Tam bir yıl önce kendisine ekim yaptırdım norwood 7 seviyesinde olduğum ve çok ciddi donör kapasitem olmadığı için çok makul bir umut taşıyordum sonuçta gerçekçi olmak lazım.
1 Ekim'de ön kısma 3800 greft ekildi. Planma şu şekilde idi 2. Ekim'de yaklaşık 3200 civarı çıkar orta kısımdan arkaya doğru makul bir şekilde ekim yapılacak ve seyrek kaldığını düşündüğüm yerlere sıklaştırma yapılacak. 3 Ekim'de son olarak 2000 daha çıkar sonuçlara göre ekim yapılır dendi.
Tam bir yıl sonra bana göre %50si çıkmıştı Dr bey de %60'ı çıkmış dedi. Sebebini sorduğumda sigara içtiğim için aynı zamanda da kadar derimin kalın ve yağlı olmasından kaynaklandığını belirtti. Özellikle bu kadar ciddi bir etki yapacağından eminmisiniz diye sorduğumda sonuçta biz sadece transfer ediyoruz . Olan bu dedi.
Sigara içmiyor olsan başka türlü olurdu...
Eğer Dr bey bana kafa derin yağlı ve kalın bu etkiler deseydi bunu anlayabilirdim. Sigaranın dolaşıma ettiği etki hasebiyle ile ekim sonucunu kötü etkileyebileceğini biliyorum ama bu oran kesinlikle % 40 50 civarinda değil.
Bir dermatolog olarak kendisine bu tavrı hiç yakıştıramadım. Tüh acaba niye çıkmadı bile demedi ve hissettirmedi kaldı ki kendisini suçlar bir tavır sergilemesini,paramı geri istemedim. Bir ilaç verdi yağı azaltacak sigarayı azalt gel dedi 3200 çıkar bu ekimde 6500lira ama sende 5000 alırız.
3. Ekim'de bizden olur dedi ve ayrıldık. Benim derdim tavır ile.
Kesinlikle tavsiye etmiyorum kendisini