Gönderen Konu: 17.09.2018 LİFE HAİR ANKARA ŞAHİN ÇELİK 36 YAŞ 4100-4200 GREFT  (Okunma sayısı 56120 defa)

melanin

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
bu konuyu açtığın günü hatırlıyorum nasıl 3 ay oldu :) bi benim ekim ilerlemiyor😂 3 ay için çıkışlar başlamış ama 5. Ay olmadan fikir vermek mantıksız.Şahin beyin ektikleri muhtemelen çıkar ve seni tatmin eder inşallah
sagolasin kardeşim dediğin gibi zaman çok cabuk geçiyor senin saçlarda nazar değmesin çok güzel olmus takipteyim seni mutlu edecek inş benim saçlar kalin biraz avantaj sagliyor kapaticilik konusunda

Mustafi

• Yeni üye
  • *
Melanin kardeşim hayırlı oldun paylaşımını baştan sona okudum .
Çok iyi görünüyor daha altı ay olmadan bu kadar değişim çok başarılı. Bende senden cesaret alacak gibiyim ... bakalım seneye bahar ayında inş..

melanin

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Melanin kardeşim hayırlı oldun paylaşımını baştan sona okudum .
Çok iyi görünüyor daha altı ay olmadan bu kadar değişim çok başarılı. Bende senden cesaret alacak gibiyim ... bakalım seneye bahar ayında inş..
eyv kardeşim bende çok memnunum su an için kesinlik le ektir aklinda kalmasin bi kere gelcez dünyaya

melanin

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
105 gun oldu gelecek aydan itibaren ataklar bekliyorum :)

melanin

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
.

drejan

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Gayet guzel ilerliyor 6. Ayda ekim baya belli eder kendini

melanin

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Gayet guzel ilerliyor 6. Ayda ekim baya belli eder kendini
ins 2.5 ay kaldı merakla bekliyorum

lostcontrol

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Bu saçlar olur

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
Öncesi halıne göre saçlarında baya fark var:) süreçte daha başındasın hadi hayırlısı bakalım
Global Moderator

samo

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Kardeşim gidişat sonucun çok iyi olacağının habercisi. Çok iyi gidiyor. Bu paylaşımını görünce sevindim gerçekten senin adına mutlu oldum. İşallah tamamlandığında da mutlu olacaksın.

melanin

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Kardeşim gidişat sonucun çok iyi olacağının habercisi. Çok iyi gidiyor. Bu paylaşımını görünce sevindim gerçekten senin adına mutlu oldum. İşallah tamamlandığında da mutlu olacaksın.
eyv kardesim sagolasın guzel sozlerin icin ins hep beraber mutlu oluruz

melanin

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları

melanin

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Öncesi halıne göre saçlarında baya fark var:) süreçte daha başındasın hadi hayırlısı bakalım
hayırlısı sagol hintel

smt_y

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
abi süreç gayet güzel ilerliyor 2 aya baya kapatır saçları taramaya başlarsın :)

melanin

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
abi süreç gayet güzel ilerliyor 2 aya baya kapatır saçları taramaya başlarsın :)
  inş bakalim su iki aydir gunluk 3-4 dal sigara içmeye basladim inş etkilemez sür eci de güzel güzel cikar saçlar

Facebook Twitter Instagram