Gönderen Konu: 3700 greft ekim.Antalya Ofm hastanesi doktor Hakan TETİK  (Okunma sayısı 14348 defa)

Serkan43

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Slm arkadaslar.03/08/2018 tarihinde sac ektirdim.Fotoları sirayla ilk günden baslayıp son foto 50.gün olmak üzere koydum.Hâlâ yoğun miktarda şok dökülme oluyor.24.günde şok dökülmem başladı.Umarım sonuç güzel olur.İlk yıkamadan sonra günde 2 tablet xpecia kullaniyorum.1.aydan itibaren hair md nin spreyini kullaniyorum.3000 greft saçtan 700 sakaldan alındı .Dhı kalem teknigiyle ekim yapıldı

Serkan43

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: 3700 greft ekim
« Yanıtla #1 : 22 Eylül 2018, 13:23:22 »
Bu son paylastıgım ekimden birgün önce ışıklı ortamda cektigim foto.Yorumlarınızı bekliyorum.Saçlarım biraz ince telli fakat donör alanda 2 li ve 3 lü köklerin olduğu söylendi ekim esnasında.

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
Ynt: 3700 greft ekim
« Yanıtla #2 : 22 Eylül 2018, 13:46:40 »
Hayırlı olsun Başlığa doktor yada merkez ismini yazarmısınız.
Global Moderator

Serkan43

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: 3700 greft ekim.Antalya Ofm hastanesi doktor Hakan TETİK
« Yanıtla #3 : 22 Eylül 2018, 13:53:46 »
Ok.Yazdım.Teşekkür ederim

Buz9

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #4 : 22 Eylül 2018, 18:30:03 »
2.yorumda benden olsun öncelikle geçmiş olsun inşallah güzel bir sonuç çıkar senden önce ekim yaptıran biri olarak sana bir tavsiye veriyim kabuk döktükten sonra elin devamlı saçlarında olsun bana bir arkadaşım tavsiye etmişti uyguladım faydasınıda 108.gün itibariyle aldım devamlı saçımla resmen oynaştım saç diplerini ne kadar ellersen oradaki kan akışı o kadar hızlanıyor misal saç ekilen yerlerde bazı parcalar saçın çıkışını azaltabiliyor burada eline ufak ufak şeyler geliyor ovaladıkca saç kökleri yukarı daha çabuk çıkıyor tabi sen yapmasanda çıkacak ama sen tetikleyip hızlandırmış olursun bana bunu ekim yerinde falan söylemediler zaten o kadar duyarlı ekim merkezide yok çalışanıda yok adamlar hergün bir kelle uğraşıyorlar artık onlar için bir nevi banknottan ibaretsin hadi kolay gelsin

Serkan43

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #5 : 22 Eylül 2018, 22:15:47 »
Tesekkür ederim.Saclarimda kaşıntı oldugu için elim sürekli kafamda zaten.Ama bu konuda da yorum farki cok fazla.Bazı doktorlar masaj önerirken bazı doktorlar ise cok fazla ellemeyin diyorlar.Dediginiz gibi çıkacak sac herhalükarda çıkacak lakin bu işin en zor kısmı beklemek galiba

Radament

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #6 : 22 Eylül 2018, 22:33:05 »
Maşallah güzel duruyor. Siz yinede fazla oynamayın saçlarla, bırakın kaşınsın.
Saçlar her halukarda çıkar diyen her kimse yanılıyor. İyi bir ekim, sağlıklı beslenme, stressiz bir yaşantı ve düzenli uyku ile çıkışlarda yüzde 90 başarı sağlanabilir. Saç kalitesi ve saç özelliklerini de unutmamak lazım. Aksi takdirde çıkış yüzdeleri oldukça düşük olabilir.

