Gönderen Konu: 15.09.2018 Op.Dr.Alper Tuncel, Emel Bayar Tuncel ve Ekibi 4000 Greft  (Okunma sayısı 33761 defa)

Sergeant

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: 15.09.2018 Op.Dr.Alper Tuncel, Emel Bayar Tuncel ve Ekibi 4000 Greft
« Yanıtla #181 : 14 Şubat 2019, 09:10:16 »
hayırlısı olsun.180. güne kadar çıkışlar olur.belki koray beyinkiler gibi 7. ay olayı da olabilir.
Diplerden gelen saçlar var sol taraf da özellikle çok sayıda ince tüy var saç formu alması 2 ay sürüyor bakalım 7.8. Ayda finishi görürüm gibi 12. ayada oturur iyice diye umuyorum.

komsermesutgüneri

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #182 : 14 Şubat 2019, 12:08:22 »
Bu saçın olacağını düşünüyorum gayet iyi gidiyor süreç fakat daha onceki fotograflar gibi daha net ve aydinlik koyarsaniz daha sağlıklı yorumlanır hocam.

Sergeant

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #183 : 15 Şubat 2019, 14:13:58 »
Komiserim 6. Ayda detaylı fotoğraf koyacağım o zaman ak koyun kara koyun belli olur bakalım şu an sadece sol ön tarafın biraz geriden gelip diğer bölgeye göre seyrek duruyor buda beni tedirgin ediyor bir aya kadar inşallah biraz daha gelişim gösterir. Teşekkürler değerli yorumlarınız için.

Sergeant

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
6. Ay  sol ön geriden geliyor ama eşitlenecek gibi. Diplerden gelen yeni saçlar ve 2 li 3 lü grertler var yeni çıkan. Üst raraf tamamen kapandı ben sürecten gayet memnunum keyif vermeye başladı bana etrafimdan da çok güzel geri dönüşler alıyorum. Herkese bol saçlı günler...
« Son Düzenleme: 15 Mart 2019, 21:45:06 Gönderen: Sergeant »

ahmet047

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Çok iyi kapanmış ve doğal duruyor, daha ne olsun. Güle güle tara.

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
6 ay için gayet güzel karseşim maşallah
Global Moderator

robie_fowliver

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Abi 6. aya göre maşallah gayet iyi. Ama bu fotoğraf standartına bir türlü açıklık getiremedik forumda. Araç içi fotoğraf atmak niye bu kadar tercih ediliyor bir türlü anlayamıyorum. Onun dışında verteks alanınızı diğer fotoğraflardan da anlayamadım. Daha aydınlık bir çevre ve ışık eşliğinde tekrar paylaşabilir misiniz?

Abc

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Abi 6. aya göre maşallah gayet iyi. Ama bu fotoğraf standartına bir türlü açıklık getiremedik forumda. Araç içi fotoğraf atmak niye bu kadar tercih ediliyor bir türlü anlayamıyorum. Onun dışında verteks alanınızı diğer fotoğraflardan da anlayamadım. Daha aydınlık bir çevre ve ışık eşliğinde tekrar paylaşabilir misiniz?

Bu ekimin özelinde olmadan robie nin hemen hemen her ekimde belirttiği resim hassasiyetine katılıyorum.
  • Ekim Tarihi: 15-16.11.2021
  • Ekim Merkezi ismi Esma-Serkan Tetik
  • Greft Miktarı 3008
  • Yaşınız 36

Nhympex

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
6 ay için güzel görüntü kardeşim umarım çok daha güzel olur.

Sergeant

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Bu iki fotoğrafı kiyaslamak cok zor olmamalıdaha ne yapalım kardeşim nasıl çekelim pess yani...

robie_fowliver

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Komutanım kusura bakmayın ama sizce de iki fotoğraf arasında ışık farkı yok mu? Elbette ki bir gelişim olduğunu görebiliyorum ama tam olarak verteks ve orta bölge nasıl şekillenmiş anlayamadım.

Sergeant

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Komutanım kusura bakmayın ama sizce de iki fotoğraf arasında ışık farkı yok mu? Elbette ki bir gelişim olduğunu görebiliyorum ama tam olarak verteks ve orta bölge nasıl şekillenmiş anlayamadım.
Kardeşim ikinci fotoğraf full ışıkta cektim üst komple kapanmasa neden kapandı deyim bak sol taraf geriden geliyor saklamiyorum vartex de kapandı ama ordaki saçlar daha gec uzuyor neyse sizin için üstten kafama lamba tutup bir fotoğraf cektim yeni bu insallah olmustur
« Son Düzenleme: 16 Mart 2019, 19:26:21 Gönderen: Sergeant »

Expan

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Massallah abi çok güzel bi sonuç süreç daha yarisinda 1 sene fotosu da görmek istiyoruz

Sonnyto

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Özellikle ortadaki foto son derece net, bir fikir edinmek için yeterli netlikte. Ama şahsi fikrim, tepeden çekilmiş fotolar karşıdan çekilmiş fotolardan fazla olmalı.

Facebook Twitter Instagram