Gönderen Konu: Aisha hair - 3.900 greft ekimi  (Okunma sayısı 24605 defa)

huqando

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: Aisha hair - 3.900 greft ekimi
« Yanıtla #60 : 08 Ekim 2018, 23:38:45 »
Bu ekim merkezinin forumda sadece iki üç tane konusu var sadece bunlardan yola çıkarak ekim yaptırmak doğru olmaz bence ama bunlar gibi üç beş örneği daha olsun ve onlarda bunlar gibi olsun bende gider ektiririm o kadarda netim yani  :)

fiyatı ve şuana kadar okuduklarım pozitif, önerin varmı peki kardeşim sık ve sağlam eken yerler hakkında, nasip olursa aralık ayının sonunda ektircem

kelboy

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #61 : 09 Ekim 2018, 00:00:54 »
fiyatı ve şuana kadar okuduklarım pozitif, önerin varmı peki kardeşim sık ve sağlam eken yerler hakkında, nasip olursa aralık ayının sonunda ektircem

Şahin çelik benim hoşuma gidiyor hem forumda yeterli sayıda ekimi var hemde başarı oranı oldukça yüksek,forumda  bir iki kişiyi saymazsak ekim yaptığı kişilerden memnun olmayan yok gibi hepsinin sonuçları üst düzey sonuçlanmış ve önem verdiğim ayrıntılardan biri donere hiç zarar vermiyor.
onun dışında takibe aldığım bir iki yer daha var ama  onlardan çok emin değilim ,yaklaşık üç aydır yoğun araştırıyorum galiba son kararım şahin çelik olacak ,araştırmak istersen forumda bolca konusu var

berden

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #62 : 09 Ekim 2018, 09:18:00 »
kardeşim ekimin hayırlı olsun.. benimde ilgimi bu merkez çekti. Ne gibi bi ücret istediler senin ekimin için?

Özelden yazdım dostum

berden

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #63 : 09 Ekim 2018, 09:27:29 »
Bence çok isime takılmamak lazım bu iş benim fikrim kesinlikle eken kişinin el mahareti ile ilgili diğer bizim konuştuklarımız ilaç vb sadece yan destekleyici. Ben burda çok iyi de kötü de sonuç aldım bu iş bence ortala işi değil kişiye özel bir iş . Bence kişisel olarak en iyi sonucu nerede alabilirim diye kendinize sorup ona göre hareket etmenizdir.

oklkvn

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #64 : 09 Ekim 2018, 14:57:59 »
son durum nedir?

berden

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #65 : 09 Ekim 2018, 18:39:58 »
Yarın 20. Gün o zaman paylaşım yapacağım

berden

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #66 : 10 Ekim 2018, 23:58:11 »
20. Gün yıkama sonrası şok dökülme son 3-4 yikamadir var. Kabuk dökümünden sonraki 2. Yıkamada bayağı dökülmüştü ancak şuan 10-15 sac gorebildim tabi bunlar gördüklerim 😂😂 bunların dışında L şeklinde dökülme hala tespit etmedim. Süreç şuan olumlu gidiyor benim için sadece yağlanma çok oluyor birazda sivilcelenme var ama hiç oynamıyorum. Takip etmek isteyenler için görseller ekteki gibidir

berden

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #67 : 10 Ekim 2018, 23:59:41 »
Buda donor bölgesi

saçınıkaybedenadam

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #68 : 11 Ekim 2018, 00:03:11 »
Doner normal ,ekim bölgeside aynı sayılır şok pek başlamamış ,saçlardada fazla uzama yok.benim gözlemlediğim hızlı uzayan saçlarda şokta hızlı oluyor normal uzayanlar bu konuda en avantajlısı ama şuda var şok dökülme ekimlerin yüzde 90 da kaçınılmazbir şey ,dökülünce üzülmemek lazım 😃

berden

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #69 : 11 Ekim 2018, 00:07:46 »
Çok teşekkürler ama üzülmemek elde değil bir tek tel bile gidince morel bozuluyor 😂😂😂 tabi daha yolun çok başındayız bekliyoruz ŞOK amcayi gelsin de silsin supursun ortalığı diye 😂😂

saçınıkaybedenadam

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #70 : 11 Ekim 2018, 00:11:20 »
Senin ön çizginin hemen arkasına çoklu greftler ekmişler sanki ,onlar tekrar çıkıp uzayınca sonuç efsane olur umarım bir yol kazası olmaz  :) sabır gerektiren bir süreç ama takmayın kafanıza zaman çabuk geçiyor  ;)

berden

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #71 : 11 Ekim 2018, 00:14:21 »
Çok teşekkürler iyi dilekleriniz için gerçekten umarım hepimiz umduğumuz sonuçları alırız inşallah 🤗

oklkvn

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #72 : 11 Ekim 2018, 09:52:20 »
kardeşim çok temiz duruyor.ekiminiz hayırlı olsun. inan o tanınmış ekimcilerin ekimi olsaydı şuraya yorum yağardı. gayet güzel ve başarılı şu an ki sürece göre

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #73 : 11 Ekim 2018, 12:17:07 »
Şok başladı :) hayırlısı olsun
Global Moderator

berden

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #74 : 11 Ekim 2018, 12:39:19 »
kardeşim çok temiz duruyor.ekiminiz hayırlı olsun. inan o tanınmış ekimcilerin ekimi olsaydı şuraya yorum yağardı. gayet güzel ve başarılı şu an ki sürece göre

Çok teşekkürler bende öyle düşünüyorum suanlik süreç iyi gidiyor benim için çok şükür

Facebook Twitter Instagram