Gönderen Konu: 19.09.2018 - Zeynep Günel - Real Hair Center Şişli - 32 yaş 3600 Greft  (Okunma sayısı 10348 defa)

Gladius

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
69. Gündeyim. Ekilen bölgede küçük küçük tüyler görüyorum artık. Dökülmeyenler uzuyorlar zaten. Donör bölgede hala kaşıntı ve sivilcelenme devam ediyor ara sıra. Ekilen bölgede sivilce yok ama son 10 gündür kaşıntı var. Şimdilik durum böyle. Gelişmeleri paylaşacağım.

Ha birde berbere gitmek istiyorum artık ama nasıl kestiricem saçımın arka ve yanlarını bilmiyorum. Kısa keserde seyrek durur diye korkumdan berbere gidemiyorum. Öneri verir misiniz arkadaşlar.

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
donör toparlamaya başlamış sok dökülme olmuş ama var olan saçlarınız çok zayıf duruyor onlar için takviye kullandığınız tedavi varmıdır ? gidici gibi yoksa
Global Moderator

Gladius

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Bugün 84. Gün arkadaşlar. 6 gün sonra 3 ayım doluyor. 4. Aya gireceğim. Çıkışlar başladı. Aslında bu zamana kadar pek fark edilmeyen gidişat artık fark ediliyor sanki. Varolan saçlar uzadı fotolarda gördüğünüz gibi. Ve yeni saçlar çıkmaya başladı. Donör baya baya topladı kendini. Ki bir 3 ay daha geçince daha iyi olacak diye umut ediyorum. Gelişmeleri an be an eklicem. Allaha emanet iyi forumlar hepinize.

Gladius

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
donör toparlamaya başlamış sok dökülme olmuş ama var olan saçlarınız çok zayıf duruyor onlar için takviye kullandığınız tedavi varmıdır ? gidici gibi yoksa

Hintell abi şöyle bir durum var. Benim dayılar kel. Genetik bi kellikle uğraştığım yetmiyor gibi birde saçlarımın çok ince telli olması zaten hep seyrek gösteriyordu saçımı. Belki inanamazsın ilkokuldan bu yana dökülüyordu saçım. Yani kala kala 32 yaşıma anca bu kaldı. İyi dayandı ama bence. 20sinde kel olanı biliyorum. İlaç sormuşsun, ilaç kullanmıyorum. Sadece Xpecia tablet kullanıyorum gıda takviyesi bi sabah bi akşam. Ve elimden geldiğince günde 1 domates 🍅 ve 1 portakal/mandalina yada elma yemeye özen gösteriyorum. Ve biliyor musun saçımı ektirdim ektireli elime hiç gelmiyor artık saç. Dökülme durdu diyebilirim. Xpecianın ve beslenme şeklinin çok faydasını gördüm. Saçlarım kalınlaştı hatta.

Gladius

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Merhaba arkadaşlar 4 bucuk ay civarı doldu. Çıkışlar başladı. Hatta elimi kafama atınca yeni saçlar batıyor elime birçok. Sadece 1 tablet xpecia kullanıyorum. Şampuan normal şampuan kullanıyorum. Bir sıkıntısını görmedim. Bu halim bile eskisinden iyi geliyor inanır mısınız  :D beklemedeyim. Güzel sonuç gelecek gibi.

Gladius

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Yorumlarınızı bekliyorum arkadaşlar, abiler :)

zekcog

• Full Member
Yorumlarınızı bekliyorum arkadaşlar, abiler :)

Saçların ince telli olmasından dolayı seyrek bile olsa çok doğal bir sonuç olacaktır. Süreç daha erken bu saçlar daha da gelişim gösterirse sizi fazlasıyla tatmin edecektir. Kapatıcılık çok fazla  olmasa bile doğal bir seyreklik olacaktır.

Gladius

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
4 gün sonra 6 ay doluyor. Saçlar bu durumda.

Memnunum. Hala elime batan saçlar var çok sayıda. Sağ ve sol taraf, özellikle sağ taraf hala açık renkli duruyor saçlar, ama her geçen gün daha koyulaşıyor. Daha net ve ışık altında fotolar atacağım. Şu an çalışıyorum. İyi forumlar herkese.  ;)  :)

demdem

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
hayırlı olsun dostum ama bu resimlere ne yazıkki yorum yapılmaz hic biri net değil

sloocer

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Süreç geriden takip ediyor sanırım. Fotolar da net degil  Ama 6. Aya net , ters ışık olmadan , daha iyi bir görüntü ortaya çıkmalı idi.sürec devam ediyor. 1-2 ay kadar daha fark yaratır sonucunuz

Thearapy

• Yeni üye
  • *
merhabalar,
saçlarınız için prp yaptırdınız mı?

Gladius

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Merhaba arkadaşlar, yakın çekim istemişsiniz sonradan gördüm. son durum şu an böyle. İyi memnunum. Daha iyiye gidecek umarım.

8 ay doldu.  Iyi forumlar.  :)

Gladius

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
19 eylül 2018 Ekim tarihimdi. 10. Ayın içindeyim.
« Son Düzenleme: 30 Temmuz 2019, 21:17:40 Gönderen: Gladius »

Gladius

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Devamı.. Evet tabi orjinal saçım gibi olmadı ama tek operasyon yaptığım halde, eskisine göre  çok mutluyum arkadaşlar. Saçlarım var diyebiliyorum en azından. Süreç böyle gelişti ilerledi. Herhangi bir ilaç yada özel şampuan kullanmıyorum 4-5 aydır.

Facebook Twitter Instagram