Gönderen Konu: SEROTONİN GERÇEĞİ-SEROTONIN SAÇ EKIMI  (Okunma sayısı 14470 defa)

blackmamba

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
SEROTONİN GERÇEĞİ-SEROTONIN SAÇ EKIMI
« : 26 Mart 2016, 22:50:55 »
MERHABA ARKADAŞLAR.NAMIDEGER SEROTONİN HOCAYI İÇİNİZDEN BİLENLER BİLİR ,BİR ARA İŞLERİ İYİ GİTMEMİŞ SITEDE KENDINI BASKASI ARACILIGI ILE SEROTONIN HOCA ÖLDÜ DİYE ATRAKSİYON YARATTI VE BU SAYEDE TEKRAR GUNDEME GELDI.BUNLARI SONRADAN BIREBIR KISIDEN DINLEDIM.KENDİSİ SİTEDEN BİRKAÇ KİŞİYE EKİM YAPTI. BEN DE O EKIMLERDEN BIRINE DAYANARAK KENDISIYLE GORUSTUM.AĞZI O KADAR İYİ LAF YAPIYOR KENDISINE O KADAR ÇEKİYORKİ EKIMI YAPTIRMAYA KARAR VERDİM.GREFTLERI 15 DK ALDI KENDISININ ISININ OLDUGUNU GERI GELECEGINI SOYLEDI VE EKIMIN SONUNA GELDI. O AN ANLADIM BEN NEREYE DUSTUM DIYE AMA MASADAN KALKAMADIM GREFTLER ALINMISTI.KENDISIYLE EKIMDEN SONRA 4 AY BOYUNCA TELEFONLA GORUSTUK BANA EKIMIN 6.AYDAN SONRA IYIYE GIDECEGINI SOYLEDI FAKAT HEP KELIME OYUNLARIYDI.7-8-9 AY KI RESIMLERI MI ATTIM SONUC KOTU OLDUGU ICIN TABİ MESAJLARIMA VE ARAMALARIMA CEVAP VERMEDİ.SONRA DAN FORUMLARDAN BULDUGUM YA DA BENI BULAN SEROTONN E EKIMYAPTIRAN KISILERDE GORUSTUM BIRKACIYLA YUZ YUZE GORUSTUM HATTA.SONRADAN KENDISININ DOKTOR OLMADIGINI OGRENDIM BU NEDENLE LAKAP OLARAK SEROTONİN LAKABINI KULLANIYORMUS MEGER.ILK BASLARDA SAC EKIMI YAPAN TANIDIGI EKIPLERE MUSTERI GETIREREK BASLAMIS KOMISYON USULU CALISARAK.SONRADAN EKIPTEN OGRENDIGI KADAR VE SAC EKIMIYLE ILGILI EGITIM ALARAK KENDINI GELISTIRMIS YANI DOKTOR DEGIL KESINLIKLE.ARAMALARIMA VE MESAJLARIMA CEVAP VERMIYOR.GECENLERDE KENDIMI SAÇ EKTIRMEK ISTEYEN BIRI OLARAK GOSTRIP WHATS APPTAN MESAJ ATTIM VE HEMEN ATLADI SONRADAN VAZGECTIGIMI SOYLEDIM AMA TEKRAR BENI KENDINE CEKMEYE CALISTI
SONUÇ OLARAK SAKIN INANMAYIN BEN YANDIM SİZ YANMAYIN KESINLIKLE GUVENMEYIN.
KENDI RESIMLERIMI EN KISA ZAMANDA EKLEYECEGIM

countdown34

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: SEROTONİN GERÇEĞİ-SEROTONIN SAÇ EKIMI
« Yanıtla #1 : 26 Mart 2016, 23:08:26 »
Geçmis olsun kardeşim inşallah başka doktorda duzeltirsin o arayışa da gir derim. Serotonin hocayı ben duymadım belki popülerdir ama bu sitede de ektiren gormedim keşke iyice araştırsaydin kimin işleri iyi falan diye 10-15 ornege baksaydin, tabi suçlamıyorum seni suçlu "hırsız" sonuçta, pencereyi açık bırakana kizamayiz. Fotolarini da merak ediyorum ve seni takip ediyordum düzeltme şansin da var rahat ol. Açık alan aşırı fazla değil ve 3000-3500 graftle de güzel sonuç alınabilir. Tekrar geçmiş olsun halledersin inşallah, dedigim gibi tahminim de halledersin yönünde

blackmamba

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #2 : 26 Mart 2016, 23:16:58 »
kardesım adam akıllı donör de kalmadı cıkacagı en fazla 2000 greft malesef.şuan zaten saç gürleştirici tozla idare ediiyorum. yorumun ilgi alakan ve önerin için çok teşekkür ederim.

countdown34

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #3 : 26 Mart 2016, 23:59:01 »
Bilemiyorum donorun durumunu ama bence yetkin bi doktora git sen. Tavsiye veremem ama meşhur doktorlara git; Koray Erdoğan, hlc, hisar hast., Zekeriya kul, ilhan Serdaroğlu gibi. Foto gönder falan, baksinlar en azından onlardan yorum al.