Oktay

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #7 : 22 Eylül 2018, 23:24:57 »
Azizim ekiminiz hayırlı olsun.umarım istediğiniz sonuca ulaşırsınız.acaba ne kadar ücret ödediniz ve bu ekim yapan hekimin Esma -serkan tetik'le bir bağlantısı var mı.esma-serkan tetik de Antalya'da dahi tekniği ile ekim yapıyorlar.

Serkan43

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #8 : 23 Eylül 2018, 04:18:07 »
Tesekkür ederim.Fazla oynamamak konusunda haklısınız lakin yagli egzamam oldugu icin bazen dayanılmaz kasintilar oluyor yinede dikkat etmeye calisiyorum oynamamaya.

Serkan43

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #9 : 23 Eylül 2018, 04:21:20 »
Cok tesekkür ederim.Hakan bey serkan tetik'in kardeşi.Uyguladiklari teknik aynı.Ücreti belirtmem dogru olmayabilir.Hastane ortami olmasina dikkat ettim
« Son Düzenleme: 23 Eylül 2018, 04:44:50 Gönderen: Serkan43 »

Buz9

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #10 : 23 Eylül 2018, 18:12:43 »
Bakın Arkadaşlar burada birşey yazıyorsanız bilinçli ve destekli yorum yapın ben devamlı elimle saçıma masaj yapmayı tavsiye olarak aldım ve uyguladım sonuçta iyi bir netice aldım haa belki bağzı kişilerde sonuç vermez onu bilemem ama benim yorumuma hemen zıplayıp negatif yorum yapmış arkadaş acaba o kişi saç ekimi yaptırdımı ! bilemiyorum ama bu yorumdan sonra birşey yazmak ihtiyaci hissettim sadece yeminle burada yorum yaznaya korkar oldum birileri hemen aksi fikirle zıplayacak diye
« Son Düzenleme: 23 Eylül 2018, 18:26:02 Gönderen: Buz9 »

Buz9

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #11 : 23 Eylül 2018, 18:14:28 »
 :)
« Son Düzenleme: 23 Eylül 2018, 18:24:30 Gönderen: Buz9 »

Radament

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #12 : 23 Eylül 2018, 18:45:03 »
Bakın Arkadaşlar burada birşey yazıyorsanız bilinçli ve destekli yorum yapın ben devamlı elimle saçıma masaj yapmayı tavsiye olarak aldım ve uyguladım sonuçta iyi bir netice aldım haa belki bağzı kişilerde sonuç vermez onu bilemem ama benim yorumuma hemen zıplayıp negatif yorum yapmış arkadaş acaba o kişi saç ekimi yaptırdımı ! bilemiyorum ama bu yorumdan sonra birşey yazmak ihtiyaci hissettim sadece yeminle burada yorum yaznaya korkar oldum birileri hemen aksi fikirle zıplayacak diye

Hahaha dostum doğrudur haklısın. Masaj elbette kan akışını hızlandırır ve faydalı ama erken süreçte fazla dokunmamak lazım. Şok dökülme sonrası saça hafif masaj yaparak fayda sağlanabilir. Onun öncesinde dokunmamak en iyisi.

sloocer

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #13 : 23 Eylül 2018, 19:53:27 »
Hadi Serkan-Esma tetik çiftini anladık, yıllarca Hakan doğanay ın Ekibi olarak tecrübe sahibi olmuşlar güzel işler çıkartıyorlar. Hakan Tetik kimdir? Dr mudur? Bu işe nasıl başlamış. Kaç yıldır ekim yapıyor.
Umarım güzel bir sonuç alırsın .. merakla bekliyoruz

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #14 : 23 Eylül 2018, 19:58:30 »
Bunu bende merak ettim sloocer saç ekimi ile alakası yoktu sanırım yeni giriş yaptı diye düşünüyorum sanırım tercih edilecek ise Tecrübesi zamanla gözden geçirilmeli umarım sonuç başarılı olur
« Son Düzenleme: 24 Eylül 2018, 01:13:59 Gönderen: Hintell »
Global Moderator

Facebook Twitter Instagram