Gönderen Konu: LIFEHAIRANKARA Şahin Bey 4200 greft 13 EYLÜL 2018 +2600 vertex  (Okunma sayısı 62618 defa)

Boss2609

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: LIFEHAIRANKARA Şahin Bey 4200 greft 13 EYLÜL 2018
« Yanıtla #91 : 25 Aralık 2018, 14:00:35 »
çok iyi gidiyor dostum daha yolun başı.bol bol yeşil çay iç sigara kullanıyorsun.ben günde 3 fincan içiyorum bence faydası var. 1,5 pakette ben içiyorum sigara.

samo

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #92 : 25 Aralık 2018, 14:55:30 »
102 günde güzel bir fark oluşmuş daha iyi olacağına eminim sizin adınıza sevindim 😊

Çok teşekkür ederim işallah dediğiniz gibi olur.

samo

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #93 : 25 Aralık 2018, 14:58:00 »
çok iyi gidiyor dostum daha yolun başı.bol bol yeşil çay iç sigara kullanıyorsun.ben günde 3 fincan içiyorum bence faydası var. 1,5 pakette ben içiyorum sigara.

Teşekkür ederim tavsiyelerin için. Ben DİMES yüzdeyüz nar suyu kullanıyorum benim de sana tavsiyem olsun. Yeşil çaydan daha etkili olduğunu öğredim araştırmalarımda.

tolga06

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #94 : 25 Aralık 2018, 20:07:30 »
4 ay bile dolmamışken muazzam bir gelişme var. Bu siteden takip ettiklerim kadarıyla şahin beyin ekimlerinden birkaç tanesi kötü sonuçlandı, birkaç tane nekrozlu ekimi var onun dışındakiler baya güzel sonuçlandı. Acaba burada gözün kapalı ekim yaptırabilir misin yoksa ekim sonucun şans işi mi? Emin olsam direk buraya ektircem.

samo

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #95 : 25 Aralık 2018, 22:16:39 »
4 ay bile dolmamışken muazzam bir gelişme var. Bu siteden takip ettiklerim kadarıyla şahin beyin ekimlerinden birkaç tanesi kötü sonuçlandı, birkaç tane nekrozlu ekimi var onun dışındakiler baya güzel sonuçlandı. Acaba burada gözün kapalı ekim yaptırabilir misin yoksa ekim sonucun şans işi mi? Emin olsam direk buraya ektircem.

Açıkçası ben %100 başarılı bir ekimci görmedim.  Kendime belirli kriterler eşliğinde, hissiyatımla beraber Şahin beyi tercih ettim. Şans işi olduğunu düşünmüyorum. Şans işi olan yerler de var tabi ki. O da şöyle;
ekim merkezine gittiğinizde ekiminizi kimin yapacağını bilmiyorsanız şans işi.
Örneğin;
Kök alan kişi sayısı: 7
Kanal açan kişi sayısı:7
Ekim yapan kişi sayısı: 21

olan bir ekim merkezinde en iyi sonucu alma ihitimali bütün bu grupların en iyilerinin sizin ekiminizi yapmasına bağlı. 1/7 x 1/7 x 3/21 .  Bu da yaklaşık % 0,2 gibi bir şans oluyor. Biraz abarttım sanki ama şans işi mi acaba kısmı bu şekilde değerlendirilirilebilir ekim merkezi açısından diye düşünüyorum.

melanin

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #96 : 25 Aralık 2018, 22:24:58 »
Massallah çok iyi gidiyor nazar değmesin nar suyunu unutuyorum:) inş çok güzel olacak

tolga06

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #97 : 26 Aralık 2018, 22:55:49 »
Ben de makine mühendisiyim. Sizin gibi ekim yerlerini iyi analiz ederek tümevarım yapmaya çalışıyorum. Evet özellikle ekime giren ekip çok önemli doğru tespit. Bakalım ben de şahin beye karar verdim sayılır ama burada şahin beye ektiren birkaç arkadaşın saçları hiç çıkmadı. Aslında sizin gibi süreci güzel giden arkadaşlar şahin beye ektirip kötü sonuclanan arkadaşlarla bir kritik yapsa sorun ekipte mi sonraki süreçte mi kritik yapsanız herkes için aydınlatıcı olacak. Mesela kartalizma1903 rumuzlu arkadaşımızın ekimini incelediniz mi? Hiç kendisiyle konustunuz mu merak ettim.

https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=4392.0

samo

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #98 : 26 Aralık 2018, 23:41:46 »
Ben de makine mühendisiyim. Sizin gibi ekim yerlerini iyi analiz ederek tümevarım yapmaya çalışıyorum. Evet özellikle ekime giren ekip çok önemli doğru tespit. Bakalım ben de şahin beye karar verdim sayılır ama burada şahin beye ektiren birkaç arkadaşın saçları hiç çıkmadı. Aslında sizin gibi süreci güzel giden arkadaşlar şahin beye ektirip kötü sonuclanan arkadaşlarla bir kritik yapsa sorun ekipte mi sonraki süreçte mi kritik yapsanız herkes için aydınlatıcı olacak. Mesela kartalizma1903 rumuzlu arkadaşımızın ekimini incelediniz mi? Hiç kendisiyle konustunuz mu merak ettim.

