Gönderen Konu: 15.09.2018 Op.Dr.Alper Tuncel, Emel Bayar Tuncel ve Ekibi 4000 Greft  (Okunma sayısı 33787 defa)

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
Bence ekim sürecin güzel gidiyor onun dışımda bana sorduğun soruya istinaden.

Saç ekimi sonrası gelişim Bazı bölgelerde hızlı olur ken bazı bölgeler de daha yavaş olmaktadır kısaca eşit şekilde gelişim olmuyor. Eşitlenmesi de 10 ay gibi bir süre de istenilen kıvama geliyor.

Bunların sebebi şunlar

Kan dolaşımı: her bölgede eşit şekilde olmadığı için bazı saçlar daha hızlı beslenirken bazı bölgelerin gelişimi daha yavaş oluyor.

Dht : bu hormam kafamızın farklı bölgelerinde az yada çok aktif olabiliyor bu da gelişimi farklı kıla biliyor

Tıporlamak gerekirse saçlar belli bir evreden sonra eşitlenecektir dostum.
Global Moderator

Sergeant

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Bence ekim sürecin güzel gidiyor onun dışımda bana sorduğun soruya istinaden.

Saç ekimi sonrası gelişim Bazı bölgelerde hızlı olur ken bazı bölgeler de daha yavaş olmaktadır kısaca eşit şekilde gelişim olmuyor. Eşitlenmesi de 10 ay gibi bir süre de istenilen kıvama geliyor.

Bunların sebebi şunlar

Kan dolaşımı: her bölgede eşit şekilde olmadığı için bazı saçlar daha hızlı beslenirken bazı bölgelerin gelişimi daha yavaş oluyor.

Dht : bu hormam kafamızın farklı bölgelerinde az yada çok aktif olabiliyor bu da gelişimi farklı kıla biliyor

Tıporlamak gerekirse saçlar belli bir evreden sonra eşitlenecektir dostum.
Teşekkürler Hintell hocam

mubes

• Yeni üye
  • *
Merhaba,
Acaba güncel duruma ilişkin bir fotoğraf daha paylaşmanız mümkün mü?
Herhangi bir memnuniyetsizlik var mı?
Ben İsveç Klinik'le görüştüm ama pek de gözüm tutmadı, halen araştırma halindeyim.
İlerde kendi saçlarınız da dökülünce durum nasıl olacak, onu da merak ediyorum...
Doğal bir kellik mi yoksa, memnuniyetsiz kalınacak bir ekim mi, 2 arada 1 derede kaldım :) Tereddütteyim.
Teşekkürler...

Sergeant

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Merhaba,
Acaba güncel duruma ilişkin bir fotoğraf daha paylaşmanız mümkün mü?
Herhangi bir memnuniyetsizlik var mı?
Ben İsveç Klinik'le görüştüm ama pek de gözüm tutmadı, halen araştırma halindeyim.
İlerde kendi saçlarınız da dökülünce durum nasıl olacak, onu da merak ediyorum...
Doğal bir kellik mi yoksa, memnuniyetsiz kalınacak bir ekim mi, 2 arada 1 derede kaldım :) Tereddütteyim.
Teşekkürler...
Güncel durum bu hocam bugün 127. Gündeyim. İsveç kliniği asla önermem çok vasat bir ekim yaptırırsın ensen 6 ayda zor toparlar. Ekilen saçların dökülmez ama var olan saçların ilerde dökülse bile 2. Bir ekimle tekrar eski görüntüne dönersin tabi bunun için donör alanının yıpranmaması lazım ben Mikromotorda Emel hanım ı çok önde görüyorum 1 er sene arayla 3 seans ekim yaptığı hastaları var gidip planlamanı bir görüş aklına yatar yatmaz ama kesinlikle görüşmeni tavsiye ederim.
« Son Düzenleme: 21 Ocak 2019, 16:39:39 Gönderen: Sergeant »

mubes

• Yeni üye
  • *
Yanıt için çok teşekkür ederim hocam, güle güle kullan saçlarını, nazar değmesin harika olmuş...
İsveç Klinik'ten vazgeçtim, az daha yaptırıyordum.
Tavsiye üzerine Hasan Akıl'a gittim (Hisar Hospital/Ümraniye) ve şubat ayı sonu için randevu alıp kaporayı da verdim :)
Artık hayırlısı...

