Gönderen Konu: 19.09.2018 - Zeynep Günel - Real Hair Center Şişli - 32 yaş 3600 Greft  (Okunma sayısı 10350 defa)

Gladius

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Merhaba arkadaşlar saç ekimimi 19 Eylül 2018 tarihinde İstanbul real Hair Center da saç ekim koordinatörü Zeynep Günele ve ekibine ektirdim ve şu an üzerinden 4 gün geçti 4. Günündeyim 3600 greft ektirdim toplamda. saçımın ekimden önceki ve sonraki hallerini sizinle paylaşacağım. Açıkçası bu konuda gitmeden önce çok yerle konuştum fiyat araştırması yaptı, internetten şikayetleri okudum ve Hem maddi olarak hem bir şikayet olmamasına dayanarak gerek internetteki videolarını izleyerek güvendim ve buraya gittim.

Saç ekiminden önce çok ilgiliydiler çok alakalıydılar. güzel şekilde iletişim kurduk. açıkçası ben ne yapacağım Nasıl bir yol izleyeceğim bilmiyorum bu saatten sonra. Bana sadece 3 kutu ilaç verdiler. Coraspin, prednol ve cipro. Ve bir adet yıkama öncesi losyon ve şampuan.

Bu siteyi de yeni öğrendim Google'dan ve Sizlerin de deneyimleri önerileri sayesinde iyi bir ekim sonrası süreci yaşamak istiyorum.

Dipnot : son fotolar 4. Güne ait. Alınan bölgeden korkuyorum acaba fazla mı alınmış. Böyle kalır diye endişeleniyorum. Yorumlar mısınız?

Radament

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Böyle olur ilk donör bölge. Toparlar zamanla. Ön saç çizgisinin önündeki kırmızılıklar greft sanırım, hiç bu tarz ekim görmemiştim. Zigzag gibi yapmışlar sanırım. Hayırlı olsun, bol sabır dilerim.

Gladius

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Böyle olur ilk donör bölge. Toparlar zamanla. Ön saç çizgisinin önündeki kırmızılıklar greft sanırım, hiç bu tarz ekim görmemiştim. Zigzag gibi yapmışlar sanırım. Hayırlı olsun, bol sabır dilerim.

Teşekkür ediyorum. Evet daha doğal bir görünüm oluyormuş. Bende tek onlarda gördüm bu tarz ekimi. Ve ekilen diğer insanlara baktığımda cidden daha doğal hoş bir ön saç çizgisi olduğunu gördüm. Umarım herşey yolunda gider.

Mrprince

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Bu ekim merkezini ilk defa duyuyoruz sanırım ama forumda çeşitlilik arttıkça bizler için bu daha iyi olacaktır.sizinde ekiminiz ilk günler için normal seyrinde görünüyor ,ön bölgedeki zikzaklar biraz banada ilginç geldi daha önce hiç görmedim ama tabi zararı olan bir şeyde değil.
Kabuk dökümünden sonra az çok anlaşılır sıkmı ekilmiş seyrekmi ,düzenli paylaşım yaparsan eminim sizin içinde bu faydalı olur ,prednol dikkatimi çekti halen kullanmıyorsunuz değilmi.

Gladius

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Bu ekim merkezini ilk defa duyuyoruz sanırım ama forumda çeşitlilik arttıkça bizler için bu daha iyi olacaktır.sizinde ekiminiz ilk günler için normal seyrinde görünüyor ,ön bölgedeki zikzaklar biraz banada ilginç geldi daha önce hiç görmedim ama tabi zararı olan bir şeyde değil.
Kabuk dökümünden sonra az çok anlaşılır sıkmı ekilmiş seyrekmi ,düzenli paylaşım yaparsan eminim sizin içinde bu faydalı olur ,prednol dikkatimi çekti halen kullanmıyorsunuz değilmi.

Hayır 3 günlük bir ilaçtı prednol. Az önce görüştüm daha fazla kullanmanıza gerek yok bu nedenle 3 günlük verdik onu dediler. Düzenli paylaşım yapacağım. Teşekkürler.

Gladius

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Arkadaşlar merhaba bugün saç ektirmenin 10. günündeyim. Kabuklar genel anlamıyla döküldü diyebilirim. kaşıntı ve ağrı hiç olmadı neden bilmiyorum, hiç ağrı kesicide kullanmadım.

süreç iyi ilerliyor sürekli ilerliyor sadece ilk 5 gün uyurken aşırı zorluk çektim. Sırt üstü yatamayan birisi olarak. Sizlerle 10.gün fotolarımı paylaşıyorum. Ekilen ve donör bölgenin.

