Gönderen Konu: 3700 greft ekim.Antalya Ofm hastanesi doktor Hakan TETİK  (Okunma sayısı 14349 defa)

Serkan43

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: 3700 greft ekim.Antalya Ofm hastanesi doktor Hakan TETİK
« Yanıtla #15 : 23 Eylül 2018, 20:01:37 »
Sloccer,antalyada yasıyorum çevremde tanıdıgım 5 kişi yaptirdi.Referanslarım onlardı.Doktorum cok ilgili ve naif bir kişi.Biliyorsunuz ekimde önemli olan ekip yani mutfaktakiler.Hemsireler 7 yıldır bu isi yapiyorlarmış.Ćok titizlikle calistilar.ilk gün 3000 ikinci gün sakaldan 700 ekim yaptılar.Yani birgünde de bitirebilecekleri işi oldubittiye getirmeden titizlikle yaptılar bütün bunlar benim icin olumlu doneler.Dediginiz gibi sonucu görecegiz umarım iyi olur.Yorumunuz icin tesekkur ederim

Oktay

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #16 : 23 Eylül 2018, 20:08:37 »
Cok tesekkür ederim.Hakan bey serkan tetik'in kardeşi.Uyguladiklari teknik aynı.Ücreti belirtmem dogru olmayabilir.Hastane ortami olmasina dikkat ettim.       Üstadım sizin görüşünüze saygı duymakla birlikte bu platformun saç ektiren ve ektireceklere fayda sağlama yol gösterme adına kurulduğunu kabul edersek ve ekimin en önemli kısımlarından birinin de ücret olduğunu kabul edersek  fiyat söylenmesinin bir sıkıntı oluşturacağını sanmıyorum.tabi size anormal derecede düşük bir fiyat verdiler ve bunun bilinmesini istemiyorlarsa o başka.

Serkan43

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #17 : 23 Eylül 2018, 20:18:59 »
Yok aslında hocam o amacla degil sadece etik olmaz diye yazmadım ancak problem yok 5500 tl icinde 2 prp var.
« Son Düzenleme: 23 Eylül 2018, 21:18:52 Gönderen: Serkan43 »

Serkan43

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #18 : 23 Eylül 2018, 21:06:50 »
Tecrübeli arkadaslara birsey sorucam ekimin basindan beri xpecia kullaniyorum.Bir prp yaptirdim 15 gün sonra 2.prp yi yaptırıcam.Baska birsey kullanmama gerek var mi ve toplamda 4 prp yaptirmayı düsünuyorum.Sizce gerek var mı?
« Son Düzenleme: 23 Eylül 2018, 21:27:10 Gönderen: Serkan43 »

Oktay

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #19 : 23 Eylül 2018, 23:15:02 »
Teşekkürler bilgi için.dhi için çok iyi bir fiyat.tekrardan hayırlı olsun

Serkan43

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #20 : 23 Eylül 2018, 23:25:52 »
Teşekkür ederim.

Buz9

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #21 : 24 Eylül 2018, 01:11:07 »
Hahaha dostum doğrudur haklısın. Masaj elbette kan akışını hızlandırır ve faydalı ama erken süreçte fazla dokunmamak lazım. Şok dökülme sonrası saça hafif masaj yaparak fayda sağlanabilir. Onun öncesinde dokunmamak en iyisi.

Bak güzel kardeşim bu alaycı tavırlar ile ancak kendine güldürürsün, ben faydasını gördüm kimseye yalan söylemek bana birşey kazandırmaz forum her fikire açık sen beğenmezsin fikrimi o seni bağlar zaten bu tavsiyeyi senin sayfan da sana vermedim bu konuyla ilgili anadolu'da kaba tabirler var kullanmıyorum onları ayrıca yarın istersen fotoğraflarımı gönderebilirim o zamanda bu şekilde konuşursan sende art niyet ararım, burada yapılan işlem kolay birşey değil insanlar emek harcıyor para veriyor tabiki yaptıran arkadaşlara tavsiyelerimizi iyi niyetle vermek gerekiyor senin yaptığın suya limon sıkmaktan başka birşey değil.

saçlıkel

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #22 : 24 Eylül 2018, 15:19:49 »
Bana 15-20 gün sonra her gün 5 dk kadar saça masaj yapılması gerektiğini saç ekim merkezi söylemişti.

Buz9

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #23 : 24 Eylül 2018, 16:53:16 »
Bana 15-20 gün sonra her gün 5 dk kadar saça masaj yapılması gerektiğini saç ekim merkezi söylemişti.

Eyvallah kardeşim bak demek ki dediğim şeyi ekim merkezi de söylemiş bilgi için teşekkürler

Serkan43

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #24 : 02 Ekim 2018, 10:52:38 »
Ekimin 2.ayına girmis bulunmaktayım.Şok dökülme büyük oranda bitti.Kafamın ön tarafı ve yan tarafındaki ekilenlerin bir kısmı şoku es gecti ve uzadı.Ekimin basından beri xpecia (günde 2 tablet) devam ediyordum,1 haftadır 5mg biotin ve coraspine basladım.Sürec sorunsuz gidiyor.Zor kısmı burasıymis yani beklemek.Her ay bir resim atıcam basta hintel olmak üzere tecrübeli arkadasların yorumlari için.

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #25 : 02 Ekim 2018, 12:10:55 »
Daha net fotograflar paylaşmalısın. Gidişat güzel duruyor bu fotodan
Global Moderator

fatihulusoy

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #26 : 02 Ekim 2018, 12:51:21 »
Hayırlısı olsun

samo

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #27 : 02 Ekim 2018, 19:05:08 »
Ekimin 2.ayına girmis bulunmaktayım.Şok dökülme büyük oranda bitti.Kafamın ön tarafı ve yan tarafındaki ekilenlerin bir kısmı şoku es gecti ve uzadı.Ekimin basından beri xpecia (günde 2 tablet) devam ediyordum,1 haftadır 5mg biotin ve coraspine basladım.Sürec sorunsuz gidiyor.Zor kısmı burasıymis yani beklemek.Her ay bir resim atıcam basta hintel olmak üzere tecrübeli arkadasların yorumlari için.

xpecia içindeki biotin ile beraber günlük toplam 10mg biotinin herhangi bir zararı olur mu. Ya da ne kadar çok biotin alınırsa o kadar faydalı mı olur? Bilen arkadaşlar cevap verebilirler mi?

Sergeant

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #28 : 02 Ekim 2018, 19:27:38 »

xpecia içindeki biotin ile beraber günlük toplam 10mg biotinin herhangi bir zararı olur mu. Ya da ne kadar çok biotin alınırsa o kadar faydalı mı olur? Bilen arkadaşlar cevap verebilirler mi?
Donör bölgede ve alın çevresinde yağlanma ve sivilce yapabilir.

samo

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #29 : 02 Ekim 2018, 19:51:00 »
Donör bölgede ve alın çevresinde yağlanma ve sivilce yapabilir.

Aslında günlük gereksinim açısından sordum. Ne kadar fazla okadar iyi midir?

Facebook Twitter Instagram