Saç Ekimi Sonuçları
Saçlar dağınık ön saç çizginizaman görünmüyor . Taranmış bir saçla foto koyabilirmisiniz on cepheden. Sahin beyi takip edenler için bir referans olabilir sonucunuz. Bu arada süreç iyi geçmiş senin adına bir sıkılastırma daha gerekebilir diye düşünüyorum.
guzel olmus be guneste bile iyi duruyor masallah abi
Alıntı yapılan: c1garo - 05 Haziran 2019, 19:04:09Saçlar dağınık ön saç çizginizaman görünmüyor . Taranmış bir saçla foto koyabilirmisiniz on cepheden. Sahin beyi takip edenler için bir referans olabilir sonucunuz. Bu arada süreç iyi geçmiş senin adına bir sıkılastırma daha gerekebilir diye düşünüyorum. eyv kardeş saçları tarayıp da atarım bir foto tam ôglen vakti güneşe karşı çektim ondan saçlar olduğundan daha açık çıkıyor saçlar eğer dokulmesse sikilastirmaya gerek kalmadı tamamen kapandi
Alıntı yapılan: melanin - 05 Haziran 2019, 19:08:30Alıntı yapılan: c1garo - 05 Haziran 2019, 19:04:09Saçlar dağınık ön saç çizginizaman görünmüyor . Taranmış bir saçla foto koyabilirmisiniz on cepheden. Sahin beyi takip edenler için bir referans olabilir sonucunuz. Bu arada süreç iyi geçmiş senin adına bir sıkılastırma daha gerekebilir diye düşünüyorum. eyv kardeş saçları tarayıp da atarım bir foto tam ôglen vakti güneşe karşı çektim ondan saçlar olduğundan daha açık çıkıyor saçlar eğer dokulmesse sikilastirmaya gerek kalmadı tamamen kapandiGayet güzel sonuç ama yazdıkların tam olarak yaş tecrübesi olmuş abi. Şayet 20 li yaşlarda biri olsa kesin sıklaştırma ekimi yaptırırdı. Sen gayet olgunlukla bu bana yeter demissin ki bence de gayet güzel olmuş saçlar. eyv kardesim son 15 yılı sacsız gecırmıs bırı olarak sukredıyorum. zaten on ve orta kısım tamamen kapandı vertekse cok az gırılmısdı o bıle yettı bana
MasaAllah gerçekten çok güzel olmuş. Adınıza çok sevindim
Vay yakışıklı olmuş kardeşim:) gözün aydın
Aynen saç erkeğin süsüdür başka neyimiz varki zaten senin adına mutluyum.
masallah abi cok guzel ☺
Alıntı yapılan: besyo89 - 10 Haziran 2019, 18:51:36masallah abi cok guzel ☺ sağolasın kardeşim ins seninde istediğin gibi olur