Saç Ekimi Sonuçları
Kardeş google ve instagrama istanbul saç ekimi diye yaz arat 100 tane ayrı firma çıkıyor. Ne demek bir burası var dediğimin nesi garip geldi anlamıyorum.
Anlındaki şişlik neden çıktı bunu bilemem ama stres operasyon sonrası olusabılıcek normal bir durumdur diye düşünüyorumOnun dışında dökülmen normal sorun yok
Arkadaşlar merhaba. 22. Gün. Ve 3 gündür şok dökülme yaşıyorum. İlk gün yoğundu ama şimdi azaldı tek tük geliyor. Bugün 3. Günü dökülmenin.Birkaç sorum olacak, dökülen saçlar bende koparak dökülüyor. Fotoda da görebilirsiniz, hani ucunda siyah yada beyaz kök gibi birşey yok. Direk kopuyor dipten öyle dökülüyor. Birde ya xpecia yada bandana takmama bağlı olarak diye düşünüyorm. Alnımda isilik gibi küçük kabarcıklar çıktı. Acaba xpecia içinde alerjim olan birşey mi var yada bandana alnıma değiyor diye mi?Ama yurtdışında şantiyede kafamda bandana bere çok gezdim hiç böyle olmamıştı. Yada xpecia 10 gün kullandım 10. Günden sonra başladı bu alerjim olsa ilk kullanımdan sonra başlaması lazım değil mi? Ve acayip rahatsız ediyor beni bu görüntü.