Gönderen Konu: 17.09.2018 LİFE HAİR ANKARA ŞAHİN ÇELİK 36 YAŞ 4100-4200 GREFT  (Okunma sayısı 56185 defa)

melanin

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Son fotografta diplerdem baya gelen var dostum güzel 8/9 ay da süper olcak inşallah
sağol hintel senden duyunca moralim yerine geldi:) inş çoğu gitti azı kaldı

melanin

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
son durum nedir acaba ?
fotoları attım bi önceki sayfada son durum o şekilde 2. resim deki gibi

tolga06

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
önemli olan memnun olman. güzel gidiyor. darısı diğer arkadaşların başına

Ozansare

• Yeni üye
  • *
Merhaba bende sok dökülme sırasında saçlar bu şekilde yamuk bükülmüş şekilde saçlar döküldü şuan 35. Günde devam ediyor acaba sizdede bu şekilde dökülme oldumu , bu beni biraz tedirgin ediyor

boykarus

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
Merhaba bende sok dökülme sırasında saçlar bu şekilde yamuk bükülmüş şekilde saçlar döküldü şuan 35. Günde devam ediyor acaba sizdede bu şekilde dökülme oldumu , bu beni biraz tedirgin ediyor

Kardeşim herkeste oluyor L şeklinde dökülme hiç telaş yapmana gerek yok. Sıradan ve beklenen bir durum telaş yapma boşa.

Ozansare

• Yeni üye
  • *
Kardeşim herkeste oluyor L şeklinde dökülme hiç telaş yapmana gerek yok. Sıradan ve beklenen bir durum telaş yapma boşa.
Teşekkür ederim şimdilik tek sıkıntım bu görünüyordu

melanin

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
aynen bendede çok oldu l tipi

melanin

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
önemli olan memnun olman. güzel gidiyor. darısı diğer arkadaşların başına
eyv kardeş önler biras daha dolarsa çok daha memnun olacam:)

melanin

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
gelişme olmadımı   yaklaşık 5 ay önceki fotolar   çünkü

en son attığım fotolar yeni ilk foto ekimden önce ikinci ve üçüncü foto geçen hafta çekildim

melanin

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
saç onu çizgisini ben pek beğenmiyorum şahin beyin genelde alın bölgesini  çok açık bırakıyor özellikle takipteyim sizi. Resimleri dönem dönem paylaşırsaniz sevinirim
tamam kardeş süreç bitene kadar dönem dönem resim atacam, zaten

Eien

• Sr. Member
Maşallah diplerden daha gelenler var... 1 yıl dolunca hem diplerden gelenler çıktıkça hem de mevcut saçlar kalınlaştıkça bu görüntünün üzerine yüzde 50 daha koyar bence..

melanin

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Maşallah diplerden daha gelenler var... 1 yıl dolunca hem diplerden gelenler çıktıkça hem de mevcut saçlar kalınlaştıkça bu görüntünün üzerine yüzde 50 daha koyar bence..
inş abi valla ön taraf seyrek biraz bazen dolmuyacak gibime geliyor ön çizginin arkası dolarsa çok iyi olacak:)

melanin

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Sa arkadaşlar 5.5 ay oldu ekim öncesi ekim sonraki tepeden ayni yerde çekilmiş foto atiyorum ekilen 4000 kusurdu  tahminen kaç greft cikmistir su an itibariyle

demdem

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
bence %50lik kısım çıkmış ve çok güzel görünüyor ben çok beğendim 5 aylık süreçte... bundan sonra gün gün pozitif değişimlerin olacağı sürece girdiniz.. 2 ay sonra çok iyi bir sonuç alacağınızı düşünüyorum saçlarınız maşallah çok kaliteli

Facebook Twitter Instagram