Sergeant

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Benim ekimim de bu şekilde zig zaglar var saç çıktığında ön tarafta net bir çizgi oluşuyor buda doğal görünmüyor bu şekilde girinti çıkıntı verildiğinde daha doğal bir görüntü oluşuyor...

Murat_T

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
Önde hiç saçınız yokmuş buna rağmen ön taraf biraz seyrek ekilmiş gibi geldi bana daha sık ekilebilirdi.siz nasıl ulaştınız bu ekim merkezine kararınızda neler etkili oldu bu konuda bilgi verebilirmisin kardeşim.

Oktay

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Azizim ekiminiz hayırlı olsun.umarim beklentilerinizi karşılar.sanki biraz seyrek olacak,bu alana daha fazla greft çalışılabilirdi.bir de öndeki zikzakların arkası o kadar düz ki umarım öndeki zikzaklar o düzlüğü tölare eder.tekrardan hayırlı olsun.

Drarda

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
Hayırlı olsun ekiminiz donör kısa zamanda toparlayacak gibi inşallah sonuç sizi mutlu eder

Gladius

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Önde hiç saçınız yokmuş buna rağmen ön taraf biraz seyrek ekilmiş gibi geldi bana daha sık ekilebilirdi.siz nasıl ulaştınız bu ekim merkezine kararınızda neler etkili oldu bu konuda bilgi verebilirmisin kardeşim.

Valla biraz seyrek gibi ama neyse uzayınca bakıcaz.  Birde benim saçım aşırı ince telli bir saç. Bu yüzden çok sıkta ekilse biraz seyrek durabilir.

Burayı seçmeden önce istanbulda çok yerle görüştüm fiyatlar aldım ve hizmetlerini sordum. Burası en uygunu geldi. 2 PRP seansı veriyorlar, ilaçları Şampuanları her yer gibi bunlarda veriyor. 2 prp ve saç ekim ücreti toplam 3500 tl istediler uygun geldi bana burayı seçtim.

Ha birde unutmadan söyleyim, her başvurduğum yeri internetten araştırdım. Hakkında şikayet var mı diye ve eski yaptıkları çalışmaları inceledim. Burası hakkında şikayet yoktu, ucuzdu, 2 prp ücretsizdi. Burayı seçtim.

Hardyboy

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
Valla biraz seyrek gibi ama neyse uzayınca bakıcaz.  Birde benim saçım aşırı ince telli bir saç. Bu yüzden çok sıkta ekilse biraz seyrek durabilir.

Burayı seçmeden önce istanbulda çok yerle görüştüm fiyatlar aldım ve hizmetlerini sordum. Burası en uygunu geldi. 2 PRP seansı veriyorlar, ilaçları Şampuanları her yer gibi bunlarda veriyor. 2 prp ve saç ekim ücreti toplam 3500 tl istediler uygun geldi bana burayı seçtim.

Ha birde unutmadan söyleyim, her başvurduğum yeri internetten araştırdım. Hakkında şikayet var mı diye ve eski yaptıkları çalışmaları inceledim. Burası hakkında şikayet yoktu, ucuzdu, 2 prp ücretsizdi. Burayı seçtim.

İnternetten nerden araştırdınız acaba çok ilginç benim bildiğim internette sadece burası var saç ekimiyle ilgili deneyimlerin paylaşıldığı başka platform yok gibi bir şey.real hair center belki sadece facebook ve instagramda vardır söyledikleriniz garip geldi açıkçası.

Sergeant

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
İnternetten nerden araştırdınız acaba çok ilginç benim bildiğim internette sadece burası var saç ekimiyle ilgili deneyimlerin paylaşıldığı başka platform yok gibi bir şey.real hair center belki sadece facebook ve instagramda vardır söyledikleriniz garip geldi açıkçası.
Kendince araştırmış ve İçine sinmiş. Bütçesi de buymuş belli ki lütfen eleştirilerinizi bu kriterleri düşünerek yazınız insanlar sonra paylaşım yapmayı durdurup forumu terkediyorlar !

YasinGuler

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
Hocam öncelikle hayırlı ugurlu olsun simdiden tüm greftler basarılı cıkar umarım biraz daha sık görüntü olusturulabilirdi ama kişisel fikrim bu bekleyip görelim insallah iyi olr hersey tekrar hayırlı olsun

Gladius

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları

Kardeş google ve instagrama istanbul saç ekimi diye yaz arat 100 tane ayrı firma çıkıyor. Ne demek bir burası var dediğimin nesi garip geldi anlamıyorum.

Facebook Twitter Instagram