Yorumunu Hatayli+Mardinli+ vs araplar duymasin, gücenirler.!! "Merhaba Arkadaşlar forumu 1 aydır takip ediyorum ve bu forum sayesinde çok şey öğrendim. Yaptığım araştırmalar sonucu kararımı Plastik Cerrah Op.Dr.Alper Tuncel, Emel Bayar Tuncel ve Ekibinde karar verdim. Kararımda etkili olan Emel hanımın meslekte 15 ekibiylede 10 senedir çalışması, günde bir ekim almaları araplara ve ajanslara yani önüne gelene saç ekmemeleri ve güvenilir bir imaj çizmeleri oldu." demissin. Sloocer arkadasin 15 ekibiylede 10 senedir calismasini algiladigi sekilde bende algilamistim.... sloocere dogru bak yada dogru oku dedikten sonrada anlam veremedim... dogru yere virgül koyduktan sonra cok sükür anladim. Yapmis oldugum arastirmalar sonucu kararimi verdim demissin, vermis oldugun kararda, bu 1 aydir takip etmis ve sayesinde cok sey ögrenmis oldugun forumun bir etkisi varmidir? Yani bu 1 ay icerisinde bu ekibin bu forumda birsürü ekimini ve sonucunu gördüm begendim? Cümleyi kurulus seklinden dolayi sorma geregini duydugum ikinci soru ise: forumu bir aydir takip ediyorum...yaptigim arastirmalar sonucu... diye yazmissin! Yaptigin arastirmalarin sonucunu, forumdan almis oldugun 1 aylik takip degerlerden mi?? Yoksa forumu tanimadan önce yapmis oldugun arastirmalar da varmiydi? Ekim merkezi günde iki ekim, veya araplara veya ajanslara ekim yapiyor olsalardi yani önüne gelenlere... ekimini yaptirmayacakmiydin? Bu Forumda arastirma yapan arkadaslar, birkac merkezin birsürü ekim sonuclarini gördükten ve degerlendirdikten sonra genelde kararlarini kilarlar. Ektirmis oldugun merkezin sonuclarini görebilme imkanin oldumu? Sonuc olarak arap kökenli olmama ragmen, sana ekiminin hayirli olmasini dilerim.