Gönderen Konu: Antalya da saç ekimi yapan yerler  (Okunma sayısı 1482 defa)

kuzey07

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Antalya da saç ekimi yapan yerler
« : 21 Eylül 2018, 14:29:00 »
Merhaba,
Arkadaşlar Antalya da yaşıyorum bunun içinde Antalya da saç ekimi yaptırmak istiyorum, araştırmalarıma göre Antalya bu konuda bayağı iyi bir durumda. Gözüme ilk çarpan ESMA VE SERKAN ikilisi oldu ? daha önce ekim yaptıran arkadaşlardan bilgi bekliyorum. Fiyat ve ekim sonucu ile ilgili ?
Diğer yer ise Ay-Ça poliklinik var onunla ilgilide aynı şekilde bilgi rica ediyorum.
Herkese teşekkür ederim.

byburkay

• byburkay
  • Hero Member
Ynt: Antalya da saç ekimi yapan yerler
« Yanıtla #1 : 21 Eylül 2018, 15:46:17 »
Merhaba,
Arkadaşlar Antalya da yaşıyorum bunun içinde Antalya da saç ekimi yaptırmak istiyorum, araştırmalarıma göre Antalya bu konuda bayağı iyi bir durumda. Gözüme ilk çarpan ESMA VE SERKAN ikilisi oldu ? daha önce ekim yaptıran arkadaşlardan bilgi bekliyorum. Fiyat ve ekim sonucu ile ilgili ?
Diğer yer ise Ay-Ça poliklinik var onunla ilgilide aynı şekilde bilgi rica ediyorum.
Herkese teşekkür ederim.

Merhaba, Antalya'da Dr. Hakan Doğanay Gibi bir doktor varken diğer kişilerde mucize aramak bence yersiz olur.
AHD Klinik - Hakan Doğanay'ı inceleyebilirsin. Özel Lara Anadolu Hastahanesinde Kliniği.
Kalem Yöntemi ile ekim yapıyor , Fiyat Politikası İse Greft Başı 1 Euro olarak işlem yapıyorlar ama değişen euro kurlarından dolayı sanırım kuru sabitlediler ama tamda emin değilim.
Bütçen Euro ile ödemeye müsait değilse benim gibi kendi ekibine yaptırabilirsin , Bizzat yine hakan hocanın gözetiminde ve yönlendirmesinde oluyor o zaman fiyat ise 7 ile 11bin arasında bir miktarda oluyor açıklığa ve işleme göre.

Bu arada konuyu yanlış yere açmışsın.

kuzey07

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #2 : 22 Eylül 2018, 10:42:54 »
yanlış yere açmışsın derken ?

Musollini

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #3 : 26 Eylül 2018, 15:38:15 »
Antalya’da yaşıyorsan o Ekim merkezlerine gidip bana canlı sonuç gösterin deyin Hocam. Arkadaşın dediği gibi hakan hoca varken mucize arama demek bence doğru değil hakan hocanın da kaç tane patlayan Ekim’ini gördük. Siz canlı sonuç görün kendi gözünüzle önceki hallerine bakın açıklığınıza görekarar verin derim

byburkay

• byburkay
  • Hero Member
« Yanıtla #4 : 26 Eylül 2018, 16:07:43 »
Antalya’da yaşıyorsan o Ekim merkezlerine gidip bana canlı sonuç gösterin deyin Hocam. Arkadaşın dediği gibi hakan hoca varken mucize arama demek bence doğru değil hakan hocanın da kaç tane patlayan Ekim’ini gördük. Siz canlı sonuç görün kendi gözünüzle önceki hallerine bakın açıklığınıza görekarar verin derim
Sorun oluşturmak istemiyorum ama Patlayan ekimlerin sence telafisini Hakan Hoca Yapmadı mı? Ben önerimi yapıyorum, Türkiye'de İlk 3'e giren bir doktor ve kıyaslanan kişilerden biriside hakan hocanın eski çalışanları.Tabi birde Hakan Hocanın Fiyat politikası var neyse ya beni ilgilendirmez, kapı duvar karşısında görmek istmiyorsan tercihini ona göre yap ve karar , Ben ilk ekimimde çok sorun yaşadım o yüzden ekimin en önemli kısmı doğru kişiye karar vermek.
Kötü sonucun telafisi yeni ekimle olur , Ama Yıpranmış bir dönorle bu da mümkün olmayabilir.Dönorü en iyi kullanacak  ve bir sorun olduğundan karşında muhattap bulabileceğin bir ekim merkezini tercih et tek tavsiyem bu.

Musollini

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #5 : 27 Eylül 2018, 05:21:20 »
Bence böyle bir durumun telafisi yok. Çünkü insanın hayallerinin maddi olarak bi karşılığı yok. Yani giden donörün bence karşılığı  olamaz. Nihayetinde telafi Ekim’i yapsa da bu sefer de saçlarımın daha sık olma ihtimalini elimden almış oldu. Ayrıca ben Esma Serkan’a git hakan hocayı salla demedim. Esma Serkan hakan hocadan iyi ya da kötü de demedim. Belki kendilerini revize etmişlerdir hakan hocada aksadığını düşündükleri şeyleri kendi merkezlerinde düzeltmiş ya da revize ettiklerini sandıkları şey aslında yılların tecrübesi olup dönülmemesi gereken tekniklerdir. Ben arkadaşa sadece araştırmasını kalıplara tıkılıp kalmamasını söyledim sonuçta canlı görünce sosyal medyadaki gibi topikle ışık oyunlarıyla kandırılmamış olur. Fikrinize saygı duyuyorum elbette Esma Serkan patlayan Ekim’inin arkasında duruyor mu bi bilgim yok o yüzdem onları savunacak da değilim ama Ekim yapılacak yer seçme konusunda en önemli parametre canlı görmektir Koray hocanın bile kötü sonuçlarını gördükten sonra hiçkimse garantili ya da en iyi değil kendi açıklığın saç kalınlığın benzer olanların sonuçlarını canlı görmek lazım diye düşünüyorum.

Facebook Twitter Instagram