Gönderen Konu: Verteks saç ekimi önerisi  (Okunma sayısı 10145 defa)

jetu

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: Verteks saç ekimi önerisi
« Yanıtla #15 : 25 Ocak 2019, 19:48:42 »
1.ekim 1700 greft. 2013 yılı 6500 tl ( Transmed - Melike Külahçı yapmıştı kanal açımını)

2.ekim (dün yapılan) 1500 greft . 2000 euro.( AEK - Ali Emre Karadeniz kanal açımını yaptı)

Hublot

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #16 : 25 Ocak 2019, 20:54:27 »
Arkadaşım bu ali emre kim ya...ilk defa senden duyudum ki...bayagı da pahalı. ..transmed ise türkiyenin ilk sac ekim mekezidir...ancak maalesef hakkında Google da çok kötü yorumlar var ...ayrıca çıkardığı ise göre çok çok pahalı. ..inşallah 2.ekimde yüzün güler. ..

jetu

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #17 : 25 Ocak 2019, 21:07:30 »
Arkadaşım bu ali emre kim ya...ilk defa senden duyudum ki...bayagı da pahalı. ..transmed ise türkiyenin ilk sac ekim mekezidir...ancak maalesef hakkında Google da çok kötü yorumlar var ...ayrıca çıkardığı ise göre çok çok pahalı. ..inşallah 2.ekimde yüzün güler. ..

İlk Ekim sonucu gayet iyiydi benim için ama daha önceki mesajlarda da belirttiğim gibi başka yerlerde dökülme devam etti. İnşallah 2. Ekimden de istediğimi alırım . Teşekkürler .

jetu

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #18 : 25 Ocak 2019, 21:12:15 »
2014 yılında 1. Ekim 1 yıl sonucu fotolar ancak bunları bulabildim. 1700 greft ön ve şakaklar. Ben memnundum ama dediğim gibi dökülme devam etti.

Hublot

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #19 : 25 Ocak 2019, 21:15:35 »
Yaş kaç acaba..?

jetu

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #20 : 25 Ocak 2019, 21:18:01 »

Kel12.02.2018

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #21 : 25 Ocak 2019, 21:22:32 »
1.ekimim başarılıydı diyorsun ama ekilenlerin hepsi dökülmüş görünüyor ki, aynı bölgeye 2.kez ekim yaptırmışsın. Nasıl memnundun anlamadım açıkçası. :o

jetu

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #22 : 25 Ocak 2019, 21:28:02 »
1.ekimim başarılıydı diyorsun ama ekilenlerin hepsi dökülmüş görünüyor ki, aynı bölgeye 2.kez ekim yaptırmışsın. Nasıl memnundun anlamadım açıkçası. :o

Ekilenlerden ne kadarı tuttu bilmiyorum. Ama 1. Yıl sonunda ben genel sonuçtan memnundum. Evet bir taraf daha seyrekti vs şikayetlerim yok değildi ama yine de kötü olduğunu düşünmüyorum. Bence yıllar içinde ekilen kısmın arkası ortaya doğru saçlar döküldü. Ekilenlerden bariz bir dökülme olmadığını düşünüyorum . 2. Ekimde doğru diyorsun ilk ekilen ön Kısım ve 2 parmak daha geriye bir Ekim yapıldı. Bakalım inşallah istediğimi alırım . Ben sadece sizlere danışmak ve paylaşmak istedim. olumlu - olumsuz sonucu göreceğiz .

Hublot

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #23 : 25 Ocak 2019, 22:58:07 »
Arkadaşım sac dökülmesi 40 dan sonra çok çok yavaşlıyor. ...evet sen 30 yaşında ekim yaptırmissin  ekim olmayan yerler dokulmustur bence de...bu dökülme denen şey ölene kadar sürüyor yaşam boyu ama yavasliyor. ..sac ektirince maalesef dökülme durmuyor...ömür boyu dikkat etmeliyiz varolanı korumak için. ..hayırlısı kardeşim cesaret ister ekim işi de kolay değil ...gönlünce olsun...

jetu

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #24 : 25 Ocak 2019, 23:45:29 »
Teşekkürler. Peki Hublot sence ilaç şart mı? doktor Ali Emre Bey ilaç kullanmam gerektiğini kullanmassam yine kel kalacağımı bunun geçici bir çözüm olduğunu söyledi. Hatta 2013`ten sonra (yani ilk ekimden sonra) ilaç kullanmamakla hata etmişsin dedi. Açıkçası yan etkilerinden çekiniyorum ben de. bu yüzden ilaca soğuk bakıyorum.

Hublot

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #25 : 26 Ocak 2019, 10:18:44 »
bence ilaç şart evet ...ikizler üzerin de yapılan deneyler mevcut...ikizlerden biri 10 yıl ilaç kullanırken biri kullanmıyor...ve kullanmayan kel kalıyor...ikizlerin aynı şartlarda saçları da benzer şekilde dökülür...o yüzden ikizler de deneniyor bu ilaçlar...

jetu

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #26 : 27 Ocak 2019, 23:35:36 »
Rogaine kullansam nasıl olur sizce ?

Hublot

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #27 : 27 Ocak 2019, 23:57:35 »
Arkadaşım bence günde 2 tane xpecia yeterli...dışardan harici sürülen şeyler bir süre sonra bıkkınlık veriyor...bırakıncada  emeğe de yazık paraya da...çıkan tüycükler de kayboluyor gidiyor. ..ömür boyu uğraşması zor...harici sürülen köpük ...sprey. ..ama hap daha kolay...

jetu

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #28 : 28 Ocak 2019, 01:22:01 »
ben özellikle verteks için istiyorum. xpecia`nın içeriği finasterid miydi? öyleyse iktidarsızlık yapıyor diyorlar ?

Hublot

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #29 : 28 Ocak 2019, 09:44:08 »
Xpecia da bütün vitaminler var...finadterıd yok...ben 3 senedir kullaniyorum...iktidarsızlık yapmıyor. ..41 yaşındayım. ..sert taş gibi...:)

Facebook Twitter Instagram