Gelismeleri beraber tapim edelim

Nhympex

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #11 : 27 Eylül 2018, 11:14:44 »
 ekiminizin hayırlı olmasını diliyor Hintell de  bu aklımı karıştıran ( kafam basmadı bu hesaba) ince hesabını alkışlıyorum:) umarım çok güzel sonuçlanır kardeşim

Heptwo

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #12 : 27 Eylül 2018, 11:23:48 »
Saç bandını kaç gün taktınız birde bu saç bandı doner bölgeye zarar vermiyormu yani sonuçta orda bir yara var ve bant üstünü kapatıp havasız bırakıyor.

space

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #13 : 27 Eylül 2018, 12:25:12 »
Sac bandini yikama sonrasi verdiler yikamaya kadar zaten arka taraf kabuklanmaya basliyor. Ben herhangi bir sikinti yasamadim

Canqi

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #14 : 28 Eylül 2018, 16:51:04 »
Sac bandini yikama sonrasi verdiler yikamaya kadar zaten arka taraf kabuklanmaya basliyor. Ben herhangi bir sikinti yasamadim

yıkama sonrası saç bandının ne gibi faydası olabilir,benim bildiğim hemen ekimden sonra takılıyor.kafaya enjekte edilen sıvıların aşağı inip yüzü şişirmesini engellemek için.

Facebook Twitter Instagram