Arkadaşlar merhaba ,
Bir süredir forumu aktif olarak takip ediyorum. Yurtdışında olduğum için direk görüşmeler yapamadım merkezler ile. Gerek sonuçlar gerek yorumları inceledim. Butceme göre hareket ettim. Karar vermede ki en büyük etken günlük bir Ekim kişiye özel yapmaları ve takip ettiğim kadarıyla sosyal medyada hiç bir hasta ile münakaşa yerine direk resimli kanıtları ile cevap vermeleri beni etkiledi. Sorduğum her soruya cevap aldım.
Öncelikle donor bolgem zayıftı. Ve her dişçiye gittiğimde bayılıyorum. Sabah merkeze gittim. Kan aldılar ve sonuçlar çıkıyor ca ekime başlamak üzere içeri geçtik. Öncelikle alerji testi yaptılar ve problem çıkmadı. Sabah 9:30 gibi başladık ve akşam 19:00 da bitti. Dünyalar iyisi bir ekip. Korkumu endisemi almak için gayet sıcak davrandılar. Çok özenli calistilar. Donor bolgemin zayıf olması nedeni ile yavaş ve dikkatli alım yaptıklarını belirttiler.
Hatta ilk başta 3.800 greft alınmıştı ve on sakak bölgesini daha iyi toparlamak için bir yüz greft daha aldılar. Mesela bunu bana soylemeseler yalan değil ben farketmezdim bile. Bunun dışında saç yapım ince olması ve alanın geniş olması nedeni ile on çizgiyi biraz geriden aldık 4-5 defa sildi sildi çizdi doktor hanım. İşin kısacası benim yorumum gerçekten kişiye özel bir Ekim yapmalarını hissettim. Ekim Gaziosmanpaşa da bir hastane de yapıldı. Hijyenik olarak güzeldi. İlk iğneler bayağı yaktı ancak sonrasında hiç birşey hissetmedim. Akşam olduğunda benden fazla ekimi yapan doktor hanım yoruldu. 3 kişilik ekipti.
Sabah test - tras- greft alinimi- kanal açımı ve ekim olarak tamamlandı.
Suanlik olumlu düşüncelerim;
1- ilgi alaka ve işlerini özenle yapmaları
2- tabi bu benim görüşüm kişiye özel tasarım yapmaları
3- kanal açımı işlemini çok iyi yapmaları
Olumsuz yorumlarım,
1- yaptıkları işin reklamını yapamamalri marketing önemli kendilerine de söyledim ancak çok güzel bir cevap aldım bizim amacımız burda günde 10 hastaya Ekim yapmak değil kişiye özel Ekim yapmak bu sebeple günlük bir hasta bizim amacımız dediler.
Hatta şu muhabbet geçti aramızda birde açıklamak istedim buda çünkü çok hoşuma gitti. Fiyat olarak neden az dedim diğer yerlere göre ? Neyi eksik yapıyorsunuz sizce dedim.
Biz eksik birşey yaptigimiza inanmıyoruz sadece Ekim işleminin herkesin yapabilmesi için bu fiyatlarda çalışıyoruz dediler
Sırası ile ekimden önce ve sonrası fotoğrafları paylaşıyorum.
Bugün ilk yıkama için gideceğim. Umarım hayırlısı ile güzel sonuç alacağım Allah herkesin gönlüne göre versin inşallah 😊😊😊