Gönderen Konu: 15.09.2018 Op.Dr.Alper Tuncel, Emel Bayar Tuncel ve Ekibi 4000 Greft  (Okunma sayısı 33968 defa)

Hatayli

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Yorumunu Hatayli+Mardinli+ vs araplar duymasin, gücenirler.!! "Merhaba Arkadaşlar forumu 1 aydır takip ediyorum ve bu forum sayesinde çok şey öğrendim. Yaptığım araştırmalar sonucu kararımı Plastik Cerrah Op.Dr.Alper Tuncel, Emel Bayar Tuncel ve Ekibinde karar verdim. Kararımda etkili olan Emel hanımın meslekte 15 ekibiylede 10 senedir çalışması, günde bir ekim almaları araplara ve ajanslara yani önüne gelene saç ekmemeleri ve güvenilir bir imaj çizmeleri oldu." demissin. Sloocer arkadasin 15 ekibiylede 10 senedir calismasini algiladigi sekilde bende algilamistim.... sloocere dogru bak yada dogru oku dedikten sonrada anlam veremedim... dogru yere virgül koyduktan sonra cok sükür anladim. Yapmis oldugum arastirmalar sonucu kararimi verdim demissin, vermis oldugun kararda, bu 1 aydir takip etmis ve sayesinde cok sey ögrenmis oldugun forumun bir etkisi varmidir? Yani bu 1 ay icerisinde bu ekibin bu forumda birsürü ekimini ve sonucunu gördüm begendim? Cümleyi kurulus seklinden dolayi sorma geregini duydugum ikinci soru ise: forumu bir aydir takip ediyorum...yaptigim arastirmalar sonucu... diye yazmissin! Yaptigin arastirmalarin sonucunu, forumdan almis oldugun 1 aylik takip degerlerden mi?? Yoksa forumu tanimadan önce yapmis oldugun arastirmalar da varmiydi? Ekim merkezi günde iki ekim, veya araplara veya ajanslara ekim yapiyor olsalardi yani önüne gelenlere... ekimini yaptirmayacakmiydin? Bu Forumda arastirma yapan arkadaslar, birkac merkezin birsürü ekim sonuclarini gördükten ve degerlendirdikten sonra genelde kararlarini kilarlar. Ektirmis oldugun merkezin sonuclarini görebilme imkanin oldumu? Sonuc olarak arap kökenli olmama ragmen, sana ekiminin hayirli olmasini dilerim.

Sergeant

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Yorumunu Hatayli+Mardinli+ vs araplar duymasin, gücenirler.!! "Merhaba Arkadaşlar forumu 1 aydır takip ediyorum ve bu forum sayesinde çok şey öğrendim. Yaptığım araştırmalar sonucu kararımı Plastik Cerrah Op.Dr.Alper Tuncel, Emel Bayar Tuncel ve Ekibinde karar verdim. Kararımda etkili olan Emel hanımın meslekte 15 ekibiylede 10 senedir çalışması, günde bir ekim almaları araplara ve ajanslara yani önüne gelene saç ekmemeleri ve güvenilir bir imaj çizmeleri oldu." demissin. Sloocer arkadasin 15 ekibiylede 10 senedir calismasini algiladigi sekilde bende algilamistim.... sloocere dogru bak yada dogru oku dedikten sonrada anlam veremedim... dogru yere virgül koyduktan sonra cok sükür anladim. Yapmis oldugum arastirmalar sonucu kararimi verdim demissin, vermis oldugun kararda, bu 1 aydir takip etmis ve sayesinde cok sey ögrenmis oldugun forumun bir etkisi varmidir? Yani bu 1 ay icerisinde bu ekibin bu forumda birsürü ekimini ve sonucunu gördüm begendim? Cümleyi kurulus seklinden dolayi sorma geregini duydugum ikinci soru ise: forumu bir aydir takip ediyorum...yaptigim arastirmalar sonucu... diye yazmissin! Yaptigin arastirmalarin sonucunu, forumdan almis oldugun 1 aylik takip degerlerden mi?? Yoksa forumu tanimadan önce yapmis oldugun arastirmalar da varmiydi? Ekim merkezi günde iki ekim, veya araplara veya ajanslara ekim yapiyor olsalardi yani önüne gelenlere... ekimini yaptirmayacakmiydin? Bu Forumda arastirma yapan arkadaslar, birkac merkezin birsürü ekim sonuclarini gördükten ve degerlendirdikten sonra genelde kararlarini kilarlar. Ektirmis oldugun merkezin sonuclarini görebilme imkanin oldumu? Sonuc olarak arap kökenli olmama ragmen, sana ekiminin hayirli olmasini dilerim.
[/quote(]
Kararımda etkili olan Emel hanımın meslekte 15 ekibiylede 10 senedir çalışması) Bu cümleden ne anladın hocam sen... Yabancı dilin Türkçe heralde... Ben Arap derken bizim vatandaşlarımızı kastetmedim alınganlık göstermene gerek yok. Bu forumda parmakla sayılacak kadar az merkez var herkes aynı yerlere yöneliyor ben de burayı seçtim içime burası sindi ve bana güzel gelen taraflarını anlattım... İstanbul da en az 20 tane merkeze gittim bu arada yüz yüze görüştüm hepsiyle hepsini de bu forumdan buldum. Bana bu yararı oldu bende kendi ekimim paylaşmak istedim öküz altında buzağı aramayın lütfen...

