Gönderen Konu: LIFEHAIRANKARA Şahin Bey 4200 greft 13 EYLÜL 2018 +2600 vertex  (Okunma sayısı 62726 defa)

ATILIM

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: LIFEHAIRANKARA Şahin Bey 4200 greft 13 EYLÜL 2018
« Yanıtla #226 : 01 Aralık 2019, 03:51:25 »
Ön hat harika güle güle kullan.

yakisikli123

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #227 : 07 Aralık 2019, 04:56:21 »
merhaba,

Vertex bölgesi nasil, cikis ne kadar oldu

baska cikislar var mi (dipde batmalar)

samo

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #228 : 17 Aralık 2019, 19:43:31 »
15 ay kadar oldu. vertex de batmalar var çok az ama nedir bilemiyorum.

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #229 : 17 Aralık 2019, 20:04:51 »
maşallah açıklığa göre çok güzel sen ne düşünüyorsun saçın hakkında onları da belirtirmisin ?
Global Moderator

burock28

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #230 : 17 Aralık 2019, 20:15:04 »
15 ay kadar oldu. vertex de batmalar var çok az ama nedir bilemiyorum.
Maşallah gayet iyi sonuç herhangi bir şey kullandınız mı ekim sonrası takviye olarak?

Sonnyto

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #231 : 17 Aralık 2019, 22:22:44 »
Çok başarılı, çok beğendim. Planlama zaten ekimin sonucunu az çok belli ediyordu. Mevcut saçların da güçlenmiş. Güle güle tara.

samo

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #232 : 18 Aralık 2019, 15:49:44 »
maşallah açıklığa göre çok güzel sen ne düşünüyorsun saçın hakkında onları da belirtirmisin ?

Maşallah gayet iyi sonuç herhangi bir şey kullandınız mı ekim sonrası takviye olarak?

Bu süreçte kendime iyi baktığımı düşünüyorum. Bunun neticesinde kendi saçlarım da güçlendi. Bunun da ekimin sonucunu olumlu etkilediğini düşünüyorum. Takviye sadece bi süre xpecia kullandım başka herhangi bir takviye almadım. Kesinlikle sonuçtan memnunum ancak vertex için 1000-1500 greftlik bir cesaretim olsa sanırım çok daha iyi olacak ama şuanda yok maalesef. Bu arada belirttiğim gibi hala vertexte bişeyler çıkıyo ne iştir bilemiyorum.

Kordinaryus

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #233 : 01 Ocak 2020, 19:45:02 »
Güzel olmuş sahiden bende Şahin e ekim yaptirdim  .. planlamamız benzerlik taşıyor ..
Vertexe  kaç greft ekim yapılmıştı acaba ..
On hat için Şahin ne çok sıkı abartı nede çok seyrek  belirgin calismiyor o yüzden doğalliği  güzel

StarWars

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #234 : 01 Ocak 2020, 20:52:56 »
Sahin bey'e whatsapp'dan ulasilabiliniyrr mu? 2. ekim icin kendisiyle görüsmem lazimda. Ekimin hayirli olsun.

oz1805

• Full Member
« Yanıtla #235 : 01 Ocak 2020, 21:20:54 »
Evet ulaşılabilir..kısa süre içerisinde dönüş yapıyor

StarWars

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #236 : 01 Ocak 2020, 21:24:23 »
Tel no su nedir arakdaslar? bu hafta bi görüseyim kendisiyle ekim yaptirali 6 ay olacak ikici ekime tam gaz hazirlaniyorum.

samo

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #237 : 13 Mart 2020, 14:03:45 »
Arkadaşlar merhaba;

Öncelikle sacekimisonuclari.com forumunu oluşturan kişilere ve burada insanlara yardımcı olmak adına sürecini paylaşan arkadaşlara TEKRAR çok teşekkür ederim. Forum sayesinde seçim yapıp LifeHairAnkara Şahin beyi TEKRAR tercih ettim.

Foruma borçlandığımı düşündüğüm için sürecimi paylaşmak istiyorum. Umarım faydalı olabilirim ve umarım sunucum güzel olur.

HAZIRLIK VE 3 GÜNLÜK EKİM SÜRECİ:

*Kararımı verdikten ve Şahin bey ve Ergin beyle fotoğraflar üzerine konuştuktan sonra  10 MART için gün aldım.

*Tekrar Seyahat yastığı ve climacool şapka aldım.

*Forumu okurken gördüğüm (HİNTELL in önerisi- teşekkürler kendisine) sigara önerisini uygulamaya devam ettim. Winston white - günlük 12-15 adet kullanmaya devam ettim.

