Merhaba
Kabuk dökümünden sonraki 3 numara olan saçına bakıyorum şu an onunla inan hiç alakası yok, bence gelişen yerler gelişmiş, geri kalanlar yerler ya tutmamış seyrek kalmış ya yanlış planlama yapılmış ya da az kök ekilmiş.Umunudu kırmak istemem ama az daha bekle az daha bekle yorumları biraz moral verme yorumları gibi geliyor. Benim burada amacım hiçbir kurum ve kuruluşu kötülemek değil amacım sadece şu; buradaki herkes kazandıkları rızıklarını(hatırı sayılır meblağ) bu operasyona yatırıyor ve güzel ekimler görünce doğal olarak ben ve onlarda dahil iyi sonuç bekliyor ama bakıyorum bu işi iyi yapanlar direk kendini gösteriyor parasının hakkını fazlasıyla alıyor. Şunu söylemek istiyorum benimde açtığım estemylife ile ilgili konuda dahil bana bir tane bu forumda gerçekten "işte bu yaaaaa denilen estemylife ekimi göstermezsiniz" benim bu eleştiriyi yapmamın tek bi nedeni var, bu başarısız ekimlerin sorumluluğu kimde?
Şimdi şöyle deniliyor "benim ekimlerde başarısız ekim sayısı çok az asla böyle bir şey olması söz konusu değil nasıl başarırız olur vs" ya abicim iyi analtıyorsunda saçı sen mi ektin? sen mi başındaydın? Tekniker ekti 3200 kök 4000 diyorsun falan diyorsun ama oda ekildikten sonra söylüyorsun, allah aşkına bu kadar kökü 8 saate 2 güne yaymadan nasıl ekebiliyorsun? 1 dakikada 10 kök çıkarsan 1 saatte dakikada 600 kök yapar 5 satte 3000 kök yapar? durmadan adamın arı gibi çalışması lazım? E bakıyorsun adam saat 10 da başlıyor saat 17 de bitiriyor, ya abi ne ara aldın 4000 civarı kökü ne ara ektin nasıl yaptın? Bence bu konuda mağdurların nerede yanlış yapıldı acaba deyip şapkayı önüne koyup düşünmesi lazım,