Gönderen Konu: 15.09.2018 Op.Dr.Alper Tuncel, Emel Bayar Tuncel ve Ekibi 4000 Greft  (Okunma sayısı 33755 defa)

fatihulusoy

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Gayet güzel duruyor Siz finasterid kullanıyormusunuz? İlk günlerde testiste ağrı oluyormuş bu doğrumu acaba Siz yaşadınız mı herhangi bir sorun?

Sergeant

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Yorumlarızın için ayrı ayrı teşekkür ederim Hintell hocam Finasteride başlamadım araştırma safhasındayım inş var olan saçlarımla da desteklerim ve tatmin edici bir sonuç alırım herkese iyi forumlar...

Sergeant

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Merhaba arkadaşlar bugün 15. Gün biraz önce saçımı yıkadım. Yıkarken elimde 4-5 tel gördüm kurutmadan sonra elimi saçıma sürdüm ve bu şekilde dökülmeye başladı dökülme baston ve L şeklinde değil düz kırılmış gibi şok dökülme bu mu ? Zaman olarak çok erken değil mi ? Tecrübeli arkadaşların Yorumlarını bekliyorum teşekkürler.

YasinGuler

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
Hocam dökülenler şok dökülme kimisinde çokdaha uzun bir süreç olabiliyor bu durum. Finanstreid kullanmanızı önermiyorum procapil içerikli bir sprey kullanın iyileşme hızınıda arttırır yarı yarıya herşey yolunda hayırlı ugurlu olsun

Vickman

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Bizim  dokulmeler  erken başladı  benim 12.gün  başladı  dewam  ediyor  1 ay olacak  çok  az saç  kaldı  ekilenlerden  bekliyecez  artık  inşallah  iyi olur  sonuç
Medeks saç ekim merkezi
Saç ekimi sonuçları

Sergeant

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Bizim  dokulmeler  erken başladı  benim 12.gün  başladı  dewam  ediyor  1 ay olacak  çok  az saç  kaldı  ekilenlerden  bekliyecez  artık  inşallah  iyi olur  sonuç
İnşallah erken dökülen erken çıkar diyorlar bakalım süreç umarım istediğimiz gibi sonuçlanır seni takipteyim hocam benden 15 gün öndesin :)

Sergeant

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
20. Gün süreç ve gidişat nasıl arkadaşlar ?
Şok dökülme 5 gündür devam ediyor ama yoğunlaşmadı yıkama esnasında saç telleri görüyorum çoğu düz arada bir kaç tane baston gibi kıvrık.
Varolan saçlarımda dökülme yok şu an onlarda uzuyorlar.
Enteresan olan bir şey var vartex dahada gürleşti ekilenler değilde sanki kendi saçlarımda bir çoğalma gözlemledim.
Enseyi makine ile düzelttirdim biraz daha uzasa daha iyi olcak gibi.
Herkese bol sabırlı ve iyi günler...
« Son Düzenleme: 05 Ekim 2018, 14:32:31 Gönderen: Sergeant »

berden

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ekiminiz gayet güzel olmuş bence saç yapınız da uygun umarım güzel sonuç alırsınız suanlik herşey yolunda gözüküyor morelinizi yüksek tutun önemli

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
rütbe nedir :) güzel ilerliyor kardeşim maşallah
Global Moderator

Sergeant

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ekiminiz gayet güzel olmuş bence saç yapınız da uygun umarım güzel sonuç alırsınız suanlik herşey yolunda gözüküyor morelinizi yüksek tutun önemli
Değerli yorumun için teşekkür ederim hocam

Sergeant

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
rütbe nedir :) güzel ilerliyor kardeşim maşallah
Astsubay Üstçavuş Hintel hocam değerli yorumun için teşekkür ederim.

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
Kardeşim allah askerimizi korusun.. Zorda kalmadıkça sapkayı çıkar
Global Moderator

gurbetCİİ

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Görüntü çok güzel ve ekilen greftler var olan saçlarınızın yönleri ile uyumlu duruyor

Sergeant

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Kardeşim allah askerimizi korusun.. Zorda kalmadıkça sapkayı çıkar
Amin Allah bütün vatan evlatlarını korusun. Ofisteyim sürekli masa başı işim. Dışarda da pek takmamamaya çalışıyorum öğle yemeğine giderken 5 - 10 dk onada takmak dersek emanet koyuyorum kafaya 😄

Facebook Twitter Instagram