34 yasindayim, sacim 2007 yilindan bu yana dökülüyor. Finasterid’in var olan saçları güçlendirmek bakimindan faydasının çok olduğunu duydum ancak yan etkileri nedeniyle hiç kullanmadım, açıkcasi bundan sonra da kullanmayı çok düşünmüyorum. Yalnizca yaklaşık 2-3 yıldır düzenli olarak Solgar biotin kullaniyorum.
Finasterid takviyesi almadığım sürece saç ekim sonucum da sınırlı olacaktır haliyle bunun da farkindayim. Zaten benim bir ekimden beklentim iyi bir ön çizgi, hirpalanmadan sağlam kalabilmiş bir donör bölgesi ve genel itibariyla sıklığı artirilarak biraz hacim kazandirilmis bir sac.
Bunun icin Koray ve Hakan hocalarla gorustum. Koray hoca 5000 greft ve finasterid dedi, yaptigi isleri cok begensem de fiyati butcemi astigindan ona yaptirmam cok zor gorunuyor. Hakan hoca ise sac+sakal 4000-4500 greft dedi. Adaylarim arasinda en öne cikanlar Hakan Doğanay, onun ekibi ve Serdar Gökrem. Serdar hocanin son ekimlerini cok begensem de daha cok bos ve genis alanlarda basarili oldugunu goruyorum. Benimki gibi bir alanda ne derece bir sonuc alabiliriz cok emin olamiyorum. O yuzden doktorumu halen netlestirebilmis degilim.
Tecrubelerinize bu noktada ihtiyacim bulunuyor, sizler ne dusunuyorsunuz? Bu isin altindan kalkabilecegini dusundugunuz baska hocalar var midir?