Gönderen Konu: 17.09.2018 LİFE HAİR ANKARA ŞAHİN ÇELİK 36 YAŞ 4100-4200 GREFT  (Okunma sayısı 56142 defa)

melanin

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Saçlar dağınık ön saç çizginizaman görünmüyor . Taranmış bir saçla foto koyabilirmisiniz on cepheden. Sahin beyi takip edenler için bir referans olabilir sonucunuz. Bu arada süreç iyi geçmiş senin adına bir sıkılastırma daha gerekebilir diye düşünüyorum.
eyv kardeş saçları tarayıp da atarım bir foto tam ôglen vakti güneşe karşı çektim ondan saçlar olduğundan daha açık çıkıyor saçlar eğer dokulmesse sikilastirmaya gerek kalmadı tamamen kapandi

besyo89

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
guzel olmus be guneste bile iyi duruyor masallah abi

melanin

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
guzel olmus be guneste bile iyi duruyor masallah abi
  eyv kardeş darısı başına ins

robie_fowliver

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Saçlar dağınık ön saç çizginizaman görünmüyor . Taranmış bir saçla foto koyabilirmisiniz on cepheden. Sahin beyi takip edenler için bir referans olabilir sonucunuz. Bu arada süreç iyi geçmiş senin adına bir sıkılastırma daha gerekebilir diye düşünüyorum.
eyv kardeş saçları tarayıp da atarım bir foto tam ôglen vakti güneşe karşı çektim ondan saçlar olduğundan daha açık çıkıyor saçlar eğer dokulmesse sikilastirmaya gerek kalmadı tamamen kapandi

Gayet güzel sonuç ama yazdıkların tam olarak yaş tecrübesi olmuş abi. Şayet 20 li yaşlarda biri olsa kesin sıklaştırma ekimi yaptırırdı. Sen gayet olgunlukla bu bana yeter demissin ki bence de gayet güzel olmuş saçlar.

Rsnkl

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
MasaAllah gerçekten çok güzel olmuş.
Adınıza çok sevindim

melanin

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları

Gayet güzel sonuç ama yazdıkların tam olarak yaş tecrübesi olmuş abi. Şayet 20 li yaşlarda biri olsa kesin sıklaştırma ekimi yaptırırdı. Sen gayet olgunlukla bu bana yeter demissin ki bence de gayet güzel olmuş saçlar. eyv  kardesim son 15 yılı sacsız gecırmıs bırı olarak sukredıyorum. zaten on ve orta kısım tamamen kapandı vertekse cok az gırılmısdı o bıle yettı bana

melanin

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
MasaAllah gerçekten çok güzel olmuş.
Adınıza çok sevindim
sagolasın ekikım oncesı senın uyarılarınıda dıkkate almıstım iyiki de fikrimi degıstırmısım:)

melanin

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
evde ışık altinda çektim fotoları

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
Vay yakışıklı olmuş kardeşim:) gözün aydın
Global Moderator

melanin

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Vay yakışıklı olmuş kardeşim:) gözün aydın
eyv sagolasin  gören 10 yaş genclemissin diyor saç hakkaten çok değiştiriyor

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
Aynen saç erkeğin süsüdür başka neyimiz varki zaten senin adına mutluyum.
Global Moderator

melanin

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Aynen saç erkeğin süsüdür başka neyimiz varki zaten senin adına mutluyum.
eyv hintel hep bu formun sayesinde bu formu kuranlardan Allah razı olsun

besyo89

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
masallah abi cok guzel ☺

melanin

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
masallah abi cok guzel ☺
sağolasın kardeşim ins seninde istediğin gibi olur

besyo89

• Sr. Member