Gönderen Konu: Estemylife Hisar hastanesi 4000 greft  (Okunma sayısı 46209 defa)

stigma4885

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: Estemylife Hisar hastanesi 4000 greft
« Yanıtla #421 : 20 Şubat 2019, 13:31:53 »
Aynen ben şükrediyorum.  Çok az topikle sorun kalmıyor.  Çok güzel oluyor

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #422 : 20 Şubat 2019, 13:33:25 »
Daha saçların gelişicek dostum daha erken topik kullanma gelişimi yavaşlatır.
Global Moderator

stigma4885

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #423 : 20 Şubat 2019, 15:08:27 »
Aynen şuan için beklemedeyim dostum.  Birde benim.saclarim çok sert ense dahil öyle.  Mesela makine zor kesiyor ..Bu saçları ipek gibi yapan yumuşatan bir şampuan sprey yok mu acaba

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #424 : 20 Şubat 2019, 15:14:57 »
evet kalın telli olduğu için ve ensedeki saçlar orjinal saçlarına göre daha kalın oldugu için sert olması normal ilerleyen zamanlarda bu da 17 18 ayı bulur ozamanlar yumuşayıp kendı saçlarınla uyumlu olmaya başlıyorlar
Global Moderator

Komurkentli

• Full Member
    • Tranigo
« Yanıtla #425 : 20 Şubat 2019, 15:39:37 »
Aynen şuan için beklemedeyim dostum.  Birde benim.saclarim çok sert ense dahil öyle.  Mesela makine zor kesiyor ..Bu saçları ipek gibi yapan yumuşatan bir şampuan sprey yok mu acaba

Ben bir ara, çörekotu yağı sütmüştüm. Saçlarım yumuşacık olmuştu.

stigma4885

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #426 : 26 Şubat 2019, 11:37:11 »
6 aya 10 gün kaldı.  On ile arka arasında seyreklik devam ediyor   bir ekim daha beni bekliyor galiba.

vidi

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #427 : 26 Şubat 2019, 11:43:16 »
Naptın dur bu saç daha gelişir. 6 aya çok daha farklı bir saç olcak eminim

Sonnyto

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #428 : 26 Şubat 2019, 11:48:55 »
Daha baya ince saç teli var, bir form kazansın bakalım ne hale gelecek.

Müzikkutusu

• Full Member
« Yanıtla #429 : 26 Şubat 2019, 12:09:16 »
Bir laf vardır "her şey inanmakla başlar" diye. Ben şunu anladım ki saç ektirmeden önce kendini psikolojik olarak hazırlamak gerek. Eğer kişi kendini ekimden bir yıl sonra Burak Özçivit olacağına inandırırsa süreç içinde çok fazla olumsuz düşüncelere giriyor. Beklentilerini asla karşılamıyor çünkü. Bence bunun yerine "eskisinden daha iyi görüneceğim" şeklinde düşünmek gerek.

Çünkü vücudu yöneten beyindir. Nasıl ki sakız çiğnediğimizde beynimiz midemize yemek geliyor hazırlan sinyali veriyor ve bir süre sonra acıkmaya başlıyorsak bu da böyle bence. Aynaya bakıp mutlu oldukça ve evet oluyor daha da güzel olacak diye düşündüğümüzde beynimiz kafamızdaki ekin yapılan bölgelere onarım sinyali yolluyor.

Ben böyle düşünüyorum en azından 😊

Eyyorlamam bu kadar

stigma4885

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #430 : 26 Şubat 2019, 12:39:20 »
Ben mutluyum zaten eskiye göre çok iyi ama Neden daha iyi olmasın.  Saçlar jöle sürülecek kıvama gelmesin. En azından topiksiz güzel dursun.  Birde şu var ki  saçlar ne yaparsak yapalım eskisi gibi olmayacak .