https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=4392.0

Meslektaşım olarak doğru bir noktaya yönlendirme sorusu teşekkür ederim. Seni de çok iyi anlıyorum tam karar verme aşamasında en ufak bir "acaba" ya yer olmasın arzusundasın. Yukarıda cevap olarak yazdığım şans işi konusunda greft kalitesi ve genel sağlık durumu da değerlendirilebilir. Ve burada bir eleştiri de yapılabilir Şahin bey için.

kartalizma1903 ün ekimi, ben ekim yaptırmışken iyi ilerleyen bir süreçteydi o yüzden konuşma ve görüşme yapmadım. Olumsuza doğru döndüğünde konunun tamamını takip ettim. Arkadaşımız B12 vitamin eksikliği sebebiyle iğne olmaya başladı sürecinde. Saç için önemli bir vitamin. Bu durum ne kadar etkili olmuştur bu olumsuz ekimde bilemiyorum ama böyle bir durum var. Daha önceden bu ve buna benzer başka durumlar  tespit edilebilirdi eleştirisini yapabiliriz. Belki de vitaminsizlik düzeltilip ekim yapılsa daha başarılı olabilirdi.

robie_fowliver

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #99 : 27 Aralık 2018, 00:22:14 »
Meslektaşım olarak doğru bir noktaya yönlendirme sorusu teşekkür ederim. Seni de çok iyi anlıyorum tam karar verme aşamasında en ufak bir "acaba" ya yer olmasın arzusundasın. Yukarıda cevap olarak yazdığım şans işi konusunda greft kalitesi ve genel sağlık durumu da değerlendirilebilir. Ve burada bir eleştiri de yapılabilir Şahin bey için.

kartalizma1903 ün ekimi, ben ekim yaptırmışken iyi ilerleyen bir süreçteydi o yüzden konuşma ve görüşme yapmadım. Olumsuza doğru döndüğünde konunun tamamını takip ettim. Arkadaşımız B12 vitamin eksikliği sebebiyle iğne olmaya başladı sürecinde. Saç için önemli bir vitamin. Bu durum ne kadar etkili olmuştur bu olumsuz ekimde bilemiyorum ama böyle bir durum var. Daha önceden bu ve buna benzer başka durumlar  tespit edilebilirdi eleştirisini yapabiliriz. Belki de vitaminsizlik düzeltilip ekim yapılsa daha başarılı olabilirdi.

Hocam vitamin eksikliği ile ekim arasında nasıl bir korelasyon var acaba bilimsel kaynak üzerinden bir yönlendirme yapabilir misiniz?

samo

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #100 : 27 Aralık 2018, 01:02:45 »
Hocam vitamin eksikliği ile ekim arasında nasıl bir korelasyon var acaba bilimsel kaynak üzerinden bir yönlendirme yapabilir misiniz?

Bu konuda akademik düzeyde bir bilgim yok aslında bunun da ne kadar etklidir bilemiyorum şeklinde ifade etmiştim. Konu ile ilgili bir makele buldum. Değerlendirme açsısından yardımcı olur musun? Çünkü bazı kavramları tam olarak anlayamadım.

https://www.researchgate.net/profile/Walter_Krugluger/publication/228496387_Vitamin_B12_Activates_the_Wnt-Pathway_in_Human_Hair_Follicle_Cells_by_Induction_of_b-Catenin_and_Inhibition_of_Glycogensynthase_Kinase-3_Transcription/links/54b4ebf20cf2318f0f96fbd6.pdf

samo

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #101 : 27 Aralık 2018, 14:11:05 »
Bu konuda akademik düzeyde bir bilgim yok aslında bunun da ne kadar etklidir bilemiyorum şeklinde ifade etmiştim. Konu ile ilgili bir makele buldum. Değerlendirme açsısından yardımcı olur musun? Çünkü bazı kavramları tam olarak anlayamadım.

https://www.researchgate.net/profile/Walter_Krugluger/publication/228496387_Vitamin_B12_Activates_the_Wnt-Pathway_in_Human_Hair_Follicle_Cells_by_Induction_of_b-Catenin_and_Inhibition_of_Glycogensynthase_Kinase-3_Transcription/links/54b4ebf20cf2318f0f96fbd6.pdf

Özet olarak bu makalede saç ekimine , saç folekülü gelişimine  B12 etkisi değerlendirilmiş ve saç folekülünün anejen faza geçişini destekler nitelikte bir etkisi olduğu tespit edilmiş. 

karaoğlan

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #102 : 27 Aralık 2018, 22:48:39 »
Verteksteki gül şeklini çok güzel vermiş şahin hoca henüz üç ay olmasına rağmen verteks çok iyi gözüküyor ve çok doğal görünüyor maşallah diyelim  :)

komsermesutgüneri

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #103 : 27 Aralık 2018, 23:27:54 »
Maşallah eğer şahin hocanın vertex başarıları böyle devam ederse bir sonraki durağım orası :)

samo

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #104 : 28 Aralık 2018, 11:32:44 »
Massallah çok iyi gidiyor nazar değmesin nar suyunu unutuyorum:) inş çok güzel olacak

Saolasın kardeşim. Ben çok kişiye tavsiye ettim özellikle yaşlı ve tansiyon hastası tanıdıkları olanlara şimdi kendim zor buluyorum marketlerde. Unutma bence gerçekten iyi geliyor.

Facebook Twitter Instagram