Gönderen Konu: Estemylife Hisar hastanesi 4000 greft  (Okunma sayısı 46211 defa)

MMT

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: Estemylife Hisar hastanesi 4000 greft
« Yanıtla #436 : 27 Şubat 2019, 01:19:52 »
Ya arkadaş 3 ay da bu kadar çıkışın olmuş daha ne istiyorsun? ne beklıyorsun bu süreçte anlamıyorumki 8/9 ay da değilsin bi kendine gel dostum milletin saçı 120 günden sonra çıkmaya başlıyor normal de Başkalarınıda gereksiz strese sokuyosun. Ektirdiğin günden beri benim saçım çıkmıcak diyorsun :) biraz olumlu düşünmşu görüntüye bi şükret:) gereksiz stres içindesin saç ekim süreçlerinide allak bullak ettin:) ön bölgende hiç saç yokken 3 ay da bak nasıl oldu bir de 9 ay da nasıl olur mantıklı düşün takıntı yapma.
18. Sayfada daha 3. ayında hintell seni çok güzel bir lisan ile uyarmış lakin anlamamışsın malesef. Forumdaki tüm arkadaşlara aynı uyarıyı yapıyoruz. Herkonuda aynı sözleri sarfediyoruz. Stres süreci olumsuz etkiler. Stres olan saçı da döker, ekilen saçı da çıkartmaz. Stres yapmayın, spor yapın, sosyal aktivite yapın, pozitif düşünün diye çok söylüyoruz. Lakin görüyorum ki elde olan bi durum değil. İnşaallah herşey gönlünce olur.

vidi

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #437 : 27 Şubat 2019, 11:23:04 »
18. Sayfada daha 3. ayında hintell seni çok güzel bir lisan ile uyarmış lakin anlamamışsın malesef. Forumdaki tüm arkadaşlara aynı uyarıyı yapıyoruz. Herkonuda aynı sözleri sarfediyoruz. Stres süreci olumsuz etkiler. Stres olan saçı da döker, ekilen saçı da çıkartmaz. Stres yapmayın, spor yapın, sosyal aktivite yapın, pozitif düşünün diye çok söylüyoruz. Lakin görüyorum ki elde olan bi durum değil. İnşaallah herşey gönlünce olur.

Bence arkadaş totem yapıyor. Bu sitresli olduğu anlamına gelmez aslında içten içe gidişattan memnun ama hani kızlar derya ben çirkinim ama aslında sizden hayır ne çirkini sen güzelsin iltifatı duymak için der çoğu bu sitede bu piskolojide. Anlayışla karşılamak lazım yoksa 5 ayda bu seviyede bundan sonra hiç çıkış olmasa bile saçlar kalınlaştığı zaman ciddi bir kaptıcılık yapacağını herkes bilir ki stigmada bunun farkındadır. Yani bence mutlu stress yaptığını sanmam.

stigma4885

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #438 : 27 Şubat 2019, 13:35:56 »
Saçlar zaten kalınlaştı özellikle ön hat. Ensedeki saçımdan daha kalın oldu hepsi.  Alttan çıkan varsa birazda onlar kalınlaşır belki . Ekimin sonucu ne kötü ne muhteşem bir ekim olacak . Saçımı görenler biraz daha sıklaştırsan güzel olur diyorlar. Belki kalan 6 ay da bir yüzde 20 30 çıkış olursa kapatır iyice ..

stigma4885

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #439 : 03 Mart 2019, 22:32:08 »
Evet arkadaşlar tam 6 ay oldu . Ekim gördüğünüz gibi. Yorum yapmak istemiyorum.  Ilerde ikinci bir ekim düşünebilirim. Hakkınızı helal edin. Başınızı çok şişirdim. Bana çok tahammül ettiniz .  Kendinize iyi bakın arkadaşlar.  Hayat çok hızlı akip gidiyor . Belki bir yıl dolunca bir foto atarım. 

vidi

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #440 : 03 Mart 2019, 23:01:12 »
bence gelişme güzel 8. ayda bi foto daha at sana zahmet 6. ay ile 8. ay arasındaki değişim hızını merak ediyorum doğrusu

lostcontrol

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #441 : 04 Mart 2019, 08:54:45 »
Klasik estemylife ekimi. Ama yinede belli olmaz. Beklemek lazım

MMT

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #442 : 04 Mart 2019, 11:25:53 »
Evet arkadaşlar tam 6 ay oldu . Ekim gördüğünüz gibi. Yorum yapmak istemiyorum.  Ilerde ikinci bir ekim düşünebilirim. Hakkınızı helal edin. Başınızı çok şişirdim. Bana çok tahammül ettiniz .  Kendinize iyi bakın arkadaşlar.  Hayat çok hızlı akip gidiyor . Belki bir yıl dolunca bir foto atarım.
Estağfirullah. Biz burada aynı dertten muzdarip insanlar olarak bir aile gibiyiz. Birbirimizi dinleyip anlamak, birbirimize yardımcı olmak durumundayız. Senin yüzünün gülmesi bizim yüzümüzün gülmesi demek. Allah en kısa sürede yüzünü bu saç konusunda yeterince güldürür inşaallah.

Çok sayıda ufak saç var. Bunları bir şekilde kalınlaştırmayı başarırsan görüntü yeterli olacaktır. Prp yaptırabilirsin. Deri altı kanlanmayla ilgili problem olabilir. Bilemiyorum. Merkezin kontrol etmesi gerekir.

imlefleur

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #443 : 02 Nisan 2019, 14:30:33 »
son durum nasil?

stigma4885

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #444 : 03 Nisan 2019, 20:22:36 »
7 ay oldu merak edenler için...

Saçsız_Kral

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #445 : 04 Nisan 2019, 09:57:31 »
Dostum ön hat oluşmuş ama ortaları seyrek malesef.Estemylife bizim beklentileri karşılayamadı.Hayırlısı olsun.Saçları uzatarak boşlukları kapatmayı ve ya sıklaştırma ekimi düşebilirsin.

stigma4885

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #446 : 04 Nisan 2019, 10:11:37 »
Aynen sıklaştırma veya topikle kapatacam . Ama hergun topik sıkıntı gerçekten. Yıkama vs tepe de açık benim dhi ekim düşünüyorum 

imlefleur

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #447 : 04 Nisan 2019, 17:34:24 »
Cok ilginc. Bir ekim merkezinin kolayca kapatabilecegi aciklik ve sac kalitesine saipsin normalde. Estemylife ortalamanin altinda bir performans gostermis bence.

BJKKARA

• Hero Member
« Yanıtla #448 : 04 Nisan 2019, 17:46:48 »
henüz 7 ay bence fena değil güzel önden bır foto eklersen bakalım önden nasıl ve 12 aya kadar daha güzel olur açıklık çok az değil ekim öncesihayırlısı olsun kardeşim

karaoğlan

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #449 : 05 Nisan 2019, 00:51:31 »
Saçı uzatıp bir şekil verse arkadaş bence herkes süper sonuç olmuş falan diyecek ama önlerde özellikle aşırı saç çıkmasına rağmen kısacık kesilmiş saçlar ve kapatıcılık bu yüzden sıfır seviyede.

Facebook Twitter Instagram