Gönderen Konu: Dr. Kaan Pekiner 2312 greft Manuel Fue (saç+sakal+göğüs) 17-18 eylül 2018-VERTEX  (Okunma sayısı 34015 defa)

ECZ

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ekimin hayırlı olsun biryerde kaş ekimleri için donörden ekilen saçlar kaş bölgesinde belli bir süre sonra kaşlarla aynı miktarda uzadığından bahsetmişti.burada da göğüsden alınan kökler acaba bölgeye uyum sağlayıp diğer saçlarla göğüste olduğundan daha fazla uzayabilir mi bununla ilgili sonuçlar var acaba

Teşekkür ederim. Bu doğru olsa dahi uzun bi zaman alacağı kanısındayım bence saça oranla döngüsü daha yavaş. Uzamasından ziyade tutmasına kafayı yoruyorum. İnşallah her iyi olur bekleyip göreceğiz hep birlikte

ECZ

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
5. Gün ense

Musollini

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
kök nerden alınırsa alındın ekildiği bölgenin formunu alıyor.

Bu bilgi kesin mi nereden öğrendiniz ?

ECZ

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Çok merak ettiğim ekimlerden biri. Bu forumda daha önce bir çok dönor alanından alınan paylaşım yapıldı mı bilmiyorum.
Göğüs tüyleriniz için doktor ne dedi kardeşim? İnce veya kalınlık detayları...

Ayrıca göğüsten kaç Greft alındı?

Göğüs kıllarını hoca beğendi. kalın, 186 greft alındı şimdilik. İkinci ekim için yüklenmedi.

yakisikli123

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
merhaba

1 seansta en fazla kac ekiliyor ve limit sayisi var mi (mesela ben en fazla 4200 ekerim gerisi 1 sene sonra gibi)

Buz9

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Hocam hayırlı olsun, enterasan bir ekim olmuş
1.olarak saç sakal ve gögüs bana farklı bir deneyim geldi sizi takip edeceğim
2.olarak saçlarınızı neden tamamen kestirmediniz sizmi istediniz ekim merkezi mi bu şekilde yaptı çok kötü bir görüntü var hatta hintell geçenlerde böyle bir kesime birşeyler yazdı diye hatırlıyorum.

Sonuçunuzun iyi olması dileğiyle bol sabırlı günler sizi bekliyor tekrar geçmiş ve hayırlı olsun.

ECZ

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
merhaba

1 seansta en fazla kac ekiliyor ve limit sayisi var mi (mesela ben en fazla 4200 ekerim gerisi 1 sene sonra gibi)
Yeterli dönora sahipsen sıkıntı yok tek seansta 5000 greft civarı ekebiliyor.

ECZ

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Hocam hayırlı olsun, enterasan bir ekim olmuş
1.olarak saç sakal ve gögüs bana farklı bir deneyim geldi sizi takip edeceğim
2.olarak saçlarınızı neden tamamen kestirmediniz sizmi istediniz ekim merkezi mi bu şekilde yaptı çok kötü bir görüntü var hatta hintell geçenlerde böyle bir kesime birşeyler yazdı diye hatırlıyorum.

Sonuçunuzun iyi olması dileğiyle bol sabırlı günler sizi bekliyor tekrar geçmiş ve hayırlı olsun.
İyi Temenninlerin  teşekkür ederim
Bu şekilde olması beni pek rahatsız etmiyordu. Ekim esnasında böyle traş edildi. Ama fotoğraflarda görüntü gerçekten kötü. Dışarı pek çıkmıyorum çıkınca da şapka takıyorum.

ECZ

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ekimden bir hafta sonra

ECZ

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ekimden bir hafta sonra ense

Buz9

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Döner bölgeniz 1 haftaya göre iyi bence sizin donör çabuk toparlayacak keşke aynı şeyi kendim içinde söylesem 3.5 ayı geçmeme ragmen benim donör iyi değil yarın argan alıp kullanacağım inşallah düzelir en azından ilk etapta sen donör derdinde olmayacaksın.

ECZ

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Döner bölgeniz 1 haftaya göre iyi bence sizin donör çabuk toparlayacak keşke aynı şeyi kendim içinde söylesem 3.5 ayı geçmeme ragmen benim donör iyi değil yarın argan alıp kullanacağım inşallah düzelir en azından ilk etapta sen donör derdinde olmayacaksın.
Dönor bölgem az da olsa kötü çünkü ilk ekim micromotor (amatörce bi yaklaşımdı) ve bu sefer de az bi alım oldu. Daha bi 500-700 greft alınabilir zaten açık alanım var. 3. Ekim için az yüklendik. Ama şu an için memnunum. İnşallah sonuçta iyi olur.

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
Karışıkmı ekildi gögüs kılları aralara?
Global Moderator

ECZ

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Karışıkmı ekildi gögüs kılları aralara?

Evet saç, göğüs ve sakal karışık şekilde ekildi.
« Son Düzenleme: 26 Eylül 2018, 11:12:41 Gönderen: ECZ »

ECZ

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
10. Gün

Facebook Twitter Instagram