Gönderen Konu: 17.09.2018 LİFE HAİR ANKARA ŞAHİN ÇELİK 36 YAŞ 4100-4200 GREFT  (Okunma sayısı 56059 defa)

melanin

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
kabuklanmalar kacıncı gunden sonra olur bende daha kabuklanma olmadı

müco4646

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
 8. 9. Gun diye biliyorum ben ama

melanin

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Şu 12 gün gecsede kabulardan kurtulsam rahatlicam

Rsnkl

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Sizinle konuşmuştuk daha önce sanırım. Hayırlı olsun . Bence çok iyi bir seçim yapmışsınız. İnsaAllah sonucunu çok güzel olur

melanin

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Sizinle konuşmuştuk daha önce sanırım. Hayırlı olsun . Bence çok iyi bir seçim yapmışsınız. İnsaAllah sonucunu çok güzel olur
     Eyvv sagol hocam evet şahın hoca hakkaten  ekim işinde cok iyi yinsallah hepimizin sonucları iyi olurda kurtuluruz bu dertten

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
Ekimin ve planlaman iyi mutlu edicek bu ekilen saçlar seni:)
Global Moderator

Musollini

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ekim’iniz hayırlı olsun bence tam Ekim yapılacak açıklığa sahipmişsiniz teller güçlü gözüküyor. Fiyat kalite olarak yüksek biyer  bence Şahin Çelik. Yani Ekim’e gerçekten bi faydası yok ilginin alakanın ama ben de 2 kez telefondan 1 kez de yüz yüze görüştüm Şahin beyle hakkaten çok beyefendi dürüst adam böyle garip bi güven veriyor insana :) bana senin yaşın genç açıklığın henüz Ekim yapılacak kadar fazla değil 5 sene sonra gel demişti

melanin

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ekimin ve planlaman iyi mutlu edicek bu ekilen saçlar seni:)
    hıntel hocam senden duymak güzel ins seneye sac tararız:)

müco4646

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
    hıntel hocam senden duymak güzel ins seneye sac tararız:)
inşallah abi ben de 27 ekime aldım randevu saçlarımız benzer zaten  :) ama bu adrenalin veriliyormuş ekim esnasında onun bir zararı var mı insan vücuduna

taxauditor

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Öncelikle ekiminiz hayırlı olsun, umarim istediginiz sonuca ulasirsiniz. Ekim ön cizgi ve genel durum itibariyla basarili olacakmis izlenimi veriyor.

Mümkünse fiyat bilgisi de verebilir misiniz? Ayrica alim manuel mi mikromotor mu oldu?

melanin

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Öncelikle ekiminiz hayırlı olsun, umarim istediginiz sonuca ulasirsiniz. Ekim ön cizgi ve genel durum itibariyla basarili olacakmis izlenimi veriyor.

Mümkünse fiyat bilgisi de verebilir misiniz? Ayrica alim manuel mi mikromotor mu oldu?
  inş kardeş, sahin beyin sabit fiyatı 3500 dusuk devirde mikromotor yapıyor okunuda icin rahat olsun alım konusunda cok iyi benim bir hafta oldu toparladı bile donör

melanin

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
inşallah abi ben de 27 ekime aldım randevu saçlarımız benzer zaten  :) ama bu adrenalin veriliyormuş ekim esnasında onun bir zararı var mı insan vücuduna
   valla benime bildigim az dozda veriliyor bi zararı yoktur heralde :) sen yine aklında kalmasın bi sor istersen sahin hocaya 1 ay kalmıs cok heyecanlı oluyor ekim zamanını beklemek ama aniden geliyor bi bakmıssın masadasın muhabbet ediyorsun evet senin fotolara baktım hemen hemen aynı acıklıgımız var

müco4646

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
abi senin vertexe ekim yaptılar mı benim eskiye göre bakıyorum orada açılmış gibi de seninki gibi olmus vertexim

melanin

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
abi senin vertexe ekim yaptılar mı benim eskiye göre bakıyorum orada açılmış gibi de seninki gibi olmus vertexim
ertek
 normalde ekim oncesi veteks planlamada yoktu sahin hoca donör yogunlugum iyi oldugu icin sagolsun   verteks belli bir kısma girdi foto atayım gorunuyor girilen kısım

Facebook Twitter Instagram