Merhaba arkadaşlar;
Yaklaşık 6-7 aydır saç ektirmeyi düşünüyorum , İzin zamanına denk gelmesi için ekim başında saç ektirmeyi düşünüyorum.
35 yaşındayım, yaklık 5-6 yıldır yavaş yavaş dökülme var , saç telim ince ve cit yapısı yağlı. Baba ve amcalar kel , bende onlara benzemişim ne yazık ki:)
Bir haftadır, kliniklerle görüşüyorum .İstanbul dışında olunca telefonla görüşme oldu.
1-Sadece mart ayında Hisar estemylife ile yüz yüze görüştüm. Onlar tek seans 4000 greft yeterli olur, ama diğer saçlar dökülünce 40 yaşında 2. seans gerekir dedi. Saç ekimi+ Hiperbarik oksijen önerdiler. (o zmanki fiyat ekim 4000 tl, Oksijen 1000 Tl) Kalacak yere yakın olması benim için artı.
2- Asmed belli ki en iyisi ya da en en iyilerden ama bu döviz kuru ile çok zor.
3-İsveç klinik ; Nişantaşı hastanesinde ekim yapıyoruz PRP hediye, Garanti belgesi veriyoruz dedi. Örnek gönderin belgey dedim henüz göndermediler. fiyat : 5000 tl
4- Hair Ajans :Saç ekimi + konaklama+ ilaçlar vs. Florya Medicalparkta ekim yapıyorlarmış. Forum da çok konusunu göremedim ama Hisarda saç ekimi yaptırıp şakak bölgesinden dolayı memnun olmayan bir yakınımın arkadaşı burda yaptırmış ,memnun kalınca bende burayada baktım. Garantili çalışıyorlar vs dedi ama kendileri ile sadece whats app dan bilgi aldım. fiyat :5000 tl
5-Estetik international- Dr Bülent : Sadece burası 2 seans önerdi. 1 sene arayla.?? FUE ve organik yapıyoruz Fue için 6000-6500 dedi. Organik (kafa derisine yağ enjeksiyonu ile) 10.000 tl . nerde yapıyorlar işlemi bilmiyorum.
6- Estecenter : En çok değişken fiyat veren yer oldu.Paket paket en az 4500 tl , vip paket dedikleri 8500 tl. Bu durum çok hoşuma gitmedi..
7- Lale Keskin : En iyi saç ekim merkezi adlı bir haberde öneriliyordu. sanırım bu işte en eskilerden imiş. Anadolu yakasında ama hastane değişiyor dedi. net bir hastane ismi söyleyemedi. Fiyat 5000 tl.
Soramadığım esteworld kaldı.
Fotoğrafları da ekliyorum ; Siz nereyi tavsiye edersiniz. bunların dışında önerilerinizi alabilirim. Bir kaç güne karar versem iyi olacak.