BlackAndWhite

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #4 : 28 Mart 2016, 13:12:47 »
Öncelikle geçmiş olsun, hayırlısı diyelim. Senin için üzülmüş olmakla birlikte, ekim sürecini araştıran arkadaşlara da örnek olur. Bu tarz örneklerden ders alınmalı ancak ekim işinden de soğumamak gerekiyor. Denetimli iyi kliniklerde şahane sonuçların alınabildiğini de sürekli görüyoruz.

Ekim sürecini araştırırken, gerek yüzyüze görüşerek gerek de TV programlarında bir çok  hekimi dinlemiş oldum. Söylediklerinin ortak noktası şuydu: "Saç nakli operasyonu, plastik cerrah yada dermatolog denetimindeki bir klinikte gerçekleştirilmelidir. Görüştüğünüz insanların diplomalarını muhakkak sorun. Aksi halde sonuç hüsran olabilir."

BlackAndWhite

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #5 : 28 Mart 2016, 13:19:26 »
Aynı kişiye ekim yaptırıp sonucu hüsran olan bir başlık daha var:

https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=488.msg10271#msg10271

savaş11

• Full Member
« Yanıtla #6 : 29 Mart 2016, 01:31:16 »
Kardeş öncelikle geçmiş olsun , diger siteden bende hatırlıyorum herkeze akıl verip yorum yapardı ve herkez onu doktor sanıyordu dedigin gibi lakin saç ekimiyle alakalı forumlarda cogunlukla insanları kandırarak hatta ekip çalışması yaparak kumpasa getiren cok kişiler var. Bu forumda da var malesef lakin fazla barınamadıkları için sesleri fazla çıkmıyor. İnsanları kandırarak vebal almak cok tehlikeli fakat bazende insanlar bu durumu bilebile atlıyorlar. Saç ekimi gercekten riskli bir operasyon , bazen diş çekimi kadar kolay bir işlem olarak görüyor insanlar onçün böyle reklam ve pazarlama muhabbeti yapan yerlerden uzak durmak gerek...

blackmamba

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #7 : 31 Mart 2016, 06:11:47 »
aynen sahtekar adam allah kıtap anlar mı vebali bilir mi kardeşim tek dertlerı para bugune kadar kımseye beddua etmedım 1 kısıye bıle ama allah büyük inşallah çıkar hepsi

dostking

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #8 : 04 Mayıs 2016, 23:45:35 »
maalesef bende o kurbanlardanım  doktor olmadığını sonradan öğrendim, vazda geçemedim hem o kadar para verdik hemde var olan greftlerden olduk. çok byük bir oyuna geldik.

Ruzgar

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #9 : 29 Mayıs 2016, 15:28:12 »
Seratonin hoca kimdir nerdedir

blackmamba

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #10 : 13 Haziran 2016, 03:01:15 »
Şuan hiçbir şekilde bilgim yok kurduğu ekiple göçmen şekilde özel hastaneler de anlaşarak devam ediyor en son Pendik garının karışında özel hastane ile anlaşmalıydı fakat değişmiştir kesin numarasını değiştirmiş

perseus

• Ziyaretçi
« Yanıtla #11 : 08 Ocak 2018, 03:54:00 »
piyasada bu tarz insan çok dikkat etmek lazım

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #12 : 10 Ocak 2018, 10:59:41 »
Cahiliye dönemlerinde yanı eski forumlarda  doktorum  havası yaratan ortada  gezen biri cahiliye dönemi diyorum cünkü daha önceki forumlar öyle idi halada  o forumların böyle saçma sapan kalıntıları var bu da bunlardan yararlanarak insanlara ekım yapıyordu biz o donömin avcılarını cok iyi tanıdığımız için foruma yaklaşmaya bıle cesaret edemıyorlar
« Son Düzenleme: 10 Ocak 2018, 11:02:52 Gönderen: Hintell »
Global Moderator

secret115

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #13 : 10 Ocak 2018, 11:39:56 »
Cahiliye dönemlerinde yanı eski forumlarda  doktorum  havası yaratan ortada  gezen biri cahiliye dönemi diyorum cünkü daha önceki forumlar öyle idi halada  o forumların böyle saçma sapan kalıntıları var bu da bunlardan yararlanarak insanlara ekım yapıyordu biz o donömin avcılarını cok iyi tanıdığımız için foruma yaklaşmaya bıle cesaret edemıyorlar

Helal olsun
Suistimal edilmeye en musait yer insanın zaaflarıdır.

YasinGuler

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #14 : 30 Eylül 2018, 03:47:02 »
Abi hakkınızı niye aramassınız niye kağıt üzerinde birşeyler yapmazsınız yada gitmeden önce araştırmassınız ben anlamıyorumki böyle dandik adamları nerden buluyorsunuz ilk defa duyuyorum anını sanını kimdir nedir bir bakın kurban olim ya

Facebook Twitter Instagram