Herkese merhabalar,
Öncelikle saç dökülmesi ve tedavileri konusunda böyle aydınlatıcı bilgilendirme, fikir alışverişi ve en önemlisi de tecrübelerin aktarılabildiği bir platform sağladığı için sitenize teşekkür ederim.
Lafı uzatmadan konuya gireyim. 28 yaşındayım, ergenlikten beri saçım seyrektir. 21-22 yaşlarında dökülmenin barizleştiğini artık seyrekliklerin açıklıklara dönüştüğünü farkettiğimde doktora başvurdum (Dr. Serdaroğlu) ve ekim için erken olduğunu söyledi. Minoxil ve finasterid kullandım 6 ay kadar. Daha sonra ilaçları bıraktım. Şimdi şartların olgunlaşmasıyla artık ekimin kaçınılmaz olduğunu düşünüyorum.
Forumu takip etmeye başladığımdan beri, belli doktorların belli tarzda ekimler yaptığını anladım. Şimdi siz değerli forum arkadaşlarımdan öğrenmek istediğim şey, resimlerde gördüğünüz gibi alın çizgisi gerilemiş ama tek tük saç var, düzgün bir ön çizgisi olmasını istiyorum. Üst bölge oldukça seyrek, o bölgenin de sıkılaşmasını istiyorum. Verteks denen bölge hakkında ekim yapılabilecek durumda olup olmadığı hakkında bir fikrim yok. Maddiyat ikinci planda olmakla beraber, bu isteklerimi karşılayacak en uygun hekim/merkez neresidir ve tahmini kaç greft gereklidir, aydınlatmanız dileğiyile...
Teşekkürler.