Sergeant

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Kararımda etkili olan Emel hanımın meslekte 15 ekibiylede 10 senedir çalışması) Bu cümleden ne anladın hocam sen... Yabancı dilin Türkçe heralde... Ben Arap derken bizim vatandaşlarımızı kastetmedim alınganlık göstermene gerek yok. Bu forumda parmakla sayılacak kadar az merkez var herkes aynı yerlere yöneliyor ben de burayı seçtim içime burası sindi ve bana güzel gelen taraflarını anlattım... İstanbul da en az 20 tane merkeze gittim bu arada yüz yüze görüştüm hepsiyle hepsini de bu forumdan buldum. Bana bu yararı oldu bende kendi ekimim paylaşmak istedim öküz altında buzağı aramayın lütfen...

Hatayli

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Hocam bu cümleden Emel hanimin meslekte 15 ekibyilede tam 10 senedir calismasini anladim. Yani kisacasi Emel hanimin 15 ekibi var, onlarlada 10 yildir beraber calisiyor olarak algiladik. Yanlis anladiysak kabahatimize bakma sen, buzagi aramamizdandir. Almanca ingilizce polonyaca italyanca türkce ve arapca biliyorum... ama yabanci dilim türkce, cok dogru tespit etmissin. Alinganlik gösteredim merak etme, yas 46 küsür, bu saatten sonra öyle ufak tefek seylere alinganlik göstermem yas itibariyla. Bizim sorduklarimiz, ögrenmek ve bilmek istedigimizdendir, öküz buzagi falan diye degil...

Sergeant

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Hocam bu cümleden Emel hanimin meslekte 15 ekibyilede tam 10 senedir calismasini anladim. Yani kisacasi Emel hanimin 15 ekibi var, onlarlada 10 yildir beraber calisiyor olarak algiladik. Yanlis anladiysak kabahatimize bakma sen, buzagi aramamizdandir. Almanca ingilizce polonyaca italyanca türkce ve arapca biliyorum... ama yabanci dilim türkce, cok dogru tespit etmissin. Alinganlik gösteredim merak etme, yas 46 küsür, bu saatten sonra öyle ufak tefek seylere alinganlik göstermem yas itibariyla. Bizim sorduklarimiz, ögrenmek ve bilmek istedigimizdendir, öküz buzagi falan diye degil...
Hocam Cümlede anlatım bozukluğu yok biraz hızlı okumuşsunuz ve anlamak istediğiniz gibi anlamışsınız. Ben burda benim için önemli olan şeylerin altını çizdim benim için bir günde sadece beni almaları ve aynı ekiple uzun süredir çalışmaları çok etkili oldu yani bunu anlamak çok zor olmamalı ben yine iyi niyetli olduğunuzu ve yazdıklarımın da size bir fayda sağlayacağını düşünüyorum. İyi forumlar.

emvey

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Kardeşim  hallettim öyle çok zor olmadı benim açımdan. Evet kalem tekniği araştırıyordum ama oda usta elde olmadıkça sonuç tatmin etmez dediler. Ben şunu anladım bu iş tecrübe ve el becerisi yani sanat tekniğin önemi ikinci planda Emel habımda bu işte usta   ekim esnasında sohbet ederken senin yerine komple kel birine ekmeyi tercih ederdim dedi çünkü daha kolay deedi dikkat ve sabır gerektiriyor gerekli incelikte bıçakla saç arasındaki boşluklara girmem gerekiyor acele edersek olmaz dedi..  bakalım sonuç nası olcak inşallah gönlümüze göre olur.

