Gönderen Konu: 17.09.2018 LİFE HAİR ANKARA ŞAHİN ÇELİK 36 YAŞ 4100-4200 GREFT  (Okunma sayısı 56170 defa)

melanin

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
On çizgi oturdu gibi

melanin

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Dünkü fotonlar parladi biraz daha net bir foto atiyorum

besyo89

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
galiba 5 ay olmasina 1 hafta var güzel ilerliyor ön bölge belirginlesmeye başlamış iyice

Sonnyto

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
1 sayfa önceki fotoyla arasında fark var, çıkışlar belirginleşmiş. Bu ay atak yapar bu saç.

samo

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Olacağı kendini belli etmiş kardeşim ben beğendim. Güzel bir görüntün olacak belli,kara günler bitiyor hayırlı olsun :)

melanin

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
1 sayfa önceki fotoyla arasında fark var, çıkışlar belirginleşmiş. Bu ay atak yapar bu saç.
inş  valla bekliyorum şöyle kuvvetli bir atak yapsada tedirligim gitse ama ilk haline gore gerçekten su an için memnunum

melanin

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Olacağı kendini belli etmiş kardeşim ben beğendim. Güzel bir görüntün olacak belli,kara günler bitiyor hayırlı olsun :)
inş kardeşim bakalim 4 ay sonra belli.eder kendini

melanin

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
galiba 5 ay olmasina 1 hafta var güzel ilerliyor ön bölge belirginlesmeye başlamış iyice
  evet 17 eylülde ektirmistim haftaya 5 ay olacak on çizgi oturdu seyrekliklerde duzelirse çok iyi olacak

Eien

• Sr. Member
Üst taraf çok erken gelişmiş ve artık ön çizgi de belirmeye başlamış. Yeni çıkışlar devam edecektir ve 7-8. aydan sonra iyice kalınlaşmaya başladığında daha da forma girecektir. Maşallah iyi yol almışsın kardeş.

melanin

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Üst taraf çok erken gelişmiş ve artık ön çizgi de belirmeye başlamış. Yeni çıkışlar devam edecektir ve 7-8. aydan sonra iyice kalınlaşmaya başladığında daha da forma girecektir. Maşallah iyi yol almışsın kardeş.
eyv sağolasın tepelerde kendi saçlarım vardı,  ön tarafta hiç saç yoktu ondan biraz daha geriden geliyor diye düşünüyorum bazen çok umutlanıyorum bazende ön seyrek kalcakmış gibime geliyor  3 ayda inş güzel çıkışlar olur

melanin

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
6. aya girmiş bulunuyorum süreçten çok memnunum çok doğal oldu, ön taraf seyreklikler var orada dolarsa çok daha güzel olacak en son resim yakından çektim siyah siyah noktalar var oralar çıkış belirtisimi
« Son Düzenleme: 22 Şubat 2019, 01:30:50 Gönderen: melanin »

Saçsız_Kral

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
Maşallah hocam süreç güzel 6. aya girdiniz sanırım.İnşallah daha da güzel olacaktır.

melanin

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Maşallah hocam süreç güzel 6. aya girdiniz sanırım.İnşallah daha da güzel olacaktır.
sağolasın kardeş evet 5. ay bitti 6. aya girdim formda bu ay da atak çok oluyor diyolar şahin hocada dana yüzde 30 civarı çıkış olur dedi çıkış devam ederse çok memnun olurum

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
Son fotografta diplerdem baya gelen var dostum güzel 8/9 ay da süper olcak inşallah
Global Moderator

Facebook Twitter Instagram