Gönderen Konu: 15.09.2018 Op.Dr.Alper Tuncel, Emel Bayar Tuncel ve Ekibi 4000 Greft  (Okunma sayısı 33813 defa)

Sergeant

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
25. Gün şok 10 gündür satabil devam ediyor ne zaman biter bi tahmini olan var mı acaba?
Ensede kızarıklık devam ediyor geçirmenin bir yolu var mı?
Enseyi ve yanları makine ile 1 numara yaptırdım. Görüntü daha güzel oluyor düşünen arkadaşlara tavsiye ederim.
Herkese iyi forumlar sabırlı günler...

GondorArmor

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ekiminiz hayırlı olsun, başarılı bir sonuç almanızı temenni ederim. Ön çizgide atılan ince çizgileri pek çözemedim. Doğallık vermek için sanırım. Herşey yolunda görünüyor.
Saçlarınızı kesme fikri için biraz erken davranmışsınız. Ekim merkezinizden verilen bir kurallar listesi var mıydı? Orada yazar muhtemelen 3 aydan önce traş olunmaması ile ilgili. Donör bölge de hassas oluyor bu süreçte, dikkatli olmanızı öneririm.

Saygılar,

Sergeant

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ekiminiz hayırlı olsun, başarılı bir sonuç almanızı temenni ederim. Ön çizgide atılan ince çizgileri pek çözemedim. Doğallık vermek için sanırım. Herşey yolunda görünüyor.
Saçlarınızı kesme fikri için biraz erken davranmışsınız. Ekim merkezinizden verilen bir kurallar listesi var mıydı? Orada yazar muhtemelen 3 aydan önce traş olunmaması ile ilgili. Donör bölge de hassas oluyor bu süreçte, dikkatli olmanızı öneririm.

Saygılar,
Değerli yorumunz için teşekkürler hocam.
İnce çizgiler doğal durması içinmiş evet.
20 gün sonra donör alanı ve yanları makine ile aldırabilirsin demişti Doktorum 3 ay çok uzun bir süre 3 ayda saç papaza döner ve hoş olmaz.

GondorArmor

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Değerli yorumunz için teşekkürler hocam.
İnce çizgiler doğal durması içinmiş evet.
20 gün sonra donör alanı ve yanları makine ile aldırabilirsin demişti Doktorum 3 ay çok uzun bir süre 3 ayda saç papaza döner ve hoş olmaz.

Traş olduğunuz yerden özellikle rica edin o zaman, sizi traş edeceği makinaya steril işlemi uygulasınlar. Kuaförlerde steril cihazları bulunuyor. Ne olur ne olmaz, çok sivilce çıkacak, mikrop kapmasın.

Sergeant

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Traş olduğunuz yerden özellikle rica edin o zaman, sizi traş edeceği makinaya steril işlemi uygulasınlar. Kuaförlerde steril cihazları bulunuyor. Ne olur ne olmaz, çok sivilce çıkacak, mikrop kapmasın.
Traş olduğum yer umuma açık değil askeri rütbeli personel traş oluyor sadece. Steril dolap ta var O konuda endişe etmiyorum ensemde sivilce ve kaşıntıda yok ama ben yinede işi sağlama alıp Fucidin krem temin ettim ve ense bölümüne sürdüm tavsiyeler için çok teşekkür ederim.

bonham55

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Ekimin hayirli olsun,acikligin fazla degilmis bence guzel bi sonuc alirsin.sok dokulme bende de 15.gun gibi baslayip 10-15 gun kadar devam etmisti,yakinda durur dokulme merak etme.benim sac ekim merkezimde 3 ay makina ile tras olmayin demisti oyle hatirliyorum insallah bir problem yasamazsin.

Sergeant

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ekimin hayirli olsun,acikligin fazla degilmis bence guzel bi sonuc alirsin.sok dokulme bende de 15.gun gibi baslayip 10-15 gun kadar devam etmisti,yakinda durur dokulme merak etme.benim sac ekim merkezimde 3 ay makina ile tras olmayin demisti oyle hatirliyorum insallah bir problem yasamazsin.
Değerli yorumunuz için teşekkür ederim ama yanlış hatırlıyor olabilirsiniz makine ile dediği ekim alanı ekim alanı makine ile 3 ay donör bölge için değil.

bonham55

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Değerli yorumunuz için teşekkür ederim ama yanlış hatırlıyor olabilirsiniz makine ile dediği ekim alanı ekim alanı makine ile 3 ay donör bölge için değil.

Simdi merkezd3n verilen listeye baktim da evet dedigin gibiymis ben karistirmisim😁

Sergeant

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
30. Gün 16 gündür Şok dökülme devam ediyor son iki gündür dökülme azaldı..
Kendi saçlarım güzel uzuyor dökülenlerin boşluklarını kapatıyor yavaş yavaş.
Dökülmeden kurtulup uzayan saçlar da var çok komik ekilen üst kalın alttan gelen ince saçın yarısı ince yarısı kalın. Ayrıca L şeklinde uzayan saçlar var, altı düz üstü L şekilde bunu da L tipinde  dökülen saçların kayıp olmadığının göstergesi diye yorumluyorum.
Ensemi 5 gün önce bir kez makine ile 1. Numara yaptırdım iyi ki de yaptırdım şimdi daha güzel oldu.
Kafam sürekli kırmızı ve içerisinde sanki karıncalar kazı çalışması yapıyor gibi tatlı kasılmalar ve kaşıntılar oluyor bu iyiye işaret midir?
Yorumlarınızı eksik etmeyin arkadaşlar iyi forumlar iyi pazarlar.
« Son Düzenleme: 14 Ekim 2018, 21:15:50 Gönderen: Sergeant »

kelboy

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
Kızarıklık olması iyi bir şey dostum,kanlanmanın güzel olduğunun göstergesi.birde karıncalanma var yazmışsınki bence bu dahada iyi bir şey çünkü ektirenler bu şekilde saç çıkışlarını hissettiklerini söylüyorlar hiç bir şey hissetmeyenlerin durumu dahada kötü olabilir.

Sergeant

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Kızarıklık olması iyi bir şey dostum,kanlanmanın güzel olduğunun göstergesi.birde karıncalanma var yazmışsınki bence bu dahada iyi bir şey çünkü ektirenler bu şekilde saç çıkışlarını hissettiklerini söylüyorlar hiç bir şey hissetmeyenlerin durumu dahada kötü olabilir.
İnş. Hocam değerli yorumun için teşekkür ederim.

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
Güzel toparlamış olucak bu saçlar
Global Moderator

Sergeant

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Güzel toparlamış olucak bu saçlar
İnşallah Hintell Hocam senin yorumun çok önemli moral oluyor bize teşekkür ederim.

Sergeant

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
35. Gün Şok Dökülme bitti gibi yıkarken fazla saç gelmiyor elime sizce de öyle mi gözüküyor arkadaşlar yorum yaparsanız sevinirim.
Bugün 2 inci Kez  yanları ve enseyi 1. Numara tıraş ettirdim. Ekim bölgesinde Kızarıklık ve karıncalanmalar devam ediyor.
Diplerde minik minik saçlar görüyorum bunlar çıkış mı?
« Son Düzenleme: 19 Ekim 2018, 17:35:31 Gönderen: Sergeant »

Sergeant

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Birde yandan fotoğraf koyayım...

Facebook Twitter Instagram