Gönderen Konu: 17.09.2018 LİFE HAİR ANKARA ŞAHİN ÇELİK 36 YAŞ 4100-4200 GREFT  (Okunma sayısı 56124 defa)

Canqi

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
çok güzel ve doğal olmuş tebrikler.

melanin

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Masallah çok güzel bir sonuç olmus darısı bizim başımıza kardesim güle güle tararsın sacları insallah :)
inş kardesim senin saclarda güzel olacak sabret 8. ayda aynı fotoları sende paylascaksın

melanin

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
çok güzel ve doğal olmuş tebrikler.
tsk ediyorum

miroglu_46

• Sr. Member
Masallah çok güzel bir sonuç olmus darısı bizim başımıza kardesim güle güle tararsın sacları insallah :)
inş kardesim senin saclarda güzel olacak sabret 8. ayda aynı fotoları sende paylascaksın
Teşekkür ederim kardesim insallah

sloocer

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Bende seni Ekim yaptırmayı düşünen gençlerden zannettiydim.. sen alınabilecek en iyi sonuçlardan birini almışsın. 4100 greft gayet iktisatlı bir sarfiyat olmuş. Güle güle tara kardesim

melanin

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Bende seni Ekim yaptırmayı düşünen gençlerden zannettiydim.. sen alınabilecek en iyi sonuçlardan birini almışsın. 4100 greft gayet iktisatlı bir sarfiyat olmuş. Güle güle tara kardesim
sagolasın kardeşim kocadık artık:) aynen alınan grefte gore guzel cıkıs oldu cok memnun kaldım

melanin

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Arkadaşlar benim yanlar çok beyaz buna doğal yönden bı çare var mı saça zarar vermeden . Haftada bir berbere gidip kulak üstlerini aldiriyorum sırf bu yuzden

besyo89

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
Arkadaşlar benim yanlar çok beyaz buna doğal yönden bı çare var mı saça zarar vermeden . Haftada bir berbere gidip kulak üstlerini aldiriyorum sırf bu yuzden
abi beyazlik krizma katar be bosver takma hic kafana bence

melanin

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
abi beyazlik krizma katar be bosver takma hic kafana bence
   yanlarda çok var uzayinca gıcık duruyor :) 

melanin

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Sa dostlar 11. aya girdik
« Son Düzenleme: 14 Temmuz 2019, 20:18:00 Gönderen: melanin »

melanin

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Buda ekim oncesi

robie_fowliver

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları

Abi çömelerek verdiğin poz efsane:) Baya efor sarfetmişsin ekim alanı gayet net belli oluyor. Ben beğendim ekimini güle güle tara.

melanin

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları

Abi çömelerek verdiğin poz efsane:) Baya efor sarfetmişsin ekim alanı gayet net belli oluyor. Ben beğendim ekimini güle güle tara.
eyv   her türlü poz veriyoz :)

YunuSedaT

• Hero Member
Ekim oldugu belli degil dogal olmuş
Piknik de iyi olmuş :)

Facebook Twitter Instagram