Gönderen Konu: Aisha hair - 3.900 greft ekimi  (Okunma sayısı 24550 defa)

Sergeant

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: Aisha hair - 3.900 greft ekimi
« Yanıtla #196 : 15 Ocak 2019, 07:19:16 »
Bu saç yüz güldürür kardeşim bir ay sonra farkı iyice hissedersin

berden

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #197 : 15 Ocak 2019, 08:40:22 »
Bu saç yüz güldürür kardeşim bir ay sonra farkı iyice hissedersin
İnşallah komutanım bakalım bekliyoruz sabırlar inşallah iyi olur 😊

berden

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #198 : 25 Ocak 2019, 15:04:18 »
Arkadaşlar merhaba uzun süredir paylaşım yapamadım yogunluktan bugün 125. Gün ve çok şükür nasipse bugun Türkiye ye geleceğim Allah in izniyle. Ve yarın ilk isim kuaföre gitmek olacak papaza döndüm 😂😂 resimler ıslak ve kuru olarak paylaşıyorum ara ara seyreklikler kaldı oralarda dolarsa iyi olur diye düşünüyorum. Sizlerinde değerli yorumlarınızı ve varsa önerilerinizi bekliyorum

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #199 : 25 Ocak 2019, 15:05:52 »
Süreç çok erken eski halinizr göre gayet iyi bir görüntü maşallah
Global Moderator

berden

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #200 : 25 Ocak 2019, 16:26:09 »
Süreç çok erken eski halinizr göre gayet iyi bir görüntü maşallah
Çok teşekkürler üstad spor yapmam önerildi bugun kan akışını hızlandırmak için senin yorumun nedir faydası olur diye düşünüyorum ben ama

ahmet047

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #201 : 25 Ocak 2019, 18:01:28 »
Saçlar günden güne yoğunlaşıyor güzel olacak .Saç ekimi yaparken sormuştum ,40 günden sonra spora başlamamı önerdiler faydası varmış.

Heptwo

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #202 : 25 Ocak 2019, 18:14:01 »
Maşallah saçın iyi yolda spor yapsanda yapmasanda bu saçlar kendini kurtarmış artık hayrını gör :)

berden

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #203 : 25 Ocak 2019, 18:16:12 »
Saçlar günden güne yoğunlaşıyor güzel olacak .Saç ekimi yaparken sormuştum ,40 günden sonra spora başlamamı önerdiler faydası varmış.

Evet ama bende bir yerde 3-4 ay sakıncalı diye okumuştum nese bakalım hayırlısı

berden

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #204 : 25 Ocak 2019, 18:17:25 »
Maşallah saçın iyi yolda spor yapsanda yapmasanda bu saçlar kendini kurtarmış artık hayrını gör :)
Çok teşekkürler dostum morel veren yorum icin. Resim paylaşırken yazmıştım ara ara bölgeler var az bişey oralardan da çıkış olsa elhamdülillah bana yeter 😂 çok bir beklentim yoktu zaten başında

giunti

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #205 : 25 Ocak 2019, 22:56:36 »
Dostum ilerleme hızlanmış. 2 ay sonra saclara waks sürersin.

berden

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #206 : 26 Ocak 2019, 13:02:03 »
Dostum ilerleme hızlanmış. 2 ay sonra saclara waks sürersin.
Umarım dostum çok teşekkürler destek icin

oklkvn

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #207 : 23 Şubat 2019, 17:25:52 »
dostum paylaşım yapar mısın?

MMT

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #208 : 23 Şubat 2019, 23:38:43 »
Çok teşekkürler üstad spor yapmam önerildi bugun kan akışını hızlandırmak için senin yorumun nedir faydası olur diye düşünüyorum ben ama
Bir beden eğitimi öğretmeni olarak şiddetle tavsiye ediyorun. Saça direk olmasada dolaylı yoldan çok faydası var. Bi kaç örnek vereyim;
1- Kalp atım hızını düzene sokar, vital kapasiteyi arttırır, max vo2’yi geliştirir. Böylelikle alınan oksijen daha iyi yakılır ve bu oksiyen damar yoluyla kan ile beraber saçlara ulaştırılır. Böylelikle saçların hem kan hemde oksiyen yönünden ihtiyacı karşılanmış olur. Ayrıca damar yolu genişleyerek alınan vitaminlerin saça gidiş yolu açılmış olur.
2- Akciğeri geliştirerek nefes düzeni oluşturur. Böykelikle her seferinde hem çok hemde düzenli oksijen alarak hem vücuda hemde saça faydası sağlar.
3- Strese birebir. Bilindiği üzere saçın en büyük düşmanı strestir. Stresin en büyük düşnanı sosyal aktivite, yani spordur. Düşmanımın düşmanı dostumdur mantığıyla spor saçın dostudur. Yoğun iş temposunun ve koşuşturmacalı hayatın üzerimizdeki bıraktığı negatif etkileri yokeder.
4- Özgüven verir. İnsanın kendisini beğenmesini, sevmesini sağlar. Böylelikle ruhen ve psikolojikmen iyi hissetmemizi sağlar. Buda saç problemini bir nebze unutmaya yarar.
5- Daha aktif bir hayat sunar. Geç yoruluruz, daha dinamik oluruz. Bu sayede uyku düzenimiz oluşur. Rahat uyku uyuruz. Uyku düzeni ise saçın bilinmeyen dostudur.
6- Yemek düzenimiz oluşur, sağlıklı besleniriz. Sporun temposuna uymak için protein bazlı yiyecekler tüketiriz (et,balık,yumurta v.b) Bu gıdaların saça faydalarını saymakla bitiremeyiz.
7- Kullandığımız kimyasal ilaçlardan, yediğimiz yiyeceklerden arta kalan vücudun atamadığı, deri altında bulunan zararlı toksinleri spor yaparak terleme yolu ile atar ve saçlı deriyi rahatlatırız. ( Hacamat ile de yapılabilmekte)

Daha bir çok faydaları var. Şimdilik aklıma gelenler bunlar. En kısa zamanda başlamanı tavsiye ederim.

mdd

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #209 : 26 Mart 2019, 13:42:53 »
son durum nedir?

Facebook Twitter Instagram