Gönderen Konu: Verteks saç ekimi önerisi  (Okunma sayısı 10140 defa)

Hakan255

• Yeni üye
  • *
Ynt: Verteks saç ekimi önerisi
« Yanıtla #31 : 09 Temmuz 2019, 03:48:43 »
vertex e saç ekimi bnaşarılı olur mu

jetu

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #32 : 14 Haziran 2020, 00:03:16 »
vertex e saç ekimi bnaşarılı olur mu

Evet bende merak ediyorum . Biri 2013 ön bölgeye ve 2019 da ön ve orta bölgeye olmak üzere iki ekim yaptırdım. Ön ve ortalar çok iyi durumda ama vertex e ekim yaptırmadım. Ve açıklık var. Sinir bozucu bir durum. Rogaine kullanıyorum. Etkisinide gördüm ama hala tatmin edici değil vertex. Saç simülasyonu mu yaptırsam ne dersiniz?

Siddhartha

• Hero Member
« Yanıtla #33 : 15 Haziran 2020, 08:53:03 »
Vertex ekimleri cok forumda.
Tutmaz diye birsey yok sadece ordaki sac yonlerinden dolayi ekimi zor. Onlere gore daha yatay ve doner sekilde ekildigindendir basarili olma ihtimalinin az olmasi. Iyi bir ekimcinin elinden basarili bir sonuc kesinlikle gelir
Everybody needs somebody to love
Everybody needs somebody to hate

Don Vito Corleone

• Hero Member
  • kellerin morale ihtiyaci yoktur!
« Yanıtla #34 : 15 Haziran 2020, 13:55:54 »
Vertex saç ekim yapanlar yorumlar  yaparsa    iyi olur 

jetu

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #35 : 15 Haziran 2020, 14:19:54 »
Vertex saç ekim yapanlar yorumlar  yaparsa    iyi olur

Evet kesinlikle.

jetu

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #36 : 15 Haziran 2020, 14:21:28 »
Vertex ekimleri cok forumda.
Tutmaz diye birsey yok sadece ordaki sac yonlerinden dolayi ekimi zor. Onlere gore daha yatay ve doner sekilde ekildigindendir basarili olma ihtimalinin az olmasi. Iyi bir ekimcinin elinden basarili bir sonuc kesinlikle gelir

Evet hocam Muttalip keser in adını çok duydum bu konuda..

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #37 : 15 Haziran 2020, 16:21:32 »
ben özellikle verteks için istiyorum. xpecia`nın içeriği finasterid miydi? öyleyse iktidarsızlık yapıyor diyorlar ?

Durumunuza göre finasterid daha doğru bir adım tabi kullanırsanız xpecia daha farklı bir ürün sadece içeriğinde doğal bitgi özlü baskılayıcı var. Bazı kişilerde yan etki yapabiliyor.
Global Moderator

jetu

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #38 : 15 Haziran 2020, 17:08:45 »
Durumunuza göre finasterid daha doğru bir adım tabi kullanırsanız xpecia daha farklı bir ürün sadece içeriğinde doğal bitgi özlü baskılayıcı var. Bazı kişilerde yan etki yapabiliyor.

Anlıyorum Hintell ama finas filan yan etkilerinden dolayı düşünmüyorum . Hintell senin yorumlarına güveniyorum. 3.bir ekim yaptırıp verteks e ektirsem mi? Gerçi donörden artık max 1000 çıkar tahminim

kenanmed

• Full Member
« Yanıtla #39 : 15 Haziran 2020, 17:20:48 »
vertekse sağlam donörle girilirse tutar , forumda değil canlı olarak çok örneğini gördüm yalnız işçiliğin iyi yapılması lazım. Ayrıca vertekse saç simülasyonu da mantıklı

jetu

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #40 : 15 Haziran 2020, 23:14:57 »
vertekse sağlam donörle girilirse tutar , forumda değil canlı olarak çok örneğini gördüm yalnız işçiliğin iyi yapılması lazım. Ayrıca vertekse saç simülasyonu da mantıklı

Saç simülasyonu hakkında da olumsuz yorumlar okudum biraz soğudum açıkçası.. verteks e ektirip ektirmeme konusunda da şüphem şu.. ilerde tepe iyice açılırsa ekilenlenlerde bir kaç tüy gibi kalırsa kötü mü durur vs .. kafamda sorular hep..

kenanmed

• Full Member
« Yanıtla #41 : 15 Haziran 2020, 23:27:01 »
Mantık şu olmalı eğer ön bölgende orta tepede açıklığın varsa önce oraları kapatmalısın , aktif bir dökülmen varken donörleri arkaya harcamak biraz riskli bir hareket . O yüzden son ekimde vertekse odaklanmalısın

Saç simülasyonunu yakından bilen biri değilim ama tepe için bence gayet mantıklı

jetu

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #42 : 16 Haziran 2020, 00:08:15 »
Mantık şu olmalı eğer ön bölgende orta tepede açıklığın varsa önce oraları kapatmalısın , aktif bir dökülmen varken donörleri arkaya harcamak biraz riskli bir hareket . O yüzden son ekimde vertekse odaklanmalısın

Saç simülasyonunu yakından bilen biri değilim ama tepe için bence gayet mantıklı

Zaten iki kere ekim yaptırdım. Yaşım 38

1.ekim ön
2. Ekim ön ve orta
Şimdi 3. Ekimi kaldırabilir miyim onu düşünüyorum. Orta ve önlerden çok memnunum . 3. Ekim fotoda gözüktüğü gibi verteks yani tepeye istiyorum..

jetu

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #43 : 16 Haziran 2020, 00:15:26 »

Yani Kenanmed bir kaç mesaj önce attığım gibi sıkıntı yer tepe...

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #44 : 16 Haziran 2020, 00:20:32 »
Anlıyorum Hintell ama finas filan yan etkilerinden dolayı düşünmüyorum . Hintell senin yorumlarına güveniyorum. 3.bir ekim yaptırıp verteks e ektirsem mi? Gerçi donörden artık max 1000 çıkar tahminim

Ektir istiyorsan.
Global Moderator

Facebook Twitter Instagram