Merhaba Arkadaşlar forumu 1 aydır takip ediyorum ve bu forum sayesinde çok şey öğrendim. Yaptığım araştırmalar sonucu kararımı Plastik Cerrah Op.Dr.Alper Tuncel, Emel Bayar Tuncel ve Ekibinde karar verdim. Kararımda etkili olan Emel hanımın meslekte 15, ekibiylede 10 senedir çalışması, günde bir ekim almaları araplara ve ajanslara yani önüne gelene saç ekmemeleri ve güvenilir bir imaj çizmeleri oldu.
*Sabah 9,30 da kan alımı yapıldı.
*9,45 de saçlarım kesildi ve Sena hanım anestezi işlemini gerçekleştirdi arkadaşlar sıfır acı duydum diyebilirim...
*Sonra ensem işaretlendi ve alım işlemini bizzat Emel hanım yaptı saçıma uygun 0.7 mm Punch kullandı. Ardından greftleri Recai Bey topladı ortalama 4000 greft ..
*Sonra Alper bey Kumpasla alın çizgimi çizdi ve planlama yaptı.
*Daha sonra 30 dk lık bir yemek molası verdik...
*Emel hanım kanalları uygun elmas bıçaklarla açtıı (sayarak açıyor) bu esnada açtığı alana Recai bey zaman geçirmeden greftleri yerleştirmeye başladı...
*Kanal açım işlemi bittikten sonra Emel hanım da Greft yerleştirme işlemine devam etti.
*Öne ortaya ve vartex e ekim yapıldı ve saat 18:15 de ekimim sonra erdi.
*Ekim esnasında 3 saat uyudum o kadar çabuk geçtiki sohbet muhabbet hiç bir şey anlamadım.
*Pansumanım yapıldı, ilaçlarım verildi ve merkezden memnuniyetle ayrıldım...