Gönderen Konu: 17.09.2018 LİFE HAİR ANKARA ŞAHİN ÇELİK 36 YAŞ 4100-4200 GREFT  (Okunma sayısı 56181 defa)

melanin

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
bence %50lik kısım çıkmış ve çok güzel görünüyor ben çok beğendim 5 aylık süreçte... bundan sonra gün gün pozitif değişimlerin olacağı sürece girdiniz.. 2 ay sonra çok iyi bir sonuç alacağınızı düşünüyorum saçlarınız maşallah çok kaliteli
TSK ederim kardeşim  biz yüzde 20 daha ciksa yüzde yetmişle kapatiriz olayi:)  17 martta 6 ay bitmiş olacak kimide 6. Aydan sonra cikis olmaz felan diyor ins cikislar devam eder

Sonnyto

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Abi senin saçlar olacak bence, daha yarısı çıkmış ve henüz çıkanlar da form kazanmamış.

melanin

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Abi senin saçlar olacak bence, daha yarısı çıkmış ve henüz çıkanlar da form kazanmamış.
inş abi cikmayan diğer yarisi fire olmaz inş:)

demdem

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
TSK ederim kardeşim  biz yüzde 20 daha ciksa yüzde yetmişle kapatiriz olayi:)  17 martta 6 ay bitmiş olacak kimide 6. Aydan sonra cikis olmaz felan diyor ins cikislar devam eder
6 ay dan sonra çıkışlar az da olsa devam eder ama saçların kalınlaşması ve form almasıyla çok bariz bir fark olcak sizde göreceksiniz... 6. ay ile 9. ay arasında gizle görülür belirgin bir fark olcak :) herşey yolunda güzel olacak :)

melanin

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
6 ay dan sonra çıkışlar az da olsa devam eder ama saçların kalınlaşması ve form almasıyla çok bariz bir fark olcak sizde göreceksiniz... 6. ay ile 9. ay arasında gizle görülür belirgin bir fark olcak :) herşey yolunda güzel olacak :)
   sağol  demdem bide elimle elledigim zaman sert sert batanlar cikis belirtsimi  sağ sol.şakak da baya bir batmalar oluyor
« Son Düzenleme: 05 Mart 2019, 23:15:10 Gönderen: melanin »

kiltuy

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Şu yukarıda paylaştığın fotoğraflar arasında dağlar kadar fark var. 6 ay olmuş ki süreç daha devam edecek ama bence bu bile yeterli.

İlk resimde bariz kelsin, önleri kapatmaya çalışmışsın o ince saçlar ile falan.

İkinci fotoğrafta ise ilk fotoğrafa göre bariz saçlısın. Genel anlamda, hafif seyrek saçlı der, geçerdim ektirdiğini bilmeyen biri olarak şu saçlarını yolda görsem. Çünkü sorun edilecek bi seyreklik değil ilk fotoğrafa göre.

Ki daha süreç bitmedi. Senin yerinde olsam şu sonuç için bile şu anda mutlu olur ve akışına bırakırdım artık.

melanin

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Şu yukarıda paylaştığın fotoğraflar arasında dağlar kadar fark var. 6 ay olmuş ki süreç daha devam edecek ama bence bu bile yeterli.

İlk resimde bariz kelsin, önleri kapatmaya çalışmışsın o ince saçlar ile falan.

İkinci fotoğrafta ise ilk fotoğrafa göre bariz saçlısın. Genel anlamda, hafif seyrek saçlı der, geçerdim ektirdiğini bilmeyen biri olarak şu saçlarını yolda görsem. Çünkü sorun edilecek bi seyreklik değil ilk fotoğrafa göre.

Ki daha süreç bitmedi. Senin yerinde olsam şu sonuç için bile şu anda mutlu olur ve akışına bırakırdım artık.
5. Ay fotosu paylasirken belirtmiştim zaten süreçten memnunum diye seyreklik de şöyle sorun oluyor sac taramayi ozlemis biri olarak saclari tarayamiyorsun. Allaha sukur eski haline gore iyi gelişti saçlar inş süreç sonunda seyrek kalan yerler dolarsa tamamen memnun olacam. Sahin hoca gerçekten saclarin cikisini güzel ayarlamis doğal da duruyor saclar

sloocer

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Sadece 1. Sayfaya baktım .. daralan avantajlı bir açıklık verimli donör, tasarruflu bir ön çizgi gördüm. Güzel olmalı bu Ekim.
Bence seni mutlu eder. Sık olmaması seni rahatsız etmeyecek çünkü golfler geride planlanmıs.. bence sadece bu bile soğanlık anlamında avantaj . Bence yüzünü güldürür  bu Ekimm sonucu

melanin

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Sadece 1. Sayfaya baktım .. daralan avantajlı bir açıklık verimli donör, tasarruflu bir ön çizgi gördüm. Güzel olmalı bu Ekim.
Bence seni mutlu eder. Sık olmaması seni rahatsız etmeyecek çünkü golfler geride planlanmıs.. bence sadece bu bile soğanlık anlamında avantaj . Bence yüzünü güldürür  bu Ekimm sonucu
sagol kardes zaten 6-8 ay arası cıkıs olsa  bir iki tık gelisse yeter bana ilk basta keske cizgi onde felan olsaydı dıye dusunmustum ama hakkaten dogallık ıcın geride olması ıyı oldu

melanin

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
6 ayi devirdik sahin hocama ve ekibine TSK ederim inş bundan sonra dokulme olmaz da bi daha sacla başla ugrasmayiz:) süreçten memnunum önümüzdeki iki ayda saçlar kalinlasir birazda saclari uzattin mi tamamdir:) ayrıca hintel  başkan sanada TSK ederim bu form sayesinde sahin beye ekim yaptirdim başka biyere gidecektim sayenizde güzel bir sonuç aldim

benimalnımgeniş

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
Çok başarılı bi sonuç hocam. 2 ay sonra saçlar hacim kazanınca daha da güzel olur. Hayırlı olsun.

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
Rica ederim kardeşim mutlu olmana çok sevindim ama henüz erken süreçte çok güzel gidiyor dahada güzel olucak inşallah
Global Moderator

Sonnyto

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Çok başarılı abi, önümüzdeki ay çok daha iyi olacak bu saç. :)

sigortasız_işçi

• Full Member
6 ayi devirdik sahin hocama ve ekibine TSK ederim inş bundan sonra dokulme olmaz da bi daha sacla başla ugrasmayiz:) süreçten memnunum önümüzdeki iki ayda saçlar kalinlasir birazda saclari uzattin mi tamamdir:) ayrıca hintel  başkan sanada TSK ederim bu form sayesinde sahin beye ekim yaptirdim başka biyere gidecektim sayenizde güzel bir sonuç aldim

Hocam görüntü güzel, süreç iyi geçmiş.  Bu süreçte nelere dikkat ettiniz.  Ilac vs takviye farklı birşey anladınızmı ?

6 ayda memnunum yazan bir arkadaş daha vardı.  12 ayda memnun değilim yazmış.  6 ay yazınca siz aklima o geldi :))

melanin

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Çok başarılı bi sonuç hocam. 2 ay sonra saçlar hacim kazanınca daha da güzel olur. Hayırlı olsun.
eyv  kardeşim saçlar uzayip kalinlasinca tam kivama gelir

Facebook Twitter Instagram