*Günde 2 bardak Dimes %100 Nar suyu içmeye devam ediyorum. Çekirdekleriyle beraber sıkıldığı için tadı iyi değil ama yararlı olan bu.( Nara alerjisi olanlar;
çok hassas midesi olanlar ve düşük tansiyonu olanlar temkinli olsun.Ayrıca aç karnına içmeyin). Kullanma sebebim kalp damar sağlığı için mucizevi birşey olması. Damar çeperlerini genişleterek kan akışını düzenlemesi. Ben fayda görüyorum genel sağlık açısından da.

*Ankara'da ekim merkezine 3.1 km  yakınlıkta olan Excellence inn Otelde 3 gün için rezervasyon yaptırdım.  (Şahin beyi tercih edecekler için : Günlük 260 TL. Sadece sabah kahvaltısı var. Artı 200 TL civarı otelde yemek masrafınız olacaktır.)

*Bir gün önceden otele giriş yaptım.

*10 mart  günü sabah 9 de kalktım ve iyi bir kahvaltı yaptım. Kahvaltı önemli kan şekeri düşecek sağlam gidin.

*Saat 11 de Şahin bey ve Ergin beyle yeni merkezlerinde görüştük, planlamayı gercekleştirdik,tıraş oldum ve operasyon başladı.

*ilk olarak Şahin bey anestezi öncesi basınçlı anestezi işlemini ve ardından anestezi işlemini yaptı.  Acı artık sorun olmaktan çıkmış. Kişisel birşey de olabilir ama ben rahat geçirdim dayanılabilecek birşey diyebilirim.

*Sonrasında kök alımı için mikromotor kullanımını Şahin bey, toplama işlemini Çiğdem hanım gercekleştirdi. Ardından Şahin bey kanalları açtı.

*Yemek arası verdik.

*Ardından açılan kanallara kök yerleştirme işlemlerini Çiğdem hanım ve Nihan hanım gerçekleştirdi. İkisi de çok tecrübeliydi. 3 saat civarı süren bu işlem hanımların pozitif enerjileri dolayısıyla oldukça keyifliydi.
Konuşmalarımızda işlerini ne kadar çok sevdiklerini anladım ve saygı duydum.

*Operasyon bitti ve kullanacağım ilaç şampuan vs. aldım. Merkez veriyor bunları herhangibir ücret ödenmiyor.

*Otele giriş yaptım. Çok fazla ağrım olmadı genel olarak rahat gecirdim. 2 günde toplam 6 tane arvales içtim.

*Seyahat yastığı + sağ ve sol kolumun altına yastık koyarak  ilk gece ve ikinci gece 6'şar saat uyudum. Sağa sola dönmeyi bu şekilde engellemeye çalıştım. Sorunsuz geçti.

*Protein ağırlıklı beslenme doku iyileşmesinde önemli olduğu için, otelde kahvaltı hariç bütün öğünlerimde et yedim.

*12 martta ilk yıkama yapıldı ve İzmire döndüm.

*Bütün süreçte tek başımaydım yanıma kimseyi almadım.

EKİM YERİ SEÇME SÜRECİM:

1- Ekimim vertex ekimiydi ve ilk ekimde konuştuğumuz gibi seyrek bir vertex bekliyorduk. Yönler ve köklerin tutması başarılı idi.

2- 2. ekim olduğu için donör homojenliği daha kritik bir seviyede idi, bu konuda da zaten ünlü idi.

3- Kanal açma ve kök alma işlemlerini tercih edeceğimiz kişinin yapıp yapmadığı önemli idi. Operasyon günü sürprizle karşılaşma ihtimalim yoktu.

4- Bu operasyonun yapacak kişideki özellikleri sadece doktor olmasının yetmeyeceği estetik - elbecerisi yeteneği - sabır - empati - müşteri değil hasta - gibi özelliklerinin de olası gerektiğini düşündüm. Daha da sayılabilir.

5-Baktığım sonuçlar ve kriterlerim eşliğinde direkt Şahin bey e karar verdim.

PLANLAMA SÜRECİ:

Alabildiğimiz kadar greft alıp vertexi kapatmaya çalışmaya yönelik bir planlama yaptı. Önlerdeki küçük boşluklara da 200-250 greft planlandı.

OPERASYON SONRASI ALDIĞIM BAZI BİLGİLER:

1) Adranalin zorunda kalmadıkça kullanmıyor, çalışma zorluğu oluşturup süreyi uzatsa da hasta için olumlu oluyor.
2) Sigara tabi ki önermiyor fakat 1 hafta önce bırakılan sigaranın yarattığı stres daha zararlı o yüzden 5-6 tane içebilirsin diyor.

işallah sonucum iyi olur.
işallah yardımım dokunmuş olur.

samo

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #238 : 13 Mart 2020, 14:05:19 »
1-2-3 Günler

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #239 : 13 Mart 2020, 14:09:50 »
2 op hayırlı olsun baya sık bir ekim yapılmış tepe bölgesine
Zor bir bölge iyi bir sonuç olmasını dilerim güzel örnek olacak tepe bölgesi için konu
Global Moderator

Facebook Twitter Instagram