İyi günler

giunti

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Maşallah abi çok hızlı ilerlemişsin :) 2-3 ay sonra ki görüntü seni fazlasıyla memnun edecektir. Güle güle tarayın :)

Sergeant

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: 15.09.2018 Op.Dr.Alper Tuncel, Emel Bayar Tuncel ve Ekibi 4000 Greft
« Yanıtla #172 : 13 Şubat 2019, 22:58:20 »
150. Gün durum bu süreç nasıl gidiyor arkadaşlar sizce. Daha çıkış olur mu olmaz mı bilmem ama bu çıkanlar daha da hacimlenip kalınlaşsa bile beni sonuc mutlu edecek gibi inşallah daha da çıkış olur herkese bol saçlı ve mutlu günler..
« Son Düzenleme: 13 Şubat 2019, 23:07:02 Gönderen: Sergeant »

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #173 : 13 Şubat 2019, 23:42:31 »
daha çıkış olur gayet güzel kardeşim çok erken daha
Global Moderator

Sonnyto

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #174 : 14 Şubat 2019, 00:03:34 »
Biraz karanlık kalmış ama o ön tarafta ki denge sağlanmış gibi. Daha da gelişir, baya iyi.

Trablons

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #175 : 14 Şubat 2019, 00:41:59 »
sol geriden geliyor ,başarılı bir ekim midir sizin görüşünüz.bu ufak sıklığa daha güzel  ekimler olurdu gibime geliyor.

onizuka eikichi

• Dr koray Erdoğan saç ekimi sonuçları
  • Hero Member
« Yanıtla #176 : 14 Şubat 2019, 00:49:14 »
Kullanılan solüsyon süreçte ne gibi bir fayda sağladı? Bilgi verebilir misiniz lütfen?
Tavsiye/öneri isteyen arkadaşlar ben doktor değilim. Saç ekimi üzerine ya da plastik cerrahi konusunda hiçbir eğitimim yok. Ben de sizler gibi yaşadığım saç sorunun da edindiğim deneyimleri, yaptığım araştırmaları, denediğim ürünlerden nasıl sonuçlar aldığımı foruma aktarıyorum.

Sergeant

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #177 : 14 Şubat 2019, 01:37:09 »
sol geriden geliyor ,başarılı bir ekim midir sizin görüşünüz.bu ufak sıklığa daha güzel  ekimler olurdu gibime geliyor.
Ufacik alan derken hocam dlkkatli bakmadiniz sanirim benim saç çizgim 1.5 cm öne çekildi ve vartex ve tepeyede komple sıkılastirma yapıldi 4100 greft saç var o ufak dediğiniz alanda saygılar

Sergeant

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #178 : 14 Şubat 2019, 01:38:15 »
Kullanılan solüsyon süreçte ne gibi bir fayda sağladı? Bilgi verebilir misiniz lütfen?
Hiç yan etki görmedim etkisini de görmedim desem yalan olur saç çıkma sürecini hızlandiriyor gibi

onizuka eikichi

• Dr koray Erdoğan saç ekimi sonuçları
  • Hero Member
« Yanıtla #179 : 14 Şubat 2019, 01:44:04 »
Hiç yan etki görmedim etkisini de görmedim desem yalan olur saç çıkma sürecini hızlandiriyor gibi

Bana da varolan saçlarınıza faydalı olmuş gibi geldi canlılık kazandırmış. Dökme de yapmıyorsa gerçekten şahane bir durum. İnşallah bıraktığınızda saçları kötü etkilemez şuan gerçekten canlı gözüküyor saçlarınız.
Tavsiye/öneri isteyen arkadaşlar ben doktor değilim. Saç ekimi üzerine ya da plastik cerrahi konusunda hiçbir eğitimim yok. Ben de sizler gibi yaşadığım saç sorunun da edindiğim deneyimleri, yaptığım araştırmaları, denediğim ürünlerden nasıl sonuçlar aldığımı foruma aktarıyorum.

Facebook Twitter Instagram