MMT

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #431 : 26 Şubat 2019, 18:36:12 »
Bir laf vardır "her şey inanmakla başlar" diye. Ben şunu anladım ki saç ektirmeden önce kendini psikolojik olarak hazırlamak gerek. Eğer kişi kendini ekimden bir yıl sonra Burak Özçivit olacağına inandırırsa süreç içinde çok fazla olumsuz düşüncelere giriyor. Beklentilerini asla karşılamıyor çünkü. Bence bunun yerine "eskisinden daha iyi görüneceğim" şeklinde düşünmek gerek.

Çünkü vücudu yöneten beyindir. Nasıl ki sakız çiğnediğimizde beynimiz midemize yemek geliyor hazırlan sinyali veriyor ve bir süre sonra acıkmaya başlıyorsak bu da böyle bence. Aynaya bakıp mutlu oldukça ve evet oluyor daha da güzel olacak diye düşündüğümüzde beynimiz kafamızdaki ekin yapılan bölgelere onarım sinyali yolluyor.

Ben böyle düşünüyorum en azından 😊

Eyyorlamam bu kadar
Sana tamamiyle katılıyorum. Bir insan beynini yönetip kendini yandığına ikna ederse, kışın ortasında tüm kıyafetlerini çıkarıp terlemeye başlar, yazın ortasında kendini üşüdüğüne ikna ederse titremeye başlar. Herşey beyin ile alakalıdır. Teorilere göre beyninin bilmem kaçını yönetebilen insan göz rengini, saç rengini değiştirebileceği söylenilmekte. Burdan yola çıkarsak senin dediğin gibi kendimizi ekimden sonra ekimin güzel olacağına ikna edersek mutlaka olumlu bir faydası olacaktır.

Nitrex

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #432 : 26 Şubat 2019, 19:17:02 »
Merhaba
Kabuk dökümünden sonraki 3 numara olan saçına bakıyorum şu an onunla inan hiç alakası yok, bence gelişen yerler gelişmiş, geri kalanlar yerler ya  tutmamış seyrek kalmış  ya  yanlış planlama yapılmış ya da az kök ekilmiş.Umunudu kırmak istemem ama  az daha bekle az daha bekle yorumları biraz moral verme yorumları gibi geliyor. Benim burada amacım hiçbir kurum ve kuruluşu kötülemek değil amacım sadece şu; buradaki herkes  kazandıkları rızıklarını(hatırı sayılır meblağ) bu operasyona yatırıyor ve  güzel ekimler görünce doğal olarak ben ve onlarda dahil iyi sonuç bekliyor ama bakıyorum bu işi iyi yapanlar direk kendini gösteriyor parasının hakkını fazlasıyla alıyor. Şunu söylemek istiyorum benimde açtığım estemylife ile ilgili konuda dahil bana bir tane bu forumda gerçekten "işte bu yaaaaa denilen estemylife ekimi göstermezsiniz"  benim bu eleştiriyi yapmamın tek bi nedeni var, bu başarısız ekimlerin sorumluluğu kimde?
Şimdi şöyle deniliyor "benim ekimlerde başarısız ekim sayısı çok az asla böyle bir şey olması söz konusu değil  nasıl başarırız olur vs" ya abicim iyi analtıyorsunda  saçı sen mi ektin? sen mi başındaydın? Tekniker ekti 3200 kök 4000 diyorsun falan diyorsun ama oda ekildikten sonra söylüyorsun, allah aşkına bu kadar kökü 8 saate 2 güne yaymadan nasıl ekebiliyorsun? 1 dakikada 10 kök çıkarsan 1 saatte dakikada 600 kök yapar 5 satte 3000 kök yapar?   durmadan adamın arı gibi çalışması lazım?  E bakıyorsun adam saat 10 da başlıyor saat 17 de bitiriyor, ya abi ne ara aldın 4000 civarı kökü ne ara ektin nasıl yaptın?   Bence bu konuda mağdurların nerede yanlış yapıldı acaba deyip şapkayı önüne koyup düşünmesi lazım,

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #433 : 26 Şubat 2019, 19:29:07 »
ön bölge güzel çıkmış gerısı de daha yavaş gelişir 12 ay da çok daha güzel bir görüntü olacak dostum inşallah.

