Gönderen Konu: Estemylife (Hisar hastanesi) hasan akilde saç ektirenler sohbet  (Okunma sayısı 2463 defa)

Darkness

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
Bu gün cuma olduğu için fazla yok takılan buralarda yakında gelen olur çünkü gerçekten forumda hisara ektiren çok kişi var

stigma4885

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Aynen çok kişi var dostum .

Arfu

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Merhaba arkadaşlar
Ben ve bir arkadaş randevu aldık saç ekimi için, 12.10 ve 13.10 ekim olacak. Onlara ekimi burda paylaşcamıda söylicem. Bunda bi kusur olmaz inşallah Hintel belki ozaman daha Dikkatli ve titiz olurlar.

stigma4885

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Dostum ekimden sonra saç ekimi sonuçları kısmına tek tek ektiren kişiler konu açsın . Oradan herkes takip edebilsin . Buradan da sohbet edelim sadece

stigma4885

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Başka var mı ekime gidecek

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
Merhaba arkadaşlar
Ben ve bir arkadaş randevu aldık saç ekimi için, 12.10 ve 13.10 ekim olacak. Onlara ekimi burda paylaşcamıda söylicem. Bunda bi kusur olmaz inşallah Hintel belki ozaman daha Dikkatli ve titiz olurlar.

Titiz ve dikkatli olduklarını düşünüyorum hastaları ile fazla ilgililer iletişim halindeler gördüğümüz kadarı ile  tabi paylaşıcağınızı söylemeniz forumdan olduğunuzu belirtmediniz güzel bir durum hayırlı olsun hocam.
Global Moderator

stigma4885

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Evet arkadaşlar estemylife a sizi götüren sebep neydi ? Benim sebebim instigram reklamı , ignesiz anestezi ve çok talep olması dikkatim çekti . Ve ani bir karar vermem gerekiyordu istanbula gezmeye gitmiştim ziyaret edeyim dedim ve kendimi ekim masasında gördüm

Kamil70

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
vala bende instagramda gördüm ignesiz anestezi olayı zaten beni tetikledi. ayrıca paylastıkları resımler de guzel sıklıkla 6 ayda iş bitiyor ama bakalım bızımkı ne olcak 6. ayda

stigma4885

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
1 yıla kadar yolu var dostum .6 ay diye sartlamamak lazım ama 8 ayda az çok kendini belli eder . Bilmiyorum genelde ekimlerde çok greft kullanıyorlar .eğer yalan değilse ortalama herkese 4000 üzeri ekiyorlar.bnun en kotu yarisi bile tutsa az da olsa tatmin eder

Kamil70

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: Estemylife (Hisar hastanesi) hasan akilde saç ektirenler sohbet
« Yanıtla #10 : 16 Eylül 2018, 01:27:23 »
tam sonuc için 1 yıl tabiki ama instagramda 6 ay da sonuc verenlerı görunce gaza geldim acıkcası. kayıp greft miktarı ne kadar olur kı bana 4300 ekildi mesela ne kadarını kaybettıgımı nerden anlarım bunun bır yolu varmıdır

stigma4885

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #11 : 16 Eylül 2018, 09:49:42 »
Malasef yok kardeşim ama internette bir yazı okumuştum her Ekim'de herşey yolunda gitse bile yüzde 10 bir kayıp olurmuş . Kökler dışarıda kaldığı için bir miktar ölürmüş. Onun dışında mikromotorla kök alırken kökler zarar gorebilirmiş birde kökler yerleştirirken greftin kök kısmından tutulursa zarar gorurmus. Yani bunları şuan bilemeyiz sadece sonucu görünce anlarız

Cemal

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #12 : 19 Eylül 2018, 21:11:59 »
Titiz ve dikkatli olduklarını düşünüyorum hastaları ile fazla ilgililer iletişim halindeler gördüğümüz kadarı ile  tabi paylaşıcağınızı söylemeniz forumdan olduğunuzu belirtmediniz güzel bir durum hayırlı olsun hocam.
👍

Saçsız_Kral

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
Merhaba arkadaşlar ben Estemylife da 25 gün önce ekim yaptırdım.5-10 dk acı var ondan da korkmayın.Alım için Ayşegül hanım çok iyiydi.Hasan beyin çizim ve kanal açma işlemlerini yapmanızı sağlayın bence (benim öyle oldu).Tecrübeli bir kişinin operasyonu takip etmesini isteyin.Bu sürece kadar tavsiye ederim kendilerini.6 sonrada tavsiye edecekmiyim göreceğiz  :)

gurbetCİİ

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
bende Estemylife da ekim yaptırmaya karar verdim inşallah sizlerin sonuçları çok güzel olur bize ışık olur arkadaşlar hepinizin ekimi hayırlı olsun

Facebook Twitter Instagram