Şahin bey ve ekibi tugba hanım nihal hanım ve elif hanıma profesyonelliklerinden samimiyetlerinden ve gercekten emeklerinden dolayı cok tsk ediyorum cok memnun ayrıldım.
Kısaca surecten bahsedeyim sabah 08.00 da Özkaya tıp merkezine geldim on cizgi belirlenmesi sac kesimden sonra ameliyat masasına yattık:) sahin hoca anestezi işlemlerini yaptıktan sonra kanalları actı sonra dönerden greftleri kesti ekip greftleri topladı 1 e dogru ogle molası verdik yemek den sonra ekim işlemine gecildi . tugba,nihal ve elif hanım 3 u bırlıkte 5 e kadar ekim işlemini geliştireceklerdi en son prp yapıp kafama sargı sarıldı daha sonra eczaneden ilacları alıp eve gectim gece uyurken agrı sızı hıc olmadı sadece yatrken carpma korkusuyla uyandım sureklı:) şişlikde olmadı daha sonramı olur onu bilemiyorum yarında ilk yıkama işlemi icin tekrar gideceğim ekim oncesi sonrası resimlerimi atıyorum unutmadan form yoneticilerini de tsk ederim bu form sayesinde bilgi aldık değerlendirme fırsatımız oldu ve sahın beyi tanımamda vesile oldu