bende erkan vurala ektırdım.senın gıbı benım kafanında bazı yerlerınde boş yerler vardı kabuklar dokulurken yada kabuk döküldükten sonra.ayrıca ekımden sonrakı gunlerde baktığımda benım kafanın bazı yerlerınde boş kanal ızlerı vardı.ekılen yerlerın arasında cizik seklınde boş kanal ama içinde saç yok.çok endıselendım ama elımden bişey gelmedı.acaba ekımden ertesı gün yanı 1. gün klınıkte kafamı yıkadılar.o esnada bazı kökler yerınden çıktıda o boş kanallar ondanmı oldu diye endıselendım.enayi gibi 1. gün ordakı gorevlı doktora yıkattım kafayı.halbukı 3 gün yıkamamak gereklıymıs.şu an 75 gün filan oldu.ön tarafta alın tarafımdan sacın başladığı yerde 1 saçın altı 3 4 gundur şiş.sıvılcemı dıye defalarca kez deldım sıktım ama sıvılce degılmıs.endıselendım.ayrıca bazen ekılen yerlerde sivilceler oluyor patlatıyorum hepsını
Benim endise 30. Gunden sonra oldu saclar bazi yerde kirilip dokuldu bazi yerlerde kaldi durumu sordum gayet normal oldugunu soyledi hoca .
Sen hata yapmissin ancak ins bisey olmamistir suan sabir diyip beklemekten baska caremiz yok suan ki durumumun resmini atacagim uzayan ekim saclarim var eski saclarim da kayip yok gibi ama hala zayif biotin kullaniyorum ama etkisi varmi bilmiyorum baskada ne kullansam bu zayiflik icin bilemedim
Sag ve sol sakak tamamen bostu benim suan biseyler var sevindirici ama bosluklarda belli hala tedirginim ins birsey olmaz 59. Gun fotograflari flasli