Gönderen Konu: Eylül 2018-4300 greft- Dr. Sibel Ulusan- izmir  (Okunma sayısı 10270 defa)

arem

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Eylül 2018-4300 greft- Dr. Sibel Ulusan- izmir
« : 18 Eylül 2018, 08:41:06 »
Herkese merhaba. Bir yıldır saçlarımı kafaya taktım. ilaçtan ziyade saç simülasyonu düşündüm. saçları sıfır numara kullanmayı düşündüm. ama vazgeçtim. açıklığım hatırı sayılır derecede. yaşım 30. Ekimi düşünüp karar verdim. Doktor hanıma ektirmmeyr karar aldım. Ekimimi yaptırdım. Ekim için tüm gün yattım ama değdi valla. fotolarımı sizlerle paylaşmak istedim.

Mustafa Yazıcı

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: Eylül 2018-4300 greft- Dr. Sibel Ulusan- izmir
« Yanıtla #1 : 18 Eylül 2018, 09:10:57 »
Hayırlı olsun ücret ne verdiniz

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #2 : 18 Eylül 2018, 10:57:05 »
Hayırlı olsun ön bölgeniz gayet sık ekilmiş ve ön cizginizde kafa yapınıza göre güzel tasarlanmış umarım sonucunuzda güzel olur
Global Moderator

fatihulusoy

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #3 : 18 Eylül 2018, 18:06:04 »
hayırlı olsun güzel bir ekim olmuş

arem

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #4 : 18 Eylül 2018, 18:42:49 »
Sağolun arkadaşlar. 11000 TL ödedim.

arem

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #5 : 01 Ekim 2018, 13:08:16 »
Merhaba herkese. Kabuk dönemini hayırlısı ile atlatabildim  Dökülme için heyecanlıyım
kabuklar döküldüğü zamanki fotom ilacımı kullanıyorum iki ilaç kullanıyorum aslında ama bana bu ilaçların yanetkisi problemi olmaz dediler. 

YasinGuler

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #6 : 02 Ekim 2018, 05:11:47 »
Hayırlı olsun umarım herşey gönlünüzce olur

buyukaltayli

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #7 : 02 Ekim 2018, 17:35:00 »
Hayirli olsun arem. Cok iyi zamanlama yapmissin fiyat acisindan. Fiyat articak cunku bence ilerde. Guzel duruyor ekimin, donor bolgede baslamis toparlamaya.

scofield

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #8 : 03 Ekim 2018, 05:49:52 »
vertex için tedavi uygulayın.bu şekilde dikdörtgen biçimde vertex ekimi olmaz.önce dökülme hattı belirlenir sonra ince geçişler yapılarak alan kapatılır.kapatıcı olsun diyerek kocaman çoklu greftleri, sıralı şekilde ekerek estetik yakalanmaz.10 yıl sonra bu adam  mevcut saçlarını kaybettiğinde nasıl bir görüntü oluşacak diyerek düşünmek lazım.hayal gücü lazım,estetik lazım,vicdan lazım...

arem

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #9 : 04 Ekim 2018, 11:30:33 »
Merhabalar. Ekimime söz eden arkadsşıma şunu söyleyeyim. bunu ben de merak edip konuştum yuvarlak gibi görünen açıklık aslında kenar kısımları jiletli olduğu için böyle görünüyor. ben yakından inceledim seyrek alana girilerek ekim yapılınca dörtköşe görüntü oluştu. öne doğru seyrek sıraları görmüşsünüzdür Yani açıklık aslında  yuvarlak değil. bir de ekimleri takip edip yorum yapmak lazım. vicdan burada lazım. benim moralimi bozmaya çalışmak hoş değil

gurbetCİİ

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #10 : 04 Ekim 2018, 11:33:14 »
Merhabalar. Ekimime söz eden arkadsşıma şunu söyleyeyim. bunu ben de merak edip konuştum yuvarlak gibi görünen açıklık aslında kenar kısımları jiletli olduğu için böyle görünüyor. ben yakından inceledim seyrek alana girilerek ekim yapılınca dörtköşe görüntü oluştu. öne doğru seyrek sıraları görmüşsünüzdür Yani açıklık aslında  yuvarlak değil. bir de ekimleri takip edip yorum yapmak lazım. vicdan burada lazım. benim moralimi bozmaya çalışmak hoş değil

Bencede kardeşim gerek yok böyle garip garip söylemlere ekimin gayet güzel senin takılma bunlara

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #11 : 04 Ekim 2018, 14:32:35 »

Morelinizi bozucak bir durum yok ekiminiz gayet kaliteli ve sık sonucunuzda inşallah çok güzel olucak
Global Moderator

Nhympex

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #12 : 05 Ekim 2018, 01:35:50 »

Sibel hanım gayet başarılı bir doktor ekiminiz de bence harika sonucunuzda çok güzel olucak hiç bozmayın morelinizi olur öyle arada eleştiriler felan önemli olan sonuç hocam bise eleştirilerden sonra güzel bir sonuç olursa tadından yenmez siz stres yapmayın sürecinizi sakin geçirin tekrar hayırlı olsun

EndlessNegative

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #13 : 05 Ekim 2018, 01:39:39 »
Ekim gayet güzel kardeşim ama önemli olan sonuç ben mutlu olucağına inanıyorum görüntü itibari ile artık inşallah hayırlısı olur

scofield

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #14 : 05 Ekim 2018, 05:10:34 »
arkadaşım benim senin moralini bozmak gibi bir amacım yok.5-6 ay sonra saçını taramanın keyfini çıkarmaya başlayıp bu süreci unutursun merak etme.ancak ekim planlaması yapılırken hastayı uzun vadeli mutlu etmek önemlidir. ekimci ileri de oluşabilecek riskleri görür,önlemlerini alır.koray,keser ve orta segmentteki doktorların çoğu buna göre davranır.amacım moralini bozmak değil doktorun kolaya kaçmasını yadırgamak.kaldıki hanımefendinin dikdörtgen şeklindeki vertex ekimini ilk görüşüm değil.ayrıca vertexin usturulanmadığı ortada ki usturalansa bile mevcut saçların döküldüğünde ortaya çıkacak şekil yine dikdörtgendir.vertex hiçbir zaman dikdörtgen şekilde dökülmez bu yüzden diktörtgen şekilde de ekim yapılmaz.

Facebook Twitter Instagram