Gönderen Konu: Saç Ekimi İlk 10 Gün Sonrasında İlaç ve Şampuan Önerileriniz  (Okunma sayısı 4300 defa)

Gladius

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Arkadaşlar merhaba,

Dört gün önce saç ektirdiğim yerde üç ayrı ilaç verildi. Coraspin, cipro ve prednol. bunları içiyorum fakat bu ilaçlar bittiğinde artık ilaç içmemin gerekmediği söylendi. keza birde şampuan ve losyon verdiler yıkamam için. bunlar bittiğinde ise Dalin gibi bir bebek şampuanı ile yıkamaya devam edebilirsiniz dediler. içine de terebentin yağı damlatma mı söylediler. Kutuya 15 damla kadar.

sizin önerileriniz nelerdir, ilk 10 gün sonrasında şampuan losyon ya da ilaç, sprey, gibi neler öneriyorsunuz ne kullanmalıyım? Hiçbirşey kullanmasamda olur mu? teşekkürler.

komsermesutgüneri

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
Az kimyasalli sampuanlar oneriliyor .Bebe sampuani veya sebamed in sampuanini kullanabilirsin. Cesitli takviyeler var biotin xpecia proscar vs. Ben kullanmiyorum ama arastirip bakarsin kafana yatani kullanabilirsin kisinin kendi karari bu tarz takviyeler.

Gladius

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Arkadaşlar bilgisi olanlar Xpecia ve Biotinden bahsedebilir mi? Bugün 8. Günü saç ektirmemin. Sizce neyi ne sıklıkla kullanmalıyım? Yada ne zaman başlamalıyım?

Sergeant

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Günlük ;
5 Mg biotin tablet
Sabah bir akşam bir Xpecia Tablet
B12 Vitamin tablet
Koraspini bırak Omega 3 kullan

Gladius

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Günlük ;
5 Mg biotin tablet
Sabah bir akşam bir Xpecia Tablet
B12 Vitamin tablet
Koraspini bırak Omega 3 kullan

Coraspin ilk 3 günlüktü bitti o zatende. Birşey soracağım, bu biotin ve xpecia yı eczanelerde bulabilir miyim? Ve yan etkileri var mıdır? Ve şu an 10. Günümdeyim, ne zaman başlamalıyım?

Radament

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
İstediğin zaman başlayabilirsin, eczanelerde hepsi var dostum. Prozinc plus kullanıyorum ben şampuan olarak, memnunum. Market şampuanı uygun olmaz. Revita olur, sülfatsız şampuan olur.

Sergeant

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Coraspin ilk 3 günlüktü bitti o zatende. Birşey soracağım, bu biotin ve xpecia yı eczanelerde bulabilir miyim? Ve yan etkileri var mıdır? Ve şu an 10. Günümdeyim, ne zaman başlamalıyım?
Hemen başlayabilirsin yan etkisi yok sadece biotin sivilce yapabilir yüzünde minik minik. Şampuan olarakta revita yazmış arkadaş ama 205 Ml'i 220 Lira biraz pahalı Ph değeri 5,5 ve daha düşük istediğin şampuanı kullanabilirsin Seba Med günlük kullanım alabilirsin.

Gladius

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Hemen başlayabilirsin yan etkisi yok sadece biotin sivilce yapabilir yüzünde minik minik. Şampuan olarakta revita yazmış arkadaş ama 205 Ml'i 220 Lira biraz pahalı Ph değeri 5,5 ve daha düşük istediğin şampuanı kullanabilirsin Seba Med günlük kullanım alabilirsin.

Çok sağolun hocam çok tşk ederim ikinizede. Gideyim alayım eczaneden şimdi. Bu ilaçları ne kadar süre kullanmalıyım?

Sergeant

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Xpecia ve Biotin ilaç değildir vitamindir sürekli kullanabilirsin kardeşim

stigma4885

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Coraspin neden 3 günlük verildi bize 3 ay dediler

Sergeant

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Coraspin neden 3 günlük verildi bize 3 ay dediler
Koraspini çoğu merkez ilk hafta için önerirken Hisar 3 ay öneriyor bence 3 ay fazla bir süre ve kanı inceltmenin bir sürü yolu var en kolay ve ucuz yolu koraspin. Omega 3 kullanarakta kanı inceltebilirsiniz hemde daha faydalı hem daha risksiz bir yöntem ayrıca vitamin tabletlerin Xpecia gibi içerisinde de kan ilceltici ve akış arttırıcı maddeler var...

stigma4885

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Valla dostum kararsız kaldım . Aslında bu kadar ilaca gerek yok diye düşünüyorum . Eskiden bu ilaçlar mı vardı . Tutan kök tutar zaten .biz biraz daha yardımcı oluyoruz sadece . 3 ay bana uzun bir süre geliyor. proscar ,vitamin hapı , coraspin , majezik ( ense şişliği için ) , kafaya avesin fis fis

Sergeant

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Valla dostum kararsız kaldım . Aslında bu kadar ilaca gerek yok diye düşünüyorum . Eskiden bu ilaçlar mı vardı . Tutan kök tutar zaten .biz biraz daha yardımcı oluyoruz sadece . 3 ay bana uzun bir süre geliyor. proscar ,vitamin hapı , coraspin , majezik ( ense şişliği için ) , kafaya avesin fis fis
Maksat kökün tutması değil iyileşme sürecini ve çıkış sürecini hızlandırmak. Hiç ilaç önermeyen ve vermeyen hekimler de var Muttalip Keser antibiyotik bile vermiyor mesela.

stigma4885

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Aynen Muttalip keser gibi biri vermiyor

Radament

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları

Katılıyorum

Facebook Twitter Instagram