Global Moderator

Abc

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #434 : 26 Şubat 2019, 20:07:55 »
Merhaba
Kabuk dökümünden sonraki 3 numara olan saçına bakıyorum şu an onunla inan hiç alakası yok, bence gelişen yerler gelişmiş, geri kalanlar yerler ya  tutmamış seyrek kalmış  ya  yanlış planlama yapılmış ya da az kök ekilmiş.Umunudu kırmak istemem ama  az daha bekle az daha bekle yorumları biraz moral verme yorumları gibi geliyor. Benim burada amacım hiçbir kurum ve kuruluşu kötülemek değil amacım sadece şu; buradaki herkes  kazandıkları rızıklarını(hatırı sayılır meblağ) bu operasyona yatırıyor ve  güzel ekimler görünce doğal olarak ben ve onlarda dahil iyi sonuç bekliyor ama bakıyorum bu işi iyi yapanlar direk kendini gösteriyor parasının hakkını fazlasıyla alıyor. Şunu söylemek istiyorum benimde açtığım estemylife ile ilgili konuda dahil bana bir tane bu forumda gerçekten "işte bu yaaaaa denilen estemylife ekimi göstermezsiniz"  benim bu eleştiriyi yapmamın tek bi nedeni var, bu başarısız ekimlerin sorumluluğu kimde?
Şimdi şöyle deniliyor "benim ekimlerde başarısız ekim sayısı çok az asla böyle bir şey olması söz konusu değil  nasıl başarırız olur vs" ya abicim iyi analtıyorsunda  saçı sen mi ektin? sen mi başındaydın? Tekniker ekti 3200 kök 4000 diyorsun falan diyorsun ama oda ekildikten sonra söylüyorsun, allah aşkına bu kadar kökü 8 saate 2 güne yaymadan nasıl ekebiliyorsun? 1 dakikada 10 kök çıkarsan 1 saatte dakikada 600 kök yapar 5 satte 3000 kök yapar?   durmadan adamın arı gibi çalışması lazım?  E bakıyorsun adam saat 10 da başlıyor saat 17 de bitiriyor, ya abi ne ara aldın 4000 civarı kökü ne ara ektin nasıl yaptın?   Bence bu konuda mağdurların nerede yanlış yapıldı acaba deyip şapkayı önüne koyup düşünmesi lazım,

Hocam sizin ekiminizi de takip ediyorum inşallah sizde mutlu olursunuz :( ama bu ekim merkezi ile ilgili eleştirilerinize katıldığım noktalar var. Şöyleki buranın günde 15-16 ekim yaptığı söyleniyor. Bu gerçekten çok büyük bir rakam ve olumlu yada olumsuz bir ekim, şahsen bana burası ile ilgili olarak referans olamaz . Çünkü olumlu ekimi olan arkadaşın ekimine giren ekip ile benim ekimime girecek ekibin aynı olma ihtimali  yok denecek kadar az.ayrıca son zamanlarda maalesef buranın olumsuz çok sonucu gözükmekte.
Bunun dışında bende yeni ekim yaptırdım ve yaklaşık 3900 grefti 2 günde ektiklerini üstelik bir günü de 2 ayrı seansa böldüklerini gördükten sonra hiç ara vermeden bir günde 4000-5000 greftler bana çok farklı geliyor.
Allah bu zor süreçte herkese yardım etsin çünkü herkes maddi manevi çok büyük fedakarlıklar yapıyor çok büyük sıkıntılara katlanıyor :(
  • Ekim Tarihi: 15-16.11.2021
  • Ekim Merkezi ismi Esma-Serkan Tetik
  • Greft Miktarı 3008
  • Yaşınız 36

Facebook Twitter Instagram