çok iyi, hadi bakalım gün be gün takipteyiz. ben de listeme alabilirim bu çifti:)

Sergeant

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
3. Gün İlk yıkama sonrası Fotoğraflar (Detay için Prof. Makine ile çektim)

İlk yıkamam yapıldı kliniğe gittim ama evde kendimde yaparmışım, çok basit bir işlem.
Alnımdaki şişlik göz altıma indi kafamın arkasında hafif hissizlik var.
Ağrı sızı çok olmadı dün gece çok rahat uyudum.
Yıkama için Seba Med Şampuan ve Penthanol Sprey Losyon verdiler ve bir hafta sonra kabuk dökümü ve Prp için rendevu aldım.
Bugünden itibaren de Omega 3, B 12 Vitamin ve Biotin 5 mg başladım.
İnş süreç istediğimiz gibi ilerler herkese iyi forumlar.

« Son Düzenleme: 18 Eylül 2018, 13:23:55 Gönderen: Sergeant »

Sergeant

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Arkadaşlar yorumlarınızı esirgemeyin
-6. Gün Ensem deki kabuklar döküldü ensemde kızarıklık var bu kızarıklık normal mi ?
-Kabuklanmayı anlayamadım ve hissetmiyorum tecrübeli arkadaşlar şu an kabuklanma başlamış mı ?
 Yardımcı olursanız teşekkür ederim 🙏
« Son Düzenleme: 21 Eylül 2018, 13:55:02 Gönderen: Sergeant »

black06

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
donördeki kızarıklık normal bir ayı geçebilir düzelmesi. losyon ile donörüde yumuşatıp  yıkayın ayrıca donöre yıkamadan 1-2 saat önce fito krem veya (ona benzer) başka bir kremde sürebilirsiniz.
kabuklanma başlamış, gün geçtikçe kabuklanma biraz daha fazlalaşacaktır. 1 haftaya kadarda kabuklarınızı dökersiniz.
ekiminiz hayırlı olsun.

Sergeant

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
donördeki kızarıklık normal bir ayı geçebilir düzelmesi. losyon ile donörüde yumuşatıp  yıkayın ayrıca donöre yıkamadan 1-2 saat önce fito krem veya (ona benzer) başka bir kremde sürebilirsiniz.
kabuklanma başlamış, gün geçtikçe kabuklanma biraz daha fazlalaşacaktır. 1 haftaya kadarda kabuklarınızı dökersiniz.
ekiminiz hayırlı olsun.
Teşekkürler hocam .

Sergeant

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Şükür 10 gün bitti. Kliniğe gittim ve kabuklar temizlendi ardından Prp yapıldı. Temizlerken baya saç teli gitti  bir sürü kırılan saç teli vardı gazlı bezin üstünde. Şimdi şok dökülmeyi bekleyeceğim. Sabır ...

Sergeant

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Kimse yorum yazmasa da paylaşıma devam...
14.gün kendi saçlarım çok zayıf olduğu için kısa ve mat kaldı ekilenler daha çabuk uzadı daha kalın ve daha siyahlar.
Bu halime alıştım keşke şu şok olmasa bekliyoruz seni şok beyy :D:D

Musollini

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
Saç telleriniz kalın ve siyah doktoru hiç duymadım bilmiyorum ama sizin Ekim çok kötü biyerde olmadıkça güzel sonuçlanır bence.. geçmiş olsun

Sergeant

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Saç telleriniz kalın ve siyah doktoru hiç duymadım bilmiyorum ama sizin Ekim çok kötü biyerde olmadıkça güzel sonuçlanır bence.. geçmiş olsun
Teşekkürler hocam Alper beyin ve Emel hanımın ekimlerinin forumda çok paylaşımı yok bende bir arkadaşın tavsiyesi üzerine gittim. Reklamları ve Pr çalışmaları yok az öz iş yapıyorlar butik bir Klinik bunun için fazla tanınmıyorlar. Kendilerine bunu söyledim farkındayız ama biz böyle mutluyuz dediler inşallah sonuç güzel olur ben paylaşmaya devam edeceğim teşekkürler tekrar...

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
hadi hayırlı olsun dostum zor zamanı atlattın

Ekim önceside var olan saçların baya zayıflamıs şok dökülme ile biraz daha zayıflıyacak kalanlar ama morelini bozma fin kullanmaya başladın diye hatırlıyor 2 yada 2,5 aya toparlar diye tahmin ediyorum
Global Moderator

Facebook